Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 69 hír

Nvb: Nem történt választási csalás a borsodi időközin

Elutasította a Nemzeti Választási Bizottság a 6-os körzetben megtartott voksolás eredménye ellen benyújtott fellebbezést.

Választási csalási vád: döntött az NVB a borsodi ügyben

Elutasította a Nemzeti Választási Bizottság a borsodi időközi képviselő-választás eredménye ellen benyújtott fellebbezést, mert az többek között nem tartalmazott bizonyítékokat a benyújtó által vélelmezett választási csalásról - írja az MTI.

Választási csalás miatt fellebbezett Tóth Ádám, a borsodi időközi választás egyik jelöltje

Fellebbezést nyújtottak be Borsod 6-os számű körzetében lezajlott időközi választás eredményével szemben – számolt be a Blikk. A lap szerint az eredményt Tóth Ádám független jelölt támadta meg a kormánypártok által állítólag elkövetett választási csalásokra hivatkozva. A helyi választási bizottság fogja elbírálni, hogy valóban történtek-e…

„Ötezer egy szavazatért – van pénze a pártnak b*zmeg” – választási csalásról beszélnek a lakosok – videó

Borsod24
-
  20.10.17 19:19 Választás

A szóbeszéd szerint Borsodban átlagban 5 ezer forintot adtak egy szavazatért, a szavazókat autókkal és kisbuszokkal szállították – ennek járt utána a Nemzeti Televízió nevű vlogoldal. A birtokukba jutott felvételek szerint durva csalások történhettek az időközi választáson.

Ott virít a házak falán az évtizedes csalás

Korrupciót takarhatnak a budapesti óriáshirdetések - írja a Pesti Hírlap csütörtöki számában a felújítás alatt álló házakon kifeszített molinókról. Engedélyt sok helyen ilyenekre nem is lehetne adni, de a haszonélvezők nem is kérnek. Az önkormányzatok nem tudnak fellépni a visszaélésekkel szemben, a kormányhivatalok pedig szemet hunynak…

Razzia korrupció és fogadási csalás miatt

Több személyt is őrizetbe vettek a Cseh Labdarúgó Szövetségben.

Letartóztatták egy 700 milliós költségvetési csalással gyanúsított szervezet tagjait

Letartóztatásba került a Székesfehérvári Járásbíróság döntése értelmében pénteken egy 700 milliós költségvetési csalással gyanúsított fővárosi szervezet három tagja, míg a negyedik gyanúsítottat bűnügyi felügyelet alá helyezték - közölte a Fejér Megyei Főügyészség az MTI-vel.

700 milliós csalásért járt a letartóztatás

Letartóztatásba került a Székesfehérvári Járásbíróság döntése értelmében pénteken egy 700 milliós költségvetési csalással gyanúsított fővárosi szervezet három tagja, míg a negyedik gyanúsítottat bűnügyi felügyelet alá helyezték – közölte a Fejér Megyei Főügyészség az MTI-vel. A közlemény szerint a letartóztatás ellen a gyanúsítottak és védőik…

A legújabb csalás a nőket célozza meg

Ridikül
-
  20.10.16 16:16 Színes

Az internetes csalók nem adják fel, most újabb módszerrel próbálnak meg az adatainkhoz férkőzni. A nőket célozták meg fondorlatos módon és az Aldi nevével élnek vissza.

Bilincs kattant a több százmilliós költségvetési csalás gyanúsítottjain

VG
-
  20.10.16 16:19 Gazdaság

Letartóztatásba került pénteken egy 700 milliós költségvetési csalással gyanúsított fővárosi szervezet három tagja.

Erdélyi riválisainak ad parlamenti választási listáin helyet az RMDSZ

A román kormány által december 6-ra kitűzött választás időpontja egy alkotmánybírósági döntés miatt bizonytalan.

Megállapította a borsodi időközi választás eredményét a választási bizottság

Az oevb azután tudta megállapítani a választás eredményét, hogy valamennyi szavazóköri jegyzőkönyv a rendelkezésére állt.

Megállapította a borsodi időközi választás eredményét a választási bizottság

Borsod-Abaúj-Zemplén 6-os számú, a megye délkeleti részét lefedő egyéni választókerületében azért kellett időközi választást tartani, mert júliusban motorbalesetben elhunyt a térség 2018-ban megválasztott képviselője, Koncz Ferenc (Fidesz-KDNP).

Megállapította a borsodi időközi választás eredményét a választási bizottság

Megállapította a vasárnapi borsodi időközi országgyűlési képviselő-választás eredményét pénteken a tiszaújvárosi országgyűlési egyéni választókerületi választási bizottság (oevb). A megválasztott képviselő Koncz Zsófia (Fidesz-KDNP). Az oevb azután tudta megállapítani a választás eredményét, hogy valamennyi szavazóköri jegyzőkönyv a…