Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 40 hír

Kezdhetjük már tervezni a külföldi nyaralást? – Vasi utazási tanácsadó segített eligazodni

Vaol
-
 Tegnap 20:00Megyei

Kezdjük-e már tervezni a külföldi nyaralást? Milyen desztinációk jöhetnek szóba? Emelkednek, esetleg csökkennek majd az árak? – Tóth Péter utazási tanácsadó segít eligazodni a meglehetősen bizonytalan helyzetben.

Utazás a legbelső érzelmeink között: mégis mit jelent, ha viharral álmodunk?

Blikk
-
 Tegnap 18:00Bulvár

A viharos álmok a legmélyebb érzelmeinkről, belső konfliktusainkról árulkodnak. Ezek a gyakran félelmetes fantáziaképek arra figyelmeztetnek bennünket, hogy még nem állunk készen az új dolgokra, pedig körülöttünk minden dinamikusan fejlődik – írja a dreamchrist.com. Azonban egyáltalán nem mindegy, hogy milyen jellegű viharról van szó –…

Utazás a Schüssler sók bőrszépítő világába

A hazai fejlesztésű és gyártású Schüssler Natur CosMEDics termékek olyat tudnak, amit más natúrkozmetikumok nem: a Schüssler ásványi sók erejét természetes hatóanyagokkal kombinálva eredményesen szállnak szembe a legkülönfélébb bőrproblémákkal. Ismerd…

Utazásra felkészülni: Fejős Éva ezúttal Görögországba repít minket

Joy
-
 Tegnap 15:17Bulvár

Mindannyian vágyunk már az új kalandokra, a magyar írónő pedig legújabb regényével mindent meg is tesz azért, hogy főhősein keresztül egy izgalmas utazásra invitáljon minket.

Káposztás bukta egyszerűen – reggelire, vacsorára és utazáshoz is tökéletes

Dívány
-
 Tegnap 12:52Életmód

Egy gyors bukta mindazoknak, akik már unják a túrós és lekváros változatot. A sós verzió is remek, főleg egy nagy pohár langyos vaníliás tej mellett.

Utazásra költenének a legtöbben egy friss kutatás szerint

A koronavírus-járvány enyhülése után a legtöbben utazásra, nyaralásra költenének, a BÁV Zálog március végi kutatása szerint a válaszadók 36 százaléka erre fordítana komolyabb pénzt.

Hazai pénzügyi barométer: nagyon szabadulnánk már a bezártságból, a legtöbben utazásra és nyaralásra költenének

A megkérdezettek 38 százaléka gondolja úgy, hogy már idén fellélegezhet a pénzügyeit illetően, és akár nagyobb kiadást is megengedhet magának – derül ki a BÁV Zálog március végi kutatásából, amely a keresőképes magyar lakosságot vizsgálta.  A válaszadók 22 %-a idén nyárra, 16 %-uk az év második felére, őszre vagy télre tervezi a…

Fokozatosan tér vissza az utazási kedv a világon

vg.hu
-
 21.04.15 20:23Utazás

Az emberek negyede a pandémia előtti időszakhoz viszonyítva gyakrabban tervez vakációzni.

Ingyenes utazás a magyar iskolásoknak

Áprilisban jegy és bérlet nélkül utazhatnak az alsósok a helyközi járatokon és Budapesten belül is. Bizonyos esetekben a megvett bérletek ára visszajár.

Utazásra költenének a magyarok

A koronavírus-járvány enyhülése után a legtöbben utazásra, nyaralásra költenének, a BÁV Zálog március végi kutatása szerint a válaszadók 36 százaléka erre fordítana komolyabb pénzt. A nyaralástól alig maradnak el a lakásfelújításban gondolkodók, ezt 34 százalék említette a tervezett nagyobb összegű kiadások között – írja az MTI. A BÁV…

Utazásra költenének a legtöbben egy friss kutatás szerint

A koronavírus-járvány enyhülése után a legtöbben utazásra, nyaralásra költenének, a BÁV Zálog március végi kutatása szerint a válaszadók 36 százaléka erre fordítana komolyabb pénzt.

Utazásra költene most a legtöbb magyar

A koronavírus-járvány enyhülése után a legtöbben utazásra, nyaralásra költenének, a BÁV Zálog március végi kutatása szerint a válaszadók 36 százaléka erre fordítana komolyabb pénzt.

A legtöbbünk utazásra költene egy felmérés szerint

A koronavírus-járvány enyhülése után a legtöbben utazásra, nyaralásra költenének, a BÁV Zálog március végi kutatása szerint a válaszadók 36 százaléka erre fordítana komolyabb pénzt. A nyaralástól alig maradnak el a lakásfelújításban gondolkodók, ezt 34 százalék említette a tervezett nagyobb összegű kiadások között. A BÁV Zálog szerdai…

Bejárnád már a világot, de nem teheted? Íme 3 kihagyhatatlan virtuális utazás!

Femcafe
-
 21.04.14 20:30Utazás

Amerika, Olaszország, India, Japán? Ezeket az országokat úgy is megtekintheted és bejárhatod, hogy ki sem kell mozdulnod otthonod kényelméből, sőt, egyenesen a kanapédról élvezheted a látnivalókat. Hát nem fantasztikus?