Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 8 hír

Érkezik a magyar mozikba a tömegmészárlások miatt letiltott Vadászat

Origo
-
  Tegnap 16:31 Film

Nézze meg az embervadászatról szóló horror-thriller magyar előzetesét!

Magyar előzetest kapott a botrányos horror thriller, a Vadászat

Mafab
-
  Tegnap 15:35 Film

Még be sem mutatták, máris jókora botrányt kavart a Universal új horror thrillerje, a Vadászat, melyet az Amerikai Egyesült Államok elnöke, Donald Trump személyes támadásként könyvelt el. Majd jött a ...

Befutott a Vadászat magyar szinkronos filmelőzetese!

Vadászat (The Hunt, 2020) – Előzetes Magyar előzetest kapott a botrányos horror thriller, a Vadászat. Még be sem mutatták, máris jókora botrányt kavart a Universal új horror thrillerje, a Vadászat, melyet az Amerikai Egyesült Államok elnöke, Donald Trump személyes támadásként könyvelt el. Majd jött a daytoni és El Pasó-i tömegmészárlás, melyet…

Szinkronnal is nézhető a Vadászat előzetese

Player
-
  20.02.26 21:50 Kultúra

A fegyveres támadások miatt elhalasztott Vadászat szinkronos előzetest kapott, mivel most már tuti, hogy nálunk is bemutatják, méghozzá április 16-án.

Engedélyezték a belterületi vaddisznó vadászatot a pécsi Mecsekoldalban

Február 24-től december végéig engedélyezte a rendőrség a belterületi vaddisznóvadászatot Pécsen, a Mecsekoldalban - közölte hétfőn a megyei főkapitányság a police.hu oldalon.

Beindult a vadászat: tízezreket fizetnek a bankok, ha viszed a haverodat is

Az elmúlt hetek során egyre több bank igyekszik különböző ajánlási programokkal új ügyfeleket szerezni. Ez akár több tízezer forintot is jelenthet az élelmes haveroknak, családtagoknak. Több bank is ajánlóprogrammal csábítja...

Vadászat a jogásznapon

Vaol
-
  20.02.22 07:00 Megyei

Huszonnegyedik alkalommal tartják meg a Vasi Jogásznapot: idén új helyszín, a Tóvendéglő ad otthont a nívós szakmai rendezvénynek, amelynek fókuszában ezúttal a természetvédelem vadászati jogi aspektusai szerepelnek.

Salzburgban népszerűsítik a magyar vadászatot

Agroinform
-
  20.02.21 12:05 Gazdaság

Vadászati és Horgászati Kiállítás nyílt Salzburgban, amelyen Magyarország 40 négyzetméteres standon népszerűsíti egyebek között a 2021-es magyarországi világkiállítás programjait.