Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 10 hír

Így nyaraltak dédanyáink a Velencei-tónál

Startlap Utazás
-
 21.05.09 06:03Utazás

A Velencei-tavat világ életében a Balatonhoz mérték, így az örök másodikként vonult be a magyar üdülőkultúra nagy könyvébe. Pedig az idegenforgalom a 20-as évektől szépen lassan fellendült, a nyolcvanas években pedig már komoly tömegek érkeztek a tóhoz.

Triatlonverseny miatt forgalomkorlátozás lesz szombaton a Velencei-tónál

Feol
-
 21.05.07 16:47Megyei

Triatlonbajnokság miatt ideiglenes forgalomkorlátozásra számítsanak a gépjárművezetők 2021. május 8-án 14 óra és 17 óra közötti időszakban a Velencei-tó környékén.

Kylian Mbappéék főhadiszállása a Velencei-tónál lesz az Eb idején

A hírek szerint a MOL Aréna Sóstóban fog edzeni a francia válogatott.

Foci-Eb: dörzsölhetik a tenyerüket a Velencei-tónál bámészkodók

A portugálok után a franciák magyarországi bázisa is eldőlni látszik.

Forgalomkorlátozások a Velencei-tónál

Forgalomkorlátozások a Velencei-tónál Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság2021. 05. 07., p - 09:17 Triatlon bajnokság miatt ideiglenes forgalomkorlátozásra számítsanak a gépjárművezetők 2021. május 8-án 14 óra és 17 óra közötti időszakban a Velencei-tó környékén.

El tudja képzelni Kylian Mbappét a Velencei-tó mellett?

Cristiano Ronaldo és a portugál válogatott a Margitszigeten foglalt szállást az Eb alatt, a franciák Székesfehérvárhoz közel laknak majd.

Eb 2020: Mbappéék Fehérváron edzenek, a Velencei-tónál laknak

Értesülésünk szerint egy Velencei-tó melletti hotelben lesz a francia labdarúgó-válogatott főhadiszállása a nyári Európa-bajnokság idején.