Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 113 hír

Karácsony Gergely szerint az Orbán-kormány felrúgta a megállapodást, Pikó András háborút lát

Állítólagos párbeszédkészsége ellenére az Orbán-kormány két nap alatt két olyan törvénymódosító javaslattal is előállt, amely kemény beavatkozik az önkormányzatok működésébe. 

A futball hazatér – Vincze András jegyzete

NSO
-
  Ma 00:10 Foci

 Tucatnyi élményt idézhetnék fel meccs- és stadionügyekben, hiszen a sport- és így a futballtudósítói munkának hála, egészen egzotikus kalandokba...

Őszinte beszélgetés Stohl Andrással

Haon
-
  Tegnap 21:00 Kultúra

Mi vár ránk „újrakezdőként” egy válás, egy szakítás vagy egy rossz döntés után? Hogyan lépjünk tovább? Hogyan gyógyítsuk meg a sebeinket?

Schiffer András védi Karácsonyt

Abban a perben, amelyet Tiborcz István indított a főpolgármester ellen – írja Facebook-oldalán Karácsony Gergely.

Schiffer András képviseli Karácsonyt a Tiborcz-perben

Orbán veje személyiségi jogi pert indított a főpolgármester ellen a Tiborcz-adó elnevezése miatt. 1 millió forint a sérelemdíj.

Videó: interjú Pikó Andrással

A polgármester csütörtökön, 14-én az Indexnek adott interjút. Volt szó Auróráról, arról, hogy milyen harcok mennek a háttérben az átvétel után, miért nem fér hozzá a Józsefváros újsághoz, a róla terjesztett rémhírekről, parkolásról, és sok egyéb témáról.A polgármester többek közt elmondta, hogy az önkormányzatnál már egy éve ott volt az a dokumentu

Találkozott két régi harcostárs, Schiffer András védi Karácsony Gergelyt Tiborcz Istvánnal szemben

„Találkozás egy régi harcostárssal. Schiffer András véd majd a bíróságon abban a perben, amit Tiborcz István indított ellenem, mert sértésnek vette, hogy róla neveztem el a Tiborcz-adót"  – írta a főpolgármester a Facebookon:

Számvetést tartottak Dr. Nemény Andrásék

Ez a lényeg
-
  Tegnap 15:24 Belföld

A tegnapi nap folyamán sajtótájékoztatót tartott az új szombathelyi városvezetés, melynek témája az elmúlt egy hónap sajátossága és a hivatali szekrényekben talált csontvázak voltak - írta meg a Nyugat.hu.

Merre viszi Pikó András Józsefvárost? - A teljes interjú

Az ellenzéki színekben meglepetésgyőzelmet arató VIII. kerületi polgármester beszélt élőben az Indexen terveiről, a kerületet és a fővárost érintő kérdésekről.

Merre viszi Pikó András Józsefvárost? - A teljes interjú

Az ellenzéki színekben meglepetésgyőzelmet arató VIII. kerületi polgármester beszélt élőben az Indexen terveiről, a kerületet és a fővárost érintő kérdésekről.

Schiffer András lesz Karácsony Gergely védőügyvédje

Abban a perben, amit Orbán Viktor veje, Tiborcz István indított Karácsony ellen.

Eldőlt: Dézsi Csaba András lehet a Fidesz polgármesterjelöltje Győrben

Az 57 éves kardiológus neve hetek óta esélyesként forgott, a Fidesz elnöksége információink szerint a keddi ülésén mellette döntött. Ő maga viszont még nem tud erről semmit, mert nem keresték meg a felkéréssel.

Pikó András: Csendes háború zajlik

Józsefváros új, ellenzéki polgármestere sokáig még az önkormányzat honlapjának kódjait sem kapta meg.

Dézsi Csaba Andrást ajánlja a Fidesz elnöksége győri polgármester-jelöltnek

A Fidesz országos elnöksége hivatalosan is Dézsi Csaba Andrást ajánlja Borkai Zsolt lemondása után győri polgármester-jelöltnek - erősítették meg az atv.hu-nak a kormányinfó után vezető fideszes politikusok.

Ii. Szinyei családi nap a nyíregyházi Jósa András Múzeumban

Nyíregyháza
-
  Tegnap 12:30 Kultúra

November 16-án, a második "Szinyei családi" nap alkalmával a művész életéhez kapcsolódó totó kitöltésével járhatjuk végig a képzeletbeli utat szülőfalujától élete utolsó állomásáig, Jernyéig. Játékos feladatokkal kerülünk közelebb a festő munkáihoz, családjához. Megismerkedhetünk a színekkel, s mi magunk is részesévé válhatunk az alkotó…