Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 12 hír

Kunhalmi Ágnes: Karácsony Gergely győz, de nem lesz meg az ellenzéki többség a Fővárosi Közgyűlésben

Az MSZP volt budapesti elnöke szerint a magas részvételnek örülhet az ellenzék, de csak a „kincstári optimizmus” mondatná azt vele, hogy meglesz a közgyűlési többségük, azaz Kunhalmi Ágnes szerint kevesebb, mint a kerületek felében lehet csak ellenzéki győzelem - írta a 24.hu. Szerinte 8-10 kerületet fognak megnyerni, köztük olyanokat,…

Kunhalmi Ágnes: A közgyűlési többség nem lesz meg

Az MSZP volt budapesti elnöke szerint a magas részvételnek örülhet az ellenzék, de csak a „kincstári optimizmus” mondatná azt vele, hogy

Korsós Ágnes bízik benne, hogy a magas részvételi arány a békének kedvez

Promenad
-
  Tegnap 11:36 Megyei

Korsós Ágnes, a Szeretem Vásárhelyt Egyesület képviselőjelöltje már eldöntötte, hogy melyik irányba szeretné indítani a várost, és leadta szavazatát a Nagy Sándor utcai szavazókörben.

Korsós Ágnes: jó látni, hogy ilyen sokan mennek el szavazni

Vásárhely24
-
  Tegnap 11:09 Megyei

A képviselőjelölt még elmondta, abban bízik, hogy a legtöbben a békét választják.

Szolnokról a Nemzeti Színházig – Barta Ágnes története az útkeresésről

SzínházOrg
-
  19.10.12 08:40 Színpad

Vidékről a fővárosba – hivatás- és útkeresés hat színész szemével. A Nemzeti Színház Rocco és fivérei című friss bemutatójának fiatal színészei a Vidnyánszky Attila rendezte előadás szereplőihez hasonlóan maguk is vidéki városokból, kis falvakból érkeztek a metropoliszba, vagyis Budapestre, hogy hivatásukat gyakorolhassák. Hat színművész, öt…

Kunhalmi Ágnes: A Borkai-ügy egyenlő a Fidesszel!

OLKT
-
  19.10.11 18:26 BelföldFideszMSZP

Nehogy azt higgye bárki, hogy a fideszesek nem csinálják ezt, csak nem mindegyiknek látjuk a fenekét – mondta az Mszp választmányi elnöke egy kérdésre válaszolva sajtótájékoztatóján. Mindannyian elképedve láttuk Borkai Zsolt fenekét. Ne tévedjünk el: a Borkai-ügy, a Borkai-jelenség egyenlő a Fidesszel – mutatott rá Kunhalmi Ágnes,…

Pornókampány - Lampé Ágnes jegyzete

Klubrádió
-
  19.10.11 18:00 Vélemény

Nem véletlen, hogy még a fideszes szavazók, a két és fél milliós bázis egy része is elbizonytalanodott a haza, kereszténység, család jelentésében.

A járdákra és a csatornákra is odafigyelne a választókörzetében Korsós Ágnes

Promenad
-
  19.10.09 12:42 Megyei

A Szeretem Vásárhelyt Egyesület és a Fidesz–KDNP képviselőjelöltjei az elmúlt hetekben rengeteg utcafórumot tartottak, hogy megtudják az emberek problémáit, és válaszoljanak a feltett kérdésekre. Korsós Ágnes is féltucat fórumon van túl, és rengeteg emberrel sikerült személyesen beszélgetnie.

Korsós Ágnes: mindenki tudja a telefonszámomat a körzetben, kereshetnek bátran

Vásárhely24
-
  19.10.09 12:10 Megyei

Korsós Ágnes, a Fidesz-KDNP - Szeretem Vásárhelyt Egyesület képviselő-jelöltje megválasztása esetén sok munkával, sok megvalósítandó ötlettel látna neki a munkának egy igen összetett körzetben.

Az Uniomediánál folytatja Zalai Ágnes

Október elsejétől az Uniomedia digitális üzletágát erősíti Zalai Ágnes, a Centrál Médiacsoport korábbi innovációs igazgatója, mint digitális stratégiai igazgató. Zalai Agnes alapítója és vezérigazgatója volt Magyarország piacvezető gasztronómiai oldalának, a Nosaltynak 2017-ig.

Zalai Ágnes az Uniomediánál lett igazgató

Media1
-
  19.10.08 14:10 Karrier

A Central Médiacsoport korábbi innovációs igazgatója október elsejétől igazolt a céghez.

Nem érdemes úgy élni, hogy nem fér bele napi fél óra olvasás – interjú Szabados Ágnessel

Forbes
-
  19.10.08 04:00 Karrier

Nem lennék hiteles, ha 20-30 ezer forintokért reklámoznék könyveket - Szabados Ágnes, az RTL híradósa hitelesen épített közösséget az olvasásra. Most üzlet is lehet a dologból, második könyve már magánkiadásban jelenik meg. Interjú.