Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 19 hír

Miskolcon járt a Vodafone magyarországi vezérigazgatója

Ez a lényeg
-
  Ma 08:06 Belföld

Veres Pál, Miksolc polgármestere megválasztása óta törekszik arra, hogy építse és felfrissítse a városvezetés kapcsolatrendszerét. 

Automata parkolási megoldást fejlesztett ki a Vodafone

Mínuszos
-
  Ma 07:33 Infotech

Automata parkolási megoldást fejlesztett ki a Vodafone Magyarország, együttműködve az AImotive és a HERE Technologies céggel. A Vodafone közleménye szerint a kísérleti autók Budapest több mélygarázsában képesek emberi beavatkozás nélkül szabad helyet keresni és biztonságosan leparkolni. Az automatizált vezetési funkciókat az AImotive…

Ígéretes képességekkel indul a Vodafone TV

HWSW
-
  Tegnap 11:41 Mobiltech

Perszonalizált tartalmak, gyereksarok, használható mobilapp - egyelőre telekomos területen.

Automata parkolási megoldást fejlesztett ki a Vodafone

Automata parkolási megoldást fejlesztett ki a Vodafone Magyarország, együttműködve az AImotive és a HERE Technologies céggel. A Vodafone hétfői közleménye szerint a kísérleti autók Budapest több mélygarázsában képesek emberi beavatkozás nélkül szabad helyet keresni és biztonságosan leparkolni. Az automatizált vezetési funkciókat az…

Forradalmasíthatja a parkolást a Vodafone

VG
-
  19.11.18 17:34 Gazdaság

Önvezető autós parkolás először Magyarországon – technológiai világújdonságot mutatott be az AImotive, a HERE és a Vodafone.

Automata parkolási megoldást fejlesztett ki a Vodafone

ma.hu
-
  19.11.18 16:15 MobiltechParkolásVodafone

A kísérleti autók Budapest több mélygarázsában képesek emberi beavatkozás nélkül szabad helyet keresni és biztonságosan leparkolni.

Önvezető autó parkolt be a Vodafone Magyarország mélygarázsába

Media1
-
  19.11.18 15:15 Mobiltech

A benne ülő személyek feltett kézzel nézték végig, amint a Ford ipszilonozva beküzdi magát a garázsba. Pimaszúr inkább újságot olvasott.

Automata parkolási megoldást fejlesztett ki a Vodafone Magyarország

Automata parkolási megoldást fejlesztett ki a Vodafone Magyarország, együttműködve az AImotive és a Here Technologies céggel.

Automata parkolósofőrt mutatott be az AImotive, a HERE és a Vodafone Budapesten

A magyar közreműködéssel kifejlesztett rendszer beltéri térképekkel és IoT-megoldásokkal biztosítja a gyors és automata parkolást.

Automata parkolási megoldást fejlesztett ki a Vodafone

Mélygarázsokra fejlesztett megoldást a Vodafone.

Mélygarázsokra fejlesztett megoldást a Vodafone, az AIMotive és a HERE

Automata parkolási megoldást fejlesztett ki a Vodafone Magyarország, együttműködve az AImotive és a HERE Technologies céggel.

Automata parkolási megoldást fejlesztett ki a Vodafone

Realista
-
  19.11.18 13:00 Otthon

Automata parkolási megoldást fejlesztett ki a Vodafone Magyarország, együttműködve az AImotive és a HERE Technologies céggel.

Hamarosan a Vodafone-Upc előfizetői is élvezhetik az Rtl Most+ előnyeit

December 2-től a Vodafone-UPC előfizetői is díjmentesen élvezhetik az RTL Most+ prémium szolgáltatásait és azt a rengeteg izgalmas újdonságot, melyeket először kizárólag az RTL Most+ felhasználók láthatnak. Az RTL Most+ szolgáltatást minden olyan Vodafone-UPC előfizető eléri, aki az arra jogosult digitális TV csomagra fizetett elő. A…

Díjmentes szórakozás a Vodafone-UPC ügyfeleinek

MMonline
-
  19.11.18 09:16 Média

2019. december 2-től a Vodafone-UPC előfizetői is díjmentesen élvezhetik az RTL Most+ prémium szolgáltatásait. Az RTL Most+ szolgáltatást minden olyan Vodafone-UPC előfizető eléri, aki az arra jogosult digitális TV csomagra fizetett elő. A Vodafone-UPC ügyfelei a szolgáltatást egy személyes aktiváló kóddal érik el, melyet e-mailben kapnak…

Újdonság jön a Telekomnál, Telenornál és a Vodafone-nál

Napi
-
  19.11.16 09:12 Cégvilág

A Xiaomi nagyobb sebességre kapcsol a magyar piacon: egy középkategóriás és egy csúcstelefonjával jelenik meg a szolgáltatóknál.