Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 57 hír

Azealia Banks „imádom-listáján” Vlagyimir Putyin és Whitney Houston is szerepel

Starity
-
 21.03.03 18:57Bulvár

Azealia Banks megosztotta, kiket szeret az életben. Közte van Putyin és Whitney Houston is.

Félreértés lehetett Elon Musk vad ötlete - Hoppon maradt Vlagyimir Putyin

Dmirtij Peszkov Kreml szóvivő kedden azt nyilatkozta riportereknek, hogy a Kreml érdeklődött a meghívóval kapcsolatban, miszerint Elon Musk a Clubhouse-on keresztül szeretne beszélgetni Vlagyimir Putyinnal, azonban eddig semmilyen választ nem kaptak - írja a TASZSZ.

Vlagyimir Putyin: Az orosz vakcinák hatékonyak az új mutációkkal szemben

A járvány ideje alatt az új koronavírus 3500-féle mutációját mutatták ki Oroszországban.

Mi ez az alkalmazás, ahol Elon Musk nemrég beszélgetni hívta Vlagyimir Putyint?

A Clubhouse nevű, meghívásos, hangalapú közösségi platform az elmúlt hónapokban hirtelen nagyon népszerű lett. A techvilág prominensei is használják, Kínában viszont már be is tiltották.

Felkerült „Putyin szakácsa” az FBI körözési listájára

Felkerült a sajtóban Vlagyimir Putyin orosz elnök „szakácsaként” emlegetett Jevgenyij Prigozsin üzletember az FBI körözési listájára.

Felkerült „Putyin szakácsa” az FBI körözési listájára

Felkerült a sajtóban Vlagyimir Putyin orosz elnök „szakácsaként” emlegetett Jevgenyij Prigozsin üzletember az FBI körözési listájára.

Putyin „szakácsát” körözi az FBI!

A sajtóban Vlagyimir Putyin orosz elnök "szakácsaként" emlegetett Jevgenyij Prigozsin üzletember felkerült az amerikai Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) körözési listájára, és 250 ezer dollárt ér minden hozzá kapcsolódó információ.

75 millió forintos jutalmat ajánl az FBI Putyin séfjéért

Jevgenyij Prigozsin az orosz dezinformációs kampányok egyik kulcsfigurája.

Az FBI körözi „Putyin szakácsát”

Felkerült a sajtóban Vlagyimir Putyin orosz elnök „szakácsaként” emlegetett Jevgenyij

Felkerült "Putyin szakácsa" az FBI által körözött személyek listájára

Felkerült a sajtóban Vlagyimir Putyin orosz elnök "szakácsaként" emlegetett Jevgenyij Prigozsin üzletember az amerikai Szövetségi Nyomozó Iroda (Fbi) körözési listájára, az elfogásához vezető információkért 250 ezer dollár nyomravezetői díjat ajánlottak - írta a The Moscow Times című orosz napilap pénteken. Az Fbi azzal vádolja az üzletembert,…

Putyin Oroszországa: mérgező bogyók és megalázó bosszúk

HVG
-
 21.02.28 11:00Külföld

Napról napra romlik a Nyugat és Oroszország viszonya: az EU és az USA újabb szankciókat léptet életbe Moszkva ellen, Szergej Lavrov orosz külügyminiszter pedig felvetette annak a lehetőségét is, hogy országa megszakítja az unióhoz fűződő kapcsolatait. Úgy tűnik, egyre közelebb kerül a világ egy többször ismételgetett fenyegetés beváltásához.

Putyin megpróbáltatásai

Magyar Szó
-
 21.02.28 13:02Külföld

Olykor furcsán alakul az államférfiak népszerűsége, támogatottsága. A népszerűség magasságából egyszerűen megindulnak lefelé. Ebből a szempontból rendkívül tanulságos Vlagyimir Putyinnak, Oroszország köztársasági elnökének a sorsa. Érdemes megvizsgálni, mert akad példa bizonyos törvényszerűségekre. Miről is van szó?

A Facebooknak is megtetszett az új közösségi oldal, ahol Elon Musk Putyinnal beszélgetne - mi az a Clubhouse?

Úgy tűnik, a techóriások is le akarják másolni a Clubhouse közösségi oldalt, amiről nemrég még senki sem hallott.

Navalnij egy büntetőtelepen van a Vlagyimiri területen

Euronews
-
 21.02.28 20:37Külföld

Egy orosz tévétársaság tudósítása szerint a kettes számú büntetőtelepre vitték, és egyhetes karanténját tölti. A bíróság februárban döntött úgy, hogy egy korábbi, felfüggesztett börtönbüntetésének hátralévő 2,5 évét le kell ülnie.

Felkerült “Putyin szakácsa” az FBI által körözött személyek listájára

Felkerült a sajtóban Vlagyimir Putyin orosz elnök “szakácsaként” emlegetett Jevgenyij Prigozsin üzletember az amerikai Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) körözési listájára, az elfogásához vezető információkért 250 ezer dollár nyomravezetői díjat ajánlottak – írta a The Moscow Times című orosz napilap. Az FBI azzal vádolja az üzletembert, hogy a…