Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 63 hír

DAC: Vida Máté kopaszra vágatja a haját - így ünnepli meg első gólját

Parameter
-
  Ma 19:51 Határtalan

A vasárnapi DAC-ViOn (2:1) volt Vida Máté 40. mérkőzése a szlovák élvonalban, és az első találata tette emlékezetessé. Tétmeccsen a sárga-kékek színeiben korábban a Slovnaft Cup idei első találkozóján volt csak eredményes, akkor kétszer talált a Podkonice kapujába. „Örülök annak, hogy végre sikerült megszereznem az első bajnoki…

Befejeződött Enyedi Ildikó új filmjének forgatása

Befejeződött az Arany Medve-díjas és Oscar-jelölt Testről és lélekről rendezője, Enyedi Ildikó új filmje, A feleségem története 57 napos forgatása. A film 2020 őszén kerül a mozikba.

Összeomlásáról vallott Keresztes Ildikó

Life
-
  Ma 15:30 Bulvár

Összeomlásáról vallott Keresztes Ildikó

Színes, furcsa, kaotikus, vicces és szerethető: Budapest Vidák Zsolt illusztrátor szerint

WeLoveBudapest
-
  Ma 15:01 Kultúra

Vidák Zsolt mókás képeit Budapestről már többször megmutattuk – legújabb képén az ő szemén keresztül nézhetjük meg a városunkat.

Befejeződött Enyedi Ildikó új filmjének forgatása

Máltán vették fel az utolsó jeleneteket.

Befejeződött Enyedi Ildikó új filmjének forgatása

Április 8-án Hamburgban kezdődött a munka, ahol 11 napot forgatott a stáb. Nyáron Budapesten és a Filmalap Mafilm Igazgatóság fóti stúdiójában rögzítettek jeleneteket 37 napon át, ősszel pedig 9 napig Máltán dolgozott a stáb. Itt vették fel az utolsó jeleneteket – közölte a film kommunikációjával megbízott ügynökség az Mti-vel hétfőn. A film férfi

Befejeződött Enyedi Ildikó új filmjének forgatása

Befejeződött az Arany Medve-díjas és Oscar-jelölt Testről és lélekről rendezőjének új filmje, A feleségem története 57 napos forgatása. Április 8-án Hamburgban kezdődött a munka, ahol 11 napot forgatott a stáb. Nyáron Budapesten és a Filmalap MAFILM Igazgatóság fóti stúdiójában rögzítettek jeleneteket 37 napon át, ősszel pedig 9 napig Máltán…

A feleségem története - Véget ért Enyedi Ildikó új filmjének forgatása

Befejeződött az Arany Medve-díjas és Oscar-jelölt Testről és lélekről rendezője, Enyedi Ildikó új filmje, A feleségem története 57 napos forgatása. Április 8-án Hamburgban kezdődött a munka, ahol 11 n...

Befejezte Léa Seydoux főszereplésével készülő filmjének forgatását Enyedi Ildikó

Enyedi Ildikó, az Arany Medve-díjas és Oscar-jelölt Testről és lélekről rendezője, Füst Milán A feleségem története című regényét viszi filmre nemzetközi koprodukcióban.

Bárdosi Ildikó szerint ez a jó szülő ismérve

Oszter Alexandra és Bárdosi Ildikó is azt vallja édesanyaként, hogy fontos megszabni a határokat, hiszen ezzel a gyerekek fejlődését szolgálják. Pedig egyre gyakoribb probléma a szülők körében, hogy képtelenek nemet mondani saját gyermeküknek, így a határok felállítására sem képesek. A videó megtekintéséhez kattints a képre!

"Feszültségek és súrlódások helyett szép emberi találkozások" – befejeződött Enyedi Ildikó új filmjének forgatása

HVG
-
  Ma 12:03 Film

Az Arany Medve-díjas és Oscar-jelölt Testről és lélekről rendezője, Enyedi Ildikó új filmjét, A feleségem történetét 57 napig forgatták.

Befejeződött Enyedi Ildikó új filmjének forgatása

Máltán vették fel az utolsó jeleneteket.