Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 478 hír

Mit Keres A Politika A Gyerekszínházban? Lúdas Matyi / A győri Vaskakas Bábszínház és a pécsi Bóbita Bábszínház el…

Revizor
-
  Tegnap 23:21 Kultúra

Lúdas Matyival kezdődött az évad a pécsi Bóbita Bábszínházban, és Lúdas Matyival végződött a győri Vaskakasban. E két előadásból úgy tűnik, ehhez a történethez van a legtöbb közünk mostanában. Puskás Panni Írása.

Végre megérkeztek a Fallout 76 vászonzsákjai!

Az olcsó nejlon anyaggal való átverés nem jött össze a Bethesdának – nem úszták meg ennyivel, úgyhogy meg kell oldaniuk, hogy azt kapják a Fallout 76-ért nem kevés pénzt fizetők, amit eredetileg kellett volna… Ugye a tavaly novemberben kijött (és az E3-on a bejelentés szerint hamarosan Battle Royale Módot kapó…) Fallout 76-ról lehet mondani…

Három vasi klub kick-boxosai 28 érmet gyűjtöttek az utánpótlás országos bajnokságon

Vaol
-
  Tegnap 21:19 Sport

Szép eredményekkel tértek haza az utánpótláskorú sportolóknak kiírt kick-box magyar bajnokságról a vasiak – a három klub versenyzői összesen négy arany-, 11 ezüst- és 13 bronzérmet gyűjtöttek be.

Befejezte a Kőszeg a tenisz Szuperligát – Negyedik helyen zárt a Vas megyei alakulat

Vaol
-
  Tegnap 20:48 Sport

A helyosztókkal fejeződött be a 2019-es tenisz Szuperliga. A Kőszegi SE a negyedik helyen zárta a szezont – így teljesítette legfőbb célkitűzését, a biztos bennmaradást.

Emlékbeszédek és könyvbemutató a holokauszt vásárhelyi áldozatainak emléknapján

Promenad
-
  Tegnap 20:47 Megyei

A holokausztnak áldozatul esett mintegy négyszáz hódmezővásárhelyi polgárra emlékeztek az Emlékpont és a Hódmezővásárhelyi Zsidó Hitközség közös rendezvényén a vásárhelyi zsinagógában, majd a Magyar Tragédia 1944 Kiállítóhelyen mutatták be Nagy Gyöngyi, az Emlékpont történésze az első világháborúban részt vett…

Mutatjuk a vásárhelyi könyvtár nyári nyitvatartását

Íme a hódmezővásárhelyi Németh László Városi Könyvtár nyári nyitvatartása:

Tematikus portált vásárolt a Central Digitális Média

Delina
-
  Tegnap 19:12 Bulvár

Újabb fontos területen hajtott végre akvizíciót a Central Digitális Média, bővítve ezzel az amúgy is színes portfolióját. Hazánk egyik vezető médiavállalata, a Central Médiacsoport online divíziója sokévnyi együttműködés után felvásárolta és teljesen integrálta a 24.hu-ba a vidéki és regionális híreket kínáló Sokszínű Vidéket.

Két részre szakadt az ország vasárnap délután

Több járásban első és másodfokú riasztást adtak ki

Vásárhelyt is elérte a vihar – videókkal

Vásárhely24
-
  Tegnap 18:36 Belföld

Kiadós esővel, erős széllel, pár szem jéggel érkezett a vasárnapra jósolt vihar Vásárhelyre.

Forgalomkorlátozások lesznek Vásárhely belvárosban a tram-train építése miatt

Promenad
-
  Tegnap 16:53 Megyei

Vásárhelyen forgalomkorlátozásokkal folytatódik a tram-train belvárosi szakaszának építése. Kiss Boglárka, a beruházó Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. szóvivője a Rádió 7-tel közölte, hogy a Bajcsy-Zsilinszky Endre és az Andrássy utca külső szakaszán a vasúti pálya építését és az útépítés földmunkáit kezdte el a kivitelező, ezeken az útszakasz

Ezért érdemes bekapcsolnod a tévét vasárnap este

Cosmopolitan
-
  Tegnap 16:39 Film

Ismét szuper filmekkel zárhatod le a hetet!

Útmutató a legújabb Fortbyte-hoz - Vasárnap, 06.16.

Esport 1
-
  Tegnap 16:00 Gaming

Fortnite - Megjelent a legújabb Fortbyte, amiből összesen 90 kell a rejtett skin feloldásához, mutatjuk, hogy merre találod!