Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 31 hír

Szijjártó: Nem támogatjuk Ukrajna uniós törekvéseit

Az ukránok két lábbal tapossák a kisebbségi jogokat, és durván megsértették az EU-val kötött társulási megállapodást, ezért nem támogatjuk az ukránok integrációs törekvéseit – jelentette ki Szijjártó Péter az európai uniós és a keleti partnerségi országok találkozóját követő sajtótájékoztatón

Magyarország nem támogatja Ukrajna EU-s integrációját

Nem támogatja tovább Magyarország Ukrajna EU-s integrációját, nyilatkozott erről Szijjártó Péter a Keleti Partnerség-csúcs alatt - számolt be róla az Eurológus. Ahogy a külögyminiszter fogalmaz: eddig szívesen támogattuk Ukrajna...

Donald Tusk: az EU elítéli az ukrajnai orosz agressziót

Pozitív visszajelzéseket kell adnia az Európai Uniónak a keleti partnerországok számára, a velük való együttműködés a közösség politikai, gazdasági, energetikai és biztonsági érdeke - jelentette ki Szijjártó Péter az uniós és a keleti partnerségi országok állam- és kormányfőinek brüsszeli csúcstalálkozója után.

Tusk: az Európai Unió elítéli az ukrajnai orosz agressziót

Az Európai Unió határozottan elítéli az ukrajnai orosz agressziót, és soha nem fogja elismerni a Krím félsziget illegális annektálását - jelentette ki Donald Tusk, az Európai Tanács elnöke az uniós és a keleti partnerségi országok vezetőinek pénteki brüsszeli csúcstalálkozója után.

Donald Tusk: Az Európai Unió elítéli az ukrajnai orosz agressziót

MNO
-
  Tegnap 17:54 Külföld  Ukrajna

Minden lehetőség nyitva áll Ukrajna, Georgia és Moldova előtt – hangsúlyozta az ET elnöke.

Női válogatott: Ukrajna is legyőzte a magyarokat a vb-selejtezőn

NSO
-
  Tegnap 17:00 Foci  Hétvége Kosárlabda

Hazai közönség előtt ismét kikapott a magyar női labdarúgó-válogatott, amely ezúttal Ukrajnától szenvedett 1–0-s vereséget. A vendégek a 94. percben fejelték a győztes találatot.

Magyarország nem támogatja Ukrajna EU-integrációját

Amíg az ukránok vissza nem vonják a kisebbségek jogait sértő oktatási törvényt - mondta Szijjártó Péter külügyminiszter.

Tusk: az EU elítéli az ukrajnai orosz agressziót

ATV
-
  Tegnap 16:37 Külföld  Európai Unió Belgium

Az Európai Unió határozottan elítéli az ukrajnai orosz agressziót, és soha nem fogja elismerni a Krím félsziget illegális annektálását - jelentette ki Donald Tusk, az Európai Tanács elnöke az uniós és a keleti partnerségi országok vezetőinek pénteki brüsszeli csúcstalálkozóján.

Magyarország nem támogatja Ukrajna uniós törekvéseit

Szijjártó Péter kijelentette, hogy az álláspont nem változik, míg Ukrajna helyre nem állítja a magyar kisebbség jogait.

Szijjártó Péter üzent Ukrajnának

ATV
-
  Tegnap 14:55 Belföld  Ukrajna Szijjártó Péter

Magyarország nem áldozza fel a világpolitika oltárán a kárpátaljai magyarokat, és ellenáll mindenfajta olyan törekvésnek, amely téves geopolitikai kontextusba kívánja helyezni a magyar kormány álláspontját Ukrajna európai inspirációval kapcsolatban - jelentette ki Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter Brüsszelben pénteken, az…

Szijjártó Péter: Ukrajnának eleget kell tennie nemzetközi kötelezettségeinek

Magyarország nem áldozza fel a világpolitika oltárán a kárpátaljai magyarokat, és ellenáll mindenfajta olyan törekvésnek, amely téves geopolitikai kontextusba kívánja helyezni a magyar kormány álláspontját Ukrajna európai inspirációval kapcsolatban – jelentette ki Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter Brüsszelben pénteken, az…

Nem támogatjuk tovább Ukrajna EU-s integrációját

Az oktatási törvény visszavonásáig nem támogatják Ukrajna nyugati integrációját.

Szijjártó: Nem támogatjuk Ukrajna uniós integrációs törekvéseit

Az ukránok két lábbal tapossák a kisebbségi jogokat, és durván megsértették az EU-val kötött társulási megállapodást, ezért nem támogatjuk az ukránok integrációs törekvéseit – jelentette ki Szijjártó Péter.

Kiújultak a harcok Ukrajnában

Napi
-
  Tegnap 12:47 Gazdaság  Ukrajna

Újult erővel lángoltak fel a harcok a Donyeck-medencében, az elmúlt napban összesen öt ukrán katona esett el és négy sebesült meg - jelentette pénteken a kijevi műveleti parancsnokság sajtóosztálya.

Ukrajna ellen zárja az évet a női válogatott

FourFourTwo
-
  17.11.23 23:14 Foci 

Ukrajna ellen zárja az évet a női válogatott.   Vágó Fanniék (10-es számú mezben) győzelmi esélyekkel lépnek pályára (Fotó: mlsz. hu)     A magyar női A-válogatott negyedik vb-selejtezőjére készül, a dánok, a horvátok és a svédek elleni meccs után ezúttal a negyedik…