Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 220 hír

Elhunyt Kutszegi István

Vaol
-
  Ma 13:57 Megyei

Életének 70. évében hunyt el a sárvári Városi Művelődési központ egykori igazgatója.

Szilárdság és hazafiasság jellemezte gróf Tisza Istvánt

Százéves elhatározás jegyében, szombaton reggel gróf Tisza István mártírhalálára emlékeztek Debrecenben.

Bagyula István: Bubka rúdja az enyémhez képest inkább villanyoszlopnak tűnt

NSO
-
  Ma 12:12 Sport

Bagyula István csaknem három évtizede tartja a rúdugrás magyar csúcsát, ennyi idő alatt 592 centis rekordja közelébe sem ért senki, és valószínűleg jó ideig nem is fog. Úgy érzi, sokkal többet is kihozhatott volna a pályafutásából, de a körülmények szinte sohasem voltak ideálisak – szerinte egyetlen olyan szezonja akadt, amelyben ki tudta hozni…

Szőke István: Tokmac az FTC Messije

Megerőltető menetelése közben is esélyesebbnek tűnik a bajnoki címvédő Ferencváros a mai, a Fehérvár elleni bajnokiján. Már a döntetlen is kisebb meglepetésnek számítana a rangadón, a Vidi-győzelemről nem is beszélve.

Lázár János gróf Tisza Istvánra emlékezik

A politikus az éppen ma 102 éve meggyilkolt egykori miniszterelnök előtt hajt fejet.

Lázár János: Tisza István áldozat volt, nem bűnös

Ma 102 éve gyilkolták meg Gróf Tisza István egykori miniszterelnököt. Lázár János politikus ekképpen emlékezett meg róla:

Koszorúzással tisztelegtek Tisza István emléke előtt a debreceni szobránál

Dehir
-
  Ma 09:57 Megyei

Debrecen - Gróf Tisza Istvánt, néhai miniszterelnököt 1918. október 31-én lőttek le merénylők.

Varga Mihály jó hírt közölt a Babakötvényről

Több mint kétszázezer gyerek számára gyűlik a pénz a megtakarítási formában - erről is beszélt a pénzügyminiszter egy videóban.

Varga Mihály: Átlépte a százmilliárd forintot a babakötvénybe fektetett összeg

Azzal a 27 ezer gyermekkel együtt, akiknek idén nyitottak számlát, már 228 ezer gyermeknek gyűlik babakötvényben a megtakarítása.

Megújult csabai sírok – Berthóty István

Behír
-
  Ma 09:38 Belföld

A Békéscsabai Városvédő és Városszépítő Egyesület a Nemzeti Panteon Alapítvány támogatásával 10 híres csabai személy sírját újíttatta fel Kovács János sírkövessel.

Varga Mihály: átlépte a százmilliárd forintot a babakötvénybe fektetett összeg

Átlépte a százmilliárd forintot a babakötvénybe fektetett összeg - közölte a pénzügyminiszter szombat reggel közösségi oldalán.

Kiterjeszti együttműködését a Széchenyi István Egyetem és a Huawei

A győri Széchenyi István Egyetem és a Huawei Technologies akkreditált, infokommunikációs és távközlési kurzusok közös indításáról írt alá megállapodást. A megállapodást Lukács Eszter, az egyetem rektorhelyettese és Colin Cai, a Huawei Technologies magyar leányvállalatának ügyvezető igazgatója írta alá. Ezzel kiterjesztik a felsőoktatási…

Nagy István: a modernizáció szükséges a versenyképességhez

A modern technológiát alkalmazó és alkalmazni képes vállalkozások hozzájárulhatnak a sikeres és tudásalapú vidéki gazdálkodás versenyképességéhez - jelentette ki az agrárminiszter Kisrécsén, az egyedülálló technológiával kiépített Cravo-növényház bejárásán, a Hivekovics családi gazdaságban.

Gulyás István koronavírusos, nélküle készül a férfi kézilabda-válogatott

Gulyás István, a magyar férfi kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya megfertőződött a koronavírussal, így a nemzeti együttes nélküle készül majd a november eleji Eurokupa-mérkőzésekre. A magyar szövetség pénteki közlése szerint a szakvezető távollétében Chema Rodríguez és Nagy László irányítja majd a magyar csapatot jövő…