Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 44 hír

Fórum a közoktatásról: válság, helyzet

Dunaújváros
-
  Ma 20:24 Megyei

Érzékeny téma, középerősnek is csak masszív túlzással nevezhető érdeklődés, alapszintű gondok, súlyos válság – címszavakban így foglalható össze a nyílt oktatási fórum, amelynek az MMK adott otthont még múlt pénteken.  

Koronavírus: válságstábok tanácskoznak Európa-szerte

Hétfőn válságstábot hívott össze a koronavírus európai terjedése miatt Sebastian Kurz osztrák kancellár. Klaus Iohannis román államfő ugyanezért szerdán tanácskozik a Legfelsőbb Védelmi Tanáccsal, Horvátország és Szlovénia is fokozott készenléti állapot vezetett be a koronavírus-járvány elkerülésére - adta hírül az MTI.

Válságkezelő központot hozott létre Horvátország

Horvátország és Szlovénia is fokozott készenléti állapotot vezetett be a koronavírus-járvány elkerülésére az olaszországi fertőzések miatt - írta a helyi sajtó.

Globális válság jöhet 2020-ban, a bitcoin lehet a megoldás

BitcoinBázis
-
  Ma 18:40 Gazdaság

Miközben a tőzsdék továbbra is csúcsot döntögetnek, a közgazdászok azt sugallják, hogy egy újabb globális gazdasági recesszióhoz közeledünk. Számos mutató figyelmeztet Megjelent a BitcoinBázis oldalon.

Koronavírus-járvány: válságstábot hívtak össze Ausztriában

HVG
-
  Ma 16:48 Külföld

Az osztrák kancellár több tárca vezetőjével egyeztetett a koronavírus európai terjedése miatt. Hangsúlyozta: fontos, hogy minden eshetőségre fel kell készülni.

Koronavírus: a válságkezelésért felelős uniós biztos bejelentette, mit lépnek a járvány elleni harcban

Az Európai Unió 232 millió eurót (mintegy 76,5 milliárd forint) különített el a vírus világméretű elterjedésének megelőzésére és a járvány visszaszorítására, valamint a felkészülés fokozására - jelentette be Janez Lenarcic válságkezelésért felelős uniós biztos hétfőn Brüsszelben.

Küszöbön az újabb válság Törökországban

VG
-
  Ma 08:25 Gazdaság

Küszöbön lehet a következő török devizaválság: a háborús konfliktus és a jegybanki politika érdemi líragyengülést katalizált.

Azonnal műteni kellett Bódi Csabi válságos állapotú feleségét

Az énekes felesége a szülés utáni percekben került életveszélyes állapotba. Bódi Csabi felesége a komplikáció nélküli terhessége után tavaly feküdt be egy magánklinikára, ahol minden rendben ment, egészen a szülés megindulásáig.  “A kislányom világrajövetele után azonban valahogy úgy tűnt, hogy nincs minden rendben. Gina hasi sebéből…

Kelet-Európa: a demográfiai válságövezet

Népszava
-
  Tegnap 19:35 Vélemény

Orbán Viktor miniszterelnök jól ismerte fel Magyarország és Európa, sőt általában a fejlett világ egyik legnagyobb problémáját: demográfiai válságban vagyunk. Ez a krízis – hasonlóan a klímaválsághoz - mélyen gyökerezik a társadalmi fejlődésben, sőt a jólétben és a szabadságban is. Jó dolog, hogy a magyar kormány tenni akar a…

Az ingatlanpiac állócsillaga: sok cég idemenekül, ha beüt a válság

Portfolio
-
  Tegnap 18:00 Gazdaság

Az ingatlanpiac egén állócsillagként tündöklő üzemelte­tési piac az a szegmens, ami még a válság alatt is stabil üzletmenetet tudott biztosítani sok-sok cég számára. Ebben a szektorban, a tavalyi év egyik meghatározó bejelentése volt, hogy a maradék 51 százalékos részesedés megvásárlásával a WING egyedüli tulajdonosává vált a korábbi nevén…

Rojava a gazdasági és humanitárius válság szélén áll, ne feledkezzünk meg róluk!

Mérce
-
  20.02.22 17:00 Külföld

Közel négy hónapja kezdte meg Törökország Rojava elleni offenzíváját, a Béke Forrása hadműveletet. A törökök és törökökhöz köthető egységek a „biztonságos zóna” megteremtésének jelszava alatt fosztogatásokba és etnikai tisztogatásokba kezdtek.

Polgármesterek: Dk szerint pártja vonzó, Molnár bizalmi válságról beszél

Mandiner
-
  20.02.22 16:43 Belföld

Nem csitulnak az indulatok az anyapárt és a belőle kiszakadt párt közötti legújabb konfliktusban.

Lezárulhat a politikai válság Türingiában

Ideiglenes kormány felállításáról és előre hozott választásról állapodott meg pénteken a németországi Türingiában a legutóbbi helyi törvényhozási (Landtag-) voksoláson kisebbségbe került baloldali koalíció és a Kereszténydemokrata Unió (CDU) a tartomány kormányozhatóságát veszélyeztető politikai válság feloldására. Az erfurti…

Lezárják a türingiai politikai válságot

Ideiglenes kormány felállításáról és előre hozott választásról állapodtak meg.