Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 7 hír

Tizenegyen kapták el júniús 3. óta a nyugat-nílusi vírust Romániában, két személy belehalt

Székelyhon
-
  Ma 15:21 Határtalan

Tizenegy személy fertőződött meg a nyugat-nílusi vírussal Romániában június harmadika óta – jelentette be az Országos Közegészségügyi Intézet fertőző betegségeket ellenőrző központja.

Vírusokkal a Xylella ellen

A hollandiai Wageningen Egyetem és Kutatóközpont diákjai korunk legveszélyesebb növénykórokozója, a Xylella fastidiosa baktérium elleni szintetikus biológiai védekezés lehetőségét keresik. A témával nemzetközi kutatói versenyen is részt vesznek.

Drámai fejlemények: újabb hírek érkeztek a szétválasztott sziámi ikerpár vírusos lázzal küzdő tagjáról

Blikk
-
  Tegnap 19:25 Belföld

A műtétet és a magyar orvosok részvételét lehetővé tevő Cselekvés a Kiszolgáltatottakért Alapítvány számolt be a fejleményekről.

Ez nem hiányzott: új paradicsom vírusbetegség jelent meg

Magro
-
  19.08.20 11:03 Gazdaság

A hazai paradicsomtermesztők egyik legfrissebb félelme, hogy Magyarországon is elterjedhet a paradicsom barna termés-ráncosodás vírus. Ennek fertőzése ugyanis eladhatatlanná teszi a termést, és az állomány teljes leromlásához is vezethet. A terjedés megelőzése érdekében a közelmúltban szükséghelyzeti határozatot fogadtak el.

Azonosíthatatlan és kiirthatatlan számítógépes vírus terjed

Napi
-
  19.08.18 13:51 Infotech

A Norman nevű malware-t a védelmi szoftverek sem érzékelik, sőt, ha valaki manuálisan próbálja megkeresni, egyszerűen eltünteti magát, hogy aztán folytassa a munkát. A felhasználók gépével kriptopénzt bányászik a rosszindulatú kód.

Az anyósa etette – a részeg vőlegény alakítása vírusként terjed az interneten

Szeretlek Magyarország
-
  19.08.17 20:48 Bulvár

Már több mint 29 ezren megosztották a videót, amin a friss házas férfit az anyósa etetett a saját lagziján.

„Soros gyermekeit” és vírusirtócéget sejt a szlovák ellenzék mögött Fico

Azonnali
-
  19.08.17 09:23 Vélemény

Az exminiszterelnök közvetlen kapcsolatban állhatott a Kuciak-gyilkosság állítólagos megrendelőjével, erre válaszul összehívott sajtótájékoztatóján szinte mindenkinek nekiment.