Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 161 hír

Varga Judit: Nőnek lenni mindig bátor vállalkozás

Nőnek lenni a történelem során mindig bátor vállalkozás volt, akkor is, amikor a nők az egyenlő bérekért és a választójogért szálltak síkra, és napjainkban is, amikor a választás szabadságát már élvezve kell zsonglőrködni a család és a munka között – mondta az igazságügyi miniszter hétfőn egy nőnapi konferencián.

Varga Judit beszólt a nőknek nőnap alkalmából, egy csomó kommentelő fel is háborodott

Az igazságügyi miniszter posztja nem aratott túl nagy sikert a kommentelők között.

Nem hiszed el: Varga Juditnak még a nőnapi köszöntés se megy transzfób gyűlölködés nélkül

Miután tavaly ősszel a járványügyi veszélyhelyzetre hivatkozva 90 napra bevezették a rendeleti kormányzást és a kormány gyorsan betiltotta a tüntetéseket, Varga Judit igazságügyi miniszter rögtön benyújtott két törvényjavaslatot. Az egyik az örökbefogadás kérdését szigorította, és az egyedülállók, így az azonos nemű párkapcsolatban élők…

Varga Judit miniszter gratulált a “valódi” nőknek – de van itt egy kérdés

Varga Judit igazságügyi miniszter úgy érzete, a nőnap alkalmas lehet arra is, hogy ne csupán köszöntse a “valódi” nőket, hanem odabökjön azoknak is, akik pl. nemet változtattak (választottak – így írja) A politikus ezt a posztot írta a Facebookon: A miniszter minden bizonnyal bajban lenne már a számolás legelején, milyen nemekkel…

Varga Judit nem tudja fideszes ideológiák nélkül élni az életét: ő csak a valódi nőket köszönti nőnapon

Varga Judit igazságügyi miniszter szerint a mai világban bátorság kell ahhoz, amit ő ma meg mert tenni. A fideszes miniszter egy Facebook-posztban köszönte meg a

Varga Judit szerint ma már száz féle nem közül választhatunk

Ez a nap különösen fontos egy olyan világban, ahol már bárki szabadon választhat a majdnem száz féle nem közül… Ezért ma én is köszöntöm a nőket, akik mernek valódi nők lenni – írta Facebook-oldalán az igazságügyi miniszter. Köszönöm mindenkinek a kedvességét és a nőnapi virágokat! Ez a nap különösen fontos egy olyan világban, ahol…

Varga Judit: nőnek lenni mindig bátor vállalkozás

Nőnek lenni a történelem során mindig bátor vállalkozás volt, akkor is, amikor a nők az egyenlő bérekért és a választójogért szálltak síkra, és napjainkban is, amikor a választás szabadságát már élvezve kell zsonglőrködni a család és a munka között - mondta az igazságügyi miniszter hétfőn egy nőnapi konferencián.

Varga Judit a nőnap alkalmából rugott egyet a szerinte “nem igazi” nőkbe

Mondhatnánk azoknak, akiket nem kedvelünk igazán, hogy "kívánjon neked boldog nőnapot a Varga Judit", aki a hétfői nőnapot használta fel arra, hogy ismét elővegye a Fidesz egyik kedvenc témáját, a gendert.

Varga Judit: nőnek lenni mindig bátor vállalkozás

Nőnek lenni a történelem során mindig bátor vállalkozás volt, akkor is, amikor a nők az egyenlő bérekért és a választójogért szálltak síkra és napjainkban is, amikor a választás szabadságát már élvezve kell zsonglőrködni a család és a munka között - mondta az igazságügyi miniszter hétfőn egy nőnapi konferencián.

Varga Judit: nőnek lenni bátor vállalkozás

Nőnek lenni bátor vállalkozás napjainkban is, amikor a választás szabadságát már élvezve kell zsonglőrködni a család és a munka között – mondta a miniszter.

Csak a „valódi nőket” köszöntötte nőnapon Varga Judit

Facebook-posztjában köszönte meg a nőnapi virágokat Varga Judit igazságügyi miniszter, egyúttal kihasználta az alkalmat arra, hogy azokat a nőket köszöntse, „akik mernek valódi nők lenni”.

Varga Judit: A nőiség kihívásokkal néz szembe

– Nőnek lenni a történelem során mindig bátor vállalkozás volt – hangzott el el a Fiatal Családosok Klubjának nőnapi konferenciáján.

A valódi nőket köszönti Varga Judit

Aki mer, azt felköszönti Varga Judit.

Varga Judit: Nőnek lenni mindig bátor vállalkozás

Nőnek lenni a történelem során mindig bátor vállalkozás volt, akkor is, amikor a nők az egyenlő bérekért és a választójogért szálltak síkra, és napjainkban is, amikor a választás szabadságát már élvezve kell zsonglőrködni a család és a munka között - mondta az igazságügyi miniszter hétfőn egy nőnapi konferencián.