Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 6 hír

Mátyás Győző: Twitter-háború

Azért az nem mindennapos, hogy valaki olyan svunggal lépjen a gereblyére, és verje homlokon saját magát, mint Donald Trump. Eddig az amerikai elnök a hatalmi kommunikáció sajátos „innovatív megújítójának” (vicc volt, na) tűnt, hiszen ült már sokfajta első ember az ovális irodában, de a Twitter-függő elnök kétségkívül új jelenség a…

Kutyatámadás Mátyásföldön

Ittlakunk
-
  Tegnap 16:59 Budapest 16. ker

„Kedves XVI kerületi Mátyásföldi lakók,szeretném felhívni figyelmüket és javasolni, hogy a közkedvelt, kutyasétáltatók körében ismert Reptér környékén, főleg Léva és Légcsavar utcákban, továbbá közeli utcákban, jelenleg (amig nincs tisztázva a támadó kutya helyzete) ne engedjék a gyerekeket egyedül sétáltatni a házi kedvenceket és mindenki…

Civilekkel tiltakozik a Fidesz a Mátyás-templomhoz kiírt pályázat miatt

A Budavári Lakosok Szövetsége, „Budavár, nem bódévár!” mottóval indított aláírásgyűjtést.

Budavári civilekkel tiltakozik a Fidesz a Mátyás-templomhoz kiírt pályázat miatt

Budavári civilekkel együtt tiltakozik az I. kerületi Fidesz-KDNP-frakció amiatt, hogy az ellenzéki vezetésű önkormányzat pályázatot írt ki a Mátyás-templom mögötti közterület hasznosítására; a terv ellenzői szerint nem szabad "gagyi vásári színhellyé" tenni a világörökségi védettségű területet.

„Gagyi vásári színhellyé” változtatnák a Mátyás-templom környékét

Budavári civilekkel tiltakozik a Fidesz a Mátyás-templomhoz kiírt pályázat miatt.

Mátyás Győző: Együtt vagy külön

A szervezetet megrengetni látszó válság kezelése érdekében a németek és a franciák tettek egy közös lépést az Európai Unió stabilizálására.