Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 8 hír

Veronai busztragédia: kiborultak a hozzátartozók a fejleményektől

Ripost
-
  19.11.08 09:40 Belföld

Egy 44 oldalas szakértői vélemény miatt forranak az indulatok, a hozzátartozók szerint ugyanis kétes dolgok szerepelnek benne.

Veronai buszbaleset áldozatainak emlékdala szólt a hős tanár temetésén

Belehalt a bánatba – mondták többen is Vígh György, a hős tornatanár temetésén pénteken. A Szinyei Merse Pál Gimnázium tanára is ott volt a veronai buszbalesetnél, és bár diákok sorát sikerült kimentenie ki a lángoló járműből, két gyermeke életét vesztette.

Eltemették a veronai buszbaleset hős tanárát: szívszorító képekkel búcsúztak tőle

Eltemették pénteken a veronai buszbaleset hős tanárát, Vígh Györgyöt (†65).

Szívszorító: Eltemették a veronai tragédia hős tanárát

Eltemették pénteken a veronai buszbaleset hős tanárát, Vígh Györgyöt.

Veronai tragédia, felháborító, 3 év után is azon vitáznak, ki vezetett

Ripost
-
  19.11.09 05:50 Külföld

Részleteket hozott az olasz sajtó abból a 44 oldalas szakértői véleményből, amelyet a veronai busztragédiát okozó sofőr, V. János ügyvédje nyújtott be, és ami azt állítja: nem ő, hanem a másik sofőr vezetett. Az áldozatok hozzátartozói felháborodtak, az olasz ügyész azt mondja: ezt konkrét bizonyítékokkal tudja cáfolni.

Így vettek végső búcsút a veronai tragédia hős tanárától

A 2017-ben történt veronai busztragédiában több diák életét is megmentette, miközben gyermeke nem élte túl a balesetet. Heti hírösszefoglaló.

Szörnyű részletek a szlovákiai busztragédiáról

Legkevesebb 12 halottat követelő buszbaleset történt a szlovákiai Nyitragerencsér közelében. A sérültek száma megközelíti a 20-at.