Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 19 hír

Már jogi vita is megy a Városligetről

Klubrádió
-
  Ma 02:05 Vélemény

Változtatási tilalmat készül elrendelni a ligetben a Fővárosi Közgyűlés. A miniszteri biztos szerint pontosan az ellenkezőjét érnék el vele, mint ami a céljuk.

Fürjes Balázs: Vitassa meg a Városligeti építési szabályzat módosítását a közfejlesztési tanács!

A kormány betartja a Fővárosi Közfejlesztések Tanácsára vonatkozó szabályokat, sőt olyan kérdésekben is kezdeményezte közös álláspont kialakítását, amelyek esetén erre nem lett volna szükség.

Fürjes: Vitassa meg a Városligeti építési szabályzat módosítását a közfejlesztési tanács!

A kormány teljes egészében betartotta és betartja az FKT-ra vonatkozó szabályokat.

Fürjes: Vitassa meg a Városligeti építési szabályzat módosítását a közfejlesztési tanács!

A kormány kéri a fővárostól e gyakorlat megváltoztatását és az előzetes szakmai párbeszéd lefolytatását.

Fürjes: Vitassa meg a Városligeti építési szabályzat módosítását a közfejlesztési tanács!

A kormány azt kéri a fővárostól, hogy a Városligeti építési szabályzat (VÉSZ) módosításának tervezetét a Fővárosi Közgyűlés döntése előtt a Fővárosi Közfejlesztések Tanácsában (FKT) tárgyalják meg.

Fürjes: A Városligetről a Fővárosi Közfejlesztések Tanácsában kell tárgyalni

A fővárosért felelős kormánybiztos levelében figyelmezteti Karácsonyt

A kormány párbeszédet szeretne a Városligetről

Egyeztetést sürget a Városliget területére tervezett változtatási tilalom kérdésében a Liget Budapest beruházás miniszteri biztosa után a Budapest és a fővárosi agglomeráció fejlesztéséért felelős államtitkár is.

Síntörés miatt zártak le egy vágányt a Városligetnél

Origo
-
  Tegnap 11:08 Belföld

10-15 perces késések várhatók.

Fürjes levélben kéri Karácsonyt: szabályszerűen, az FKT-ben történő egyeztetés után döntsön a Közgyűlés a Váro…

Karácsony Gergelyék holnap dönteni akarnak a Városligeti Építési Szabályzat (VÉSZ) módosításáról a Fővárosi Közgyűlésben. Fürjes Balázs szerint ezzel a Főváros elmulasztja a Fővárosi Közfejlesztesek Tanácsának szabályai szerint szükséges előzetes egyeztetést. Az államtitkár azt kéri, csütörtökön, az FKT-ülésen közösen vitassák meg a VÉSZ-t,…

Nyílt levelet írt Karácsony Gergelynek Baán László a Városliget-projekt miatt

A Városliget területére tervezett változtatási tilalom miatt nyílt levélben fordult Karácsony Gergely főpolgármesterhez Baán László, a Liget Budapest beruházás miniszteri biztosa, aki azt kérte, hogy vonják vissza a javaslatot és a kérdésben kezdődjön egyeztetés.

Változtatási tilalmat vezetne be a főváros a Városligetben: a miniszteri biztos kéri, vonják vissza a javaslatot

A Városliget területére tervezett változtatási tilalom miatt nyílt levélben fordult Karácsony Gergely főpolgármesterhez Baán László, a Liget Budapest beruházás miniszteri biztosa, aki azt kérte, hogy vonják vissza a javaslatot és a kérdésben kezdődjön egyeztetés.A Fővárosi Közgyűlés szerdai ülésének napirendi pontjai között szerepel a változtatási

Karácsony Gergely meglépte: így menti meg a Városligetet

A Fővárosi Önkormányzat változtatási tilalmat készül bevezetni a Városligetben, hogy megakadályozza az ott tervezet kormányzati építkezéseket. Karácsony Gergely főpolgármester lépnie kell.   A Fővárosi Önkormányzat azt tervezi, hogy változtatási tilalmat rendel a Városligetben – írja a Népszava.  A megjelölt területen a rendelet…

Városligeti csaták: változtatási tilalommal vág vissza a főváros

Népszava
-
  20.02.24 06:45 Belföld

Miközben nyílt színen továbbra is tartják magukat a felek a „főváros nem csatatér” szcenárióhoz, valójában a választás óta folyamatosak az összecsapások politikai, gazdasági és kulturális fronton.

Sokoldalú rendezvényhelyszín lesz a Városliget

Turizmus.com
-
  20.02.23 09:56 Utazás

Aki nem ismeri részleteiben a Liget Projektet, annak érdemes ellátogatnia a tavaly ősszel átadott Millennium Házába, hogy meggyőződjön róla: történelmi léptékű fejlesztéssorozatról van szó. S amiről eddig kevesebb szó esett: az intézményépületek impozáns rendezvényhelyszínként is funkcionálnak majd.

Magyar Korcsolyázás Napja: aranybetűs nap a Városligetben

NSO
-
  20.02.22 21:35 Sport

Két éve, 2018. február 22-én az első téli olimpiai bajnoki cím megszületésével új fejezet íródott a magyar sport történelemkönyvébe.