Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 182 hír

Hétfőn tárgyal Pokorni Zoltán Karácsony Gergellyel a parkolóról és a fakivágásról a Normafán

Hétfőn egyeztet a Normafán áthelyezendő parkolóról és a fogaskerekű meghosszabbításáról Pokorni Zoltán, a XII. kerület polgármestere és Karácsony Gergely főpolgármester - közölte a hegyvidéki önkormányzat szombaton az MTI-vel.

Beintett a Washington Post Kovács Zoltánnak

Hivatali honlapjára feltett bejegyzésben tette közzé Kovács Zoltán, a kormány nemzetközi kommunikációért felelős államtitkára pénteken azt az írását, amelyet válaszként küldött a The Washington Postnak (WP) egy Magyarországot bíráló cikkére, de amelyet az amerikai napilap nem volt hajlandó közölni.

Varga Péter: a borfogyasztás is globalizálódik

hírbalaton
-
  Tegnap 16:30 Belföld

A zöldszüret, a kereskedői és vásárlói igények találkozása, valamint a szőlészet és borászat más fontos kérdései  voltak terítéken a napokban a Somogy TV Miért című műsorában, ahol Varga Péter balatoni bortermelő volt a meghívott vendég. A Somogy TV  műsora  itt megtekinthető.

Szép csendben: Már a mozikban Nagy Zoltán rendezői debütálása!

Mafab
-
  Tegnap 15:31 Film

Már a mozikban Nagy Zoltán filmje, melynek premierje kapcsán 5 érdekességet gyűjtöttünk össze, melyet érdemes tudnod a filmről. A 18 éves Dávid egy ifjúsági zenekar tehetséges szólistája. Az országos...

Tildy Zoltán 130 éve született

Demokrata
-
  Tegnap 15:08 Belföld

A háború után, 1945 áprilisában tagja lett az Ideiglenes Nemzetgyűlésnek.

Nem közölte Kovács Zoltán válaszcikkét a Washington Post

Pedig „Magyarországot tisztességtelen bírálatok érik”.

A Washington Post inkább nem hozta le Kovács Zoltán válaszcikkét

Nem volt hajlandó megjelentetni a Washington Post Kovács Zoltán válaszát az amerikai lap cikkére – derül ki abból a bejegyzésből, amelyet az Orbán-kormány nemzetközi kapcsolatokért felelős államtitkár írt az About Hungary címet viselő blogján.

Meghátrált Pokorni Zoltán, a Normafán mégsem vágják ki a nagy fákat

A héten derült ki, hogy a Normafán kivágnak 220 fát és 250 négyzetméteren a cserjést is irtani fogják egy új parkoló kialakítása kedvéért, de most úgy tűnik, a Xii. kerületi önkormányzat meghátrált a tervet az ezt kísérő felháborodás előtt. Lapunkhoz eljuttatott közleményében az aHang azt írja, hogy Pokorni Zoltán polgármester fogadta a civil…

Kovács Zoltán válaszcikkét nem volt hajlandó lehozni a Washington Post

HVG
-
  Tegnap 12:14 Külföld

Hivatali honlapján válaszolt pénteken Kovács Zoltán kommunikációs államtitkár a The Washington Post Magyarországot bíráló cikkére.

Milyen volt Jeney Zoltán kapcsolata a filmmel?

Fidelio
-
  Tegnap 11:20 Film

Jeney Zoltánra emlékezik a Magyar Nemzeti Filmalap. Az október végén elhunyt zeneszerzőt talán sokan a Jób lázadása, a Szindbád és a Kincskereső kisködmön filmzenéiért ismerték. Négy alkotása most ingyen elérhető az interneten.

Fleck Zoltán a Fülkében: Az autoriter rendszer nem együttműködő

HVG
-
  Tegnap 10:30 Belföld

„Ez nem Alkotmánybíróság” – mondta a jogszociológus a hvg.hu heti podcastjában. Fleck Zoltánnal Handó Tündéről és a magyar igazságszolgáltatás állapotáról beszélgettünk.

Balog Zoltán kapta a Pálóczi Czinke István-díjat

Felvidék.ma
-
  Tegnap 09:11 Határtalan

Rimaszombatban, a református templomban, a soron következő zsinat nyitó istentiszteletén adták át november 15-én a Pálóczi Czinke István-díjat, melyet idén Balog Zoltán budapesti lelkipásztor, miniszterelnöki biztos, az EMMI volt minisztere érdemelte ki.

Varga Judit: A fogantatástól a foglalkoztatásig segítséget nyújtunk a rászorulóknak

A kormány elkötelezett a szegénység felszámolása, a romaintegráció mellett – közölte az igazságügyi miniszter Tiszaburán, a “Felzárkózó települések” elnevezésű romaintegrációs program egyik helyszínén pénteken. Varga Judit elmondta: a Magyar Máltai Szeretetszolgálat által koordinált program alapja a szervezet Magyar Örökség…

Varga Judit: A fogantatástól a foglalkoztatásig segítséget nyújtunk a rászorulóknak

A kormány elkötelezett a szegénység felszámolása, a romaintegráció mellett - közölte az igazságügyi miniszter Tiszaburán, a "Felzárkózó települések" elnevezésű romaintegrációs program egyik helyszínén pénteken.