Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 394 hír

Varga Viktor: A darab célja, hogy kérdéseket generáljon a nézőben

Körös Hírcentrum
-
  Tegnap 19:00 Megyei

Ezúttal egy valódi klasszikussal jelentkezik a szarvasi Cervinus Teátrum. Moliére Tartuffe című vígjátékát mutatják be szeptember 19-én. Varga Viktor, a színház főrendezője szerint ismét az álszentek korszakát éljük. Ezért jött el Moliére és Tartuffe ideje. Varga Viktor a darab rendezőjeként megosztotta, nem volt egyszerű dolguk a színészeknek, mir

Felmentette Orbán Viktor az EU-pénzek egyik legfontosabb döntéshozóját

Portfolio
-
  19.09.11 18:19 Gazdaság

A legfrissebb Magyar Közlönyben jelent meg és a mai, azaz 2019. szeptember 11-i naptól hatályos, hogy felmentette Orbán Viktor miniszterelnök a Fejlesztéspolitikai Koordinációs Bizottság, illetve a Partnerségi Megállapodás monitoring bizottsága elnöki tisztségéből Schanda Tamás Jánost. A döntés nem meglepő, egy minapi…

Matolcsy és Varga nem aggódik a forint miatt

Népszava
-
  19.09.11 18:28 Gazdaság

Határozatképtelen volt az Országgyűlés költségvetési bizottságának szerdán összehívott ülése, mert a fideszes képviselők bojkottálták azt.

Csallóközi fiatalok érkeztek a Varga Tamásba

A Járd végig! programnak köszönhetően csallóközi fiatalok érkeztek fél napra a Hódmezővásárhelyi Varga Tamás Általános Iskolába.

Varga Mihály üzent az Electrolux dolgozóinak

A kormány kiemelten kezeli a jászberényi Electrolux gyár körül kialakult helyzetet, azonnali segítséget nyújt az elbocsátott dolgozóknak – mondta Varga Mihály pénzügyminiszter.

Megszólalt Varga az Electrolux-ügyben

A kormány segíti az elhelyezkedésben az Electrolux csoportos létszámleépítéssel érintett, a cég jászberényi gyárában dolgozó mintegy 800 munkavállalóját - közölte Varga Mihály pénzügyminiszter.

Varga: Továbbra is szoros a magyar-német barátság

A két ország együttműködése a védelempolitikától a digitalizációig rendkívül sok területre kiterjed.

Varga Judit: Továbbra is szoros a magyar-német barátság

A magyar-német együttműködés rendkívül sokrétű, és inkább erről, „a lényegről, a tényekről kellene beszélni, és nem jogállamisági köntösbe burkolózva egymást bántani”.

Varga Judit: továbbra is szoros a magyar-német barátság

Továbbra is szoros barátság fűzi össze a magyarokat és a németeket, és a két ország együttműködése a védelempolitikától a digitalizációig rendkívül sok területre kiterjed – hangsúlyozta Varga Judit igazságügyi miniszter szerdán Berlinben, ahol több vezető német politikussal tárgyalt és részt vett a Magyar-Német Fórum ülésén. Fotó: MTI/Kovács…

Varga Judit: Továbbra is szoros a magyar-német barátság

Továbbra is szoros barátság fűzi össze a magyarokat és a németeket, és a két ország együttműködése a védelempolitikától a digitalizációig rendkívül sok területre kiterjed - hangsúlyozta Varga Judit igazságügyi miniszter szerdán Berlinben, ahol több vezető német politikussal tárgyalt és részt vett a Magyar-Német Fórum ülésén.

Osztogatják a közpénzt – most Varga Miklós énekes kapott zsetont Káslertől!

A Nemezeti Kulturális Alap honlapjára kikerültek azok, akiket Kásler Miklós emberierőforrás-miniszter a miniszteri keretéből támogatott augusztusban. Köztük van Varga Miklós énekes is, aki 5 millió forintot kapott Trianon 100. évfordulójára lemezkiadásra.

Kásler 5 millió forintot adott Varga Miklósnak, hogy Trianon-albumot készítsen

Népszava
-
  19.09.11 20:41 Kultúra

Wass Albert műveinek kiadására 4 millió jutott.