Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 8 hír

Fontos, hogy tisztában légy vele: Pontosan ennyi a megfelelő vérnyomás számodra

Blikk
-
  Tegnap 13:55 Életmód

Súlyos gondokat okozhat az egészségedben, ha kritikussá válik.

Milyen gyakran ellenőriztesse vérnyomását?

WebBeteg
-
  19.10.14 16:05 Egészség

A vérnyomás rendszeres mérése minden 40 év fölötti ember számára ajánlott, sokszor már korábban is. Ha Ön egészséges és korábban normális volt a vérnyomása, évente akkor is méresse meg vérnyomását - ezt ma már számos patikában is elvégzik.

Alacsony vérnyomás: kiderült a titok

HáziPatika
-
  19.10.14 06:02 Egészség

Az idősödő emberek egyik legnagyobb félelme, hogy fokozatosan elveszítik értelmi képességeiket, és az öregedés elkerülhetetlenül demenciához vezet. De ez nem igaz. Sok ember nem tapasztal életkorral összefüggő kognitív hanyatlást. Kutatók hosszútávú...

Ilyen könnyen csökkentheted 6 hét alatt a magas vérnyomásod

Női NetCafe
-
  19.10.14 05:10 Egészség

A legújabb kutatási eredmények szerint a magas vérnyomás korai stádiumában lévő betegek hat hét alatt visszaállíthatják vérnyomásukat az egészséges szintre, ha minden nap egy órával korábban bújnak ágyba.

Betegségre utalhat a magas vérnyomás

HáziPatika
-
  19.10.13 14:33 Egészség

Rohanó világban élünk, ahol az embernek nincs igazán ideje a pihenésre. Ha azonban folyton fáradt, nem lehet csökkenteni vérnyomását és gyakori izomgörcsök gyötrik, annak hátterében komoly betegség is állhat. A Conn-szindrómáról, és annak kezelési...

Ettől még a mentőknek is felment a vérnyomása

Figyelmetlenség? Felelőtlenség? Mindenesetre megdöbbentő az, amit ez a két autós művelt.ú, ráadásul a sürgősségi osztály bejáratánál.

Így lehet 20 százalékkal csökkenteni a vérnyomást természetesen

Női NetCafe
-
  19.10.10 19:10 Egészség

Egy új kutatás során rámutattak, hogy az erőnléti edzés, mely némileg hasonlít az aerobichoz abban, hogy természetes úton csökkenti a vérnyomást, ezért nagyon előnyös a szív egészségének megőrzése szempontjából.