Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 8 hír

Lemondott az ukrán miniszterelnök, Zelenszkij gondolkodik

HVG
-
  Ma 10:10 Külföld

Benyújtotta lemondását Olekszij Honcsaruk, ukrán miniszterelnök. A kormány tagjai konzultációt kezdtek, Volodimir Zelenszkij államfő gondolkodik, elfogadja-e bizalmasa döntését.

Zelenszkij jóváhagyta a pedofilok nyilvántartását

Január 13-án Volodimir Zelenszkij elnök jóváhagyta a pedofilok egységes nyilvántartásának létrehozását célzó törvényt. A hírt a parlament hivatalos oldalán jelent meg - olvashatjuk a Podrobnosztyi.ua hírportálon. ...

Zelenszkij megígérte, hogy mihamarabb hazaszállítják az ukrán áldozatok holttesteit

Volodimir Zelenszkij ukrán elnök szombat esti videoüzetében ígéretet tett arra, hogy gondoskodik az iráni légi katasztrófa ukrán áldozatai holttestének mielőbbi hazaszállításáról, és fogadkozott, hogy a tragédia felelősei nem kerülik el a büntetésüket.

Zelenszkij megígérte, hogy mihamarabb hazaszállítják az ukrán áldozatok holttesteit

Volodimir Zelenszkij ukrán elnök szombat esti videoüzetében ígéretet tett arra, hogy gondoskodik az iráni légi katasztrófa ukrán áldozatai holttestének mielőbbi hazaszállításáról, és fogadkozott, hogy a tragédia felelősei nem kerülik el a büntetésüket. A hivatalos internetes honlapokon és több ukrán televízió által is közvetített beszédében az álla

Zelenszkij: Irán ismerje el teljes mértékű felelősségét!

Népszava
-
  20.01.11 09:26 Külföld

Ukrajna a vétkesek felelőségre vonását, a holttestek kiadását, kártérítés megfizetését, valamint hivatalos bocsánatkérést vár.

Zelenszkij azt követeli Irántól, hogy teljes mértékben vállaljon felelősséget

444
-
  20.01.11 09:22 Külföld

Ha már elismerték, hogy tényleg ők lőtték le szerda hajnalban az ukrán légitársaság Boeingjét Teherán felett.