Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 12 hír

Veszélyesebb az egészségre, mint a só, mégis minden nap fogyasztjuk! Az egekbe ugrik tőle a vérnyomás

Blikk
-
  Ma 09:51 Bulvár

Ez a közkedvelt élelmiszer nagy szerepet játszik a magas vérnyomás és a szívbetegségek kialakulását illetően.

A mai nap lányától garantált lesz a vérnyomás emelkedés

tízpertíz
-
  Tegnap 14:52 Színes

Mint már megszokhattátok tőlünk a nap lánya sorozatunkban igyekszünk nektek elhozni a föld összes jó csaját kórtól, hajszíntől, külsőtől és nemzetiségtől függetlenül. Lássuk a mai termést.

Milyen zenével csökkenthető a magas vérnyomás?

Napidoktor
-
  20.01.17 17:35 Életmód

Évszázadok óta ismert, hogy a zene mély hatással bír az emberekre. Egyre több kutatás támasztja alá azonban azt is, hogy a zene a gyógyító erő forrása lehet számos betegségnél is. Legtöbbször a zene mentális egészségre gyakorolt hatását vizsgálják, ám egy korábbi német tanulmány szerint a zene segítségével akár a szív- és…

Mi okozhatja a reggeli magas vérnyomást?

Patika Magazin
-
  20.01.17 06:32 Egészség

A vérnyomás hullámzása természetes a nap folyamán és reggelente általában emelkedést mutat, dr. Sztancsik Ilona, a KardioKözpont kardiológusa, aneszteziológus, intenzív terapeuta szerint a kiugróan magas reggeli vérnyomás okait fontos megkeresni. Ilyen a vérnyomás természetes hullámzása A vérnyomás a nap és az éjszaka folyamán is…

Megbízhatóak az otthoni vérnyomásmérők?

Női NetCafe
-
  20.01.16 14:37 Életmód

Több millió idős ember elégszik meg azzal, hogy saját otthonában ő maga méri a vérnyomását egy erre alkalmas eszközzel, ám egy nemrégiben végzett kanadati kutatás szerint a legtöbb otthoni vérnyomásmérő nem mutat pontos értéket, ezáltal veszélybe sodorja a használóit.

A legjobb természetes vérnyomáscsökkentők: könnyen beszerezhetők, és bizonyított a hatásuk

Femina
-
  20.01.16 07:46 Egészség

Néhány hatékony vérnyomáscsökkentőért elég csak a legközelebbi élelmiszerboltig menni.

Reggel ezért lehet magas a vérnyomás

A vérnyomás napközbeni hullámzása természetes jelenség, és reggelente általában emelkednek az értékek. A kiugróan magas reggeli vérnyomás okait azonban érdemes megkeresni.

Melyik zaj okozhat magas vérnyomást és infarktust?

Női NetCafe
-
  20.01.15 13:09 Életmód

  A repülőgépek zaja, különösen az éjszakai órákban, nagyban hozzájárulhat a magas vérnyomás, illetve a különféle szívbetegségek, köztük a szívinfarktus kialakulásához.

Mi okozhatja a reggeli magas vérnyomást?

Napidoktor
-
  20.01.15 09:09 Egészség

A vérnyomás hullámzása természetes a nap folyamán és reggelente általában emelkedést mutat. Dr. Sztancsik Ilona, a KardioKözpont kardiológusa, aneszteziológus, intenzív terapeuta szerint a kiugróan magas reggeli vérnyomás okait fontos megkeresni. Ilyen a vérnyomás természetes hullámzása A vérnyomás a nap és az éjszaka folyamán is…