Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 66 hír

Fogós kérdés: fordíthatnak-e az USA-elnökválasztáson Trump gyűlései?

Napi
-
  Ma 19:30 Külföld

Donald Trump amerikai elnök őrült tempóban tartja egymás után gyűléseit, amelyektől azt reméli, hogy megfordítják az elnökválasztás esélyeit, és végül a szavazók többsége az újraválasztására voksol. A republikánusok bizakodnak, a demokraták szerint a gyűlések is az ő malmukra hajtják a vizet.

Zeta már a közelben: riadót fújtak az Usa Mexikói-öböl menti partvidékén

Riadót hirdettek az Egyesült Államok Mexikói-öböl menti partvidékén kedden, miután a Zeta hurrikán lecsapott Mexikóra és közeledik az amerikai partokhoz.

Hurrikán-riadót hirdettek az USA-ban - már kifogytak a nevekből

Riadót hirdettek az Egyesült Államok Mexikói-öböl menti partvidékén kedden, miután a Zeta hurrikán lecsapott Mexikóra és közeledik az amerikai partokhoz.

Hurrikánriadót hirdettek az USA-ban

Riadót hirdettek az Egyesült Államok Mexikói-öböl menti partvidékén kedden, miután a Zeta hurrikán lecsapott Mexikóra és közeledik az amerikai partokhoz. A hurrikán óránként 110-120 kilométeres széllökésekkel közeledett az amerikai partokhoz. Mexikóban trópusi viharrá szelídült, de előrejelzések szerint Louisiana, Mississippi és Alabama…

Aggasztó hírek az USA-ból

Elemzők által várt javulás helyett romlott a fogyasztók gazdaságba vetett bizalma az Egyesült Államokban októberben elsősorban a koronavírus-járvány újabb hulláma miatt, aminek a következtében nőtt azoknak a száma, akik szerint a jövőben kedvezőtlenebbül alakulhat a munkaerőpiaci helyzet - írja az MTI.

USA: lelőttek a rendőrök egy fekete férfit Philadelphiában

Walter Wallace egy kést tartott a kezében és a többszöri rendőri felszólítás ellenére sem volt hajlandó eldobni az eszközt, ezután nyitottak tüzet a rendőrök.

USA: vegyes az új alkotmánybíró fogadtatása

Megosztja az amerikaiakat, hogy a szenátus megszavazta a Legfelsőbb Bíróság új tagjának Donald Trump elnök jelöltjét, Amy Coney Barrettet.

Az USA kormánya akart beugrani Trump helyett egy rágalmazási perben

444.hu
-
  Ma 15:33 Külföld

Az eljárás E. Jean Carroll újságíró feljelentésére indult., miután Carroll azt állította, Trump megerőszakolta egy manhattani próbafülkében a kilencvenes évek közepén.

Szobrot kapott az USA 41. elnöke a Szabadság téren

Felavatták kedden George H. W. Bush, a 41. amerikai elnök szobrát a Szabadság téren.

Az USA-ba és/vagy harmadik országokba továbbít adatokat? (1. rész)

Origo
-
  Ma 12:40 Gazdaság

Az Európai Unói Bíróságának döntése és a NAIH határozatai adatvédelmi jogi szempontból fontos megállapítást is tettek.

Az USA külügyminisztériuma antiszemitaként bélyegezne meg Izrael-ellenes emberi jogi szervezeteket

Szombat.org
-
  Ma 10:13 Külföld

Az USA külügyminisztere, Mike Pompeo vezető emberi jogi szervezeteket szeretne antiszemitaként megbélyegezni Izrael-ellenességük miatt. Minderről a Politico adott hírt két forrásra is hivatkozva, de az egyiket titokban tartva. A megnevezett forrás egy kongresszusi asszisztens, aki kapcsolatban …

Donald Trump vagy Joe Biden? Eltérő eredmények az USA-ban, a világban és Magyarországon

A megkérdezett 24 ország többségében többen szavaznának Joe Bidenre, mint Donald Trumpra az amerikai elnökválasztáson. A magyarok viszont a jelenlegi elnök újabb győzelmét valószínűsítik.

USA 2020 - meg kell emelnünk a kalapunkat David Cornstean előtt

A HírTV amerikai elnökválasztási műsorában vendégünk volt, Németh Zsolt, a külügyi bizottság elnöke, illetve kapcsoltuk Topolánszky Ádám Amerika-szakértőt.

Az első fekete bíboros az USA-ban

FüHü
-
  Tegnap 18:41 Vélemény

Washington érsekét, Wilton Gregory-t nevezte ki bíborosnak Ferenc pápa, aki meglepetésre 13 főpapnak adományozott bíborszínű kalapot. Ferenc pápa hangsúlyozta, hogy az új bíborosok közül kilenc nyolcvan évesnél fiatalabb vagyis pápaválasztó korban van. Rómában a 120 tagú bíborosi kollégium választja meg az új pápát, ha a régi meghal vagy…