Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 27 hír

Így képzelte az USA a jövő benzinmentes autóit

Vezess
-
  Tegnap 17:07 Autó-motor

A 20. század közepén a General Motors alternatív üzemanyagok után kezdett nézelődni. Noha a szénmeghajtásból nem lett semmi, a hidrogénnel folytatott kísérletek még mindig zajlanak.

Úgy tűnik, végre megegyezik Kína és USA

autopro
-
  19.04.18 11:00 GazdaságUSAKína

Washington és Peking várhatóan május végén vagy június elején aláírja a két ország közötti kereskedelmi megállapodást – jelentette meg nem nevezett amerikai kormányzati forrásokra hivatkozva a The Wall Street Journal című lap szerdán.

Pénzért, szexért árult opiátos gyógyszereket több tucat orvos az USA-ban

Kábítószertartalmú gyógykészítmények törvényellenes felírásáért és egészségbiztosítási csalásért emeltek vádat ellenük, de eljárás indult az ügyben érintett nővérek és patikusok ellen is. Hét államban követték el a visszaéléseket, egy év alatt több, mint 32 millió, függőséget okozó tablettát írtak fel.

Pénzért, szexért árult opiátos gyógyszereket több tucat orvos az USA-ban

Kábítószertartalmú gyógykészítmények törvényellenes felírásáért és egészségbiztosítási csalásért emeltek vádat ellenük, de eljárás indult az ügyben érintett nővérek és patikusok ellen is. Hét államban követték el a visszaéléseket, egy év alatt több, mint 32 millió, függőséget okozó tablettát írtak fel.

Kubára is lesújt az USA

Washington újabb korlátozásokat és szankciókat vezet be Kuba, Nicaragua és Venezuela ellen - jelentette be John Bolton amerikai nemzetbiztonsági tanácsadó az MTI szerinta floridai Miamiban tartott beszédében.

WSJ: hamarosan megállapodhat az USA és Kína

Napi
-
  19.04.17 23:32 KülföldUSAKína

Washington és Peking várhatóan május végé vagy június elején aláírja a két ország közötti kereskedelmi megállapodást - jelentette meg nem nevezett amerikai kormányzati forrásokra hivatkozva a The Wall Street Journal szerdán.

Az USA nem áll le a szankciókkal, most Dél-Amerika van soron

John Bolton amerikai nemzetbiztonsági tanácsadó a floridai Miamiban tartott beszédében bejelentette, hogy Washington újabb korlátozásokat és szankciókat vezet be Kuba, Nicaragua és Venezuela ellen. Az EU és Kanada eközben a Kuba elleni szankciókat szigorító Helms-Burton-törvény újbóli alkalmazása miatt tiltakozik.

Washington szigorít: az USA-ban élő kubaik csak korlátozott mennyiségű pénzt küldhetnek haza

24
-
  19.04.17 21:24 KülföldUSANemzetbiztonság

A szankciók a venezuelai központi bankot, és a Bancorp pénzügyi szolgáltató venezuelai és nicaraguai leányvállalatait sújtják. 

Usa: Korrupciós vizsgálat folyik Orbán Viktor és családja ellen!

OLKT
-
  19.04.17 17:41 VéleményUSAOrbán Viktor

„Jelenleg is folyik az Egyesült Államok külügy-, valamint az igazságügyi minisztériumában az Orbán Viktor, több családtagja és szűk baráti köre elleni korrupciós vizsgálat” – mondja a demokratikus jogállamiság lebontásának szentelt legújabb videoadásában Radványi Miklós, az Usa-ban élő magyar származású külpolitikai és nemzetbiztonsági…

Boeing-támogatás: büntetné az USA-t az EU

Adó
-
  19.04.17 17:07 CégvilágUSARepülőgép

Nagyjából 20 milliárd dollárnyi amerikai termékre vethet ki importvámokat az Európai Unió a Boeing repülőgépgyártónak nyújtott, tiltott, washingtoni támogatások miatt - jelentették be szerdán Brüsszelben.

Az USA után Indiában is büntetik a népszerű videómegosztó applikációt

Origo
-
  19.04.17 12:15 Mobiltech

A kínai videóalkalmazás már nem érhető el sem a Google, sem az Apple áruházakban.

Oleg Gyeripaszka pert indított az USA ellen a személyét sújtó szankciók miatt

444
-
  19.04.17 11:19 KülföldUSAOligarcha

Az orosz überoligarcha emellett 600 ezer dollárt ajánlott újságíróknak, ha kiderítik, hogy miért is rendeltek el ellene szankciókat. Amúgy a Krím megszállása és a salisbury méregtámadás miatt.

Zsugorodik a gyáripari termelés az USA-ban

autopro
-
  19.04.17 10:51 KülföldUSA

Az Egyesült Államokban zsugorodott az ipari termelés, főleg a bányaipar visszaeső teljesítménye miatt.

Trump az USA jemeni háborúban játszott szerepe érdekében vétózott

Donald Trump amerikai elnök kedden este megvétózta azt az április elején elfogadott kongresszusi határozatot, amelynek értelmében megvonnák a Szaúd-Arábia vezette koalíció támogatását a jemeni háborúban.