Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 381 hír

Ungár: Ideje lenne közölni az igazságot az egészségügyről!

Ugytudjuk
-
 Ma 14:12Megyei

Szombathelyen rövid idő alatt másodszor derült ki, hogy a kormány által szinte tökéletes gépezetnek bemutatott kórházi ellátás enyhén szólva is döcög – mondja az LMP politikusa.

Robin Williams fia szerint apja nagyon sokat foglalkozott mentális egészségével

Starity
-
 Ma 13:58Bulvár

Zak Williams szerint apja számára egész életében elsődleges volt mentális egészsége.

Egészségtelen a levegő Pécsett

Az ország nagy részén romlott a levegőminőség; egy Borsod-Abaúj-Zemplén megyei településen már veszélyesnek minősítették a levegőt a magas szállópor-tartalom miatt.

Elmaradt a hétvégén az Orbán által jelzett első armageddon az egészségügyben

444.hu
-
 Ma 12:07Egészség

November 6-án azt jósolta a miniszterelnök, hogy 15 nap múlva 2240 intenzíves ágyra lesz szükség a súlyos állapotban lévő koronavírusos betegek ellátására.

Putnokon veszélyes, további borsodi településeken egészségtelen a levegő minősége

Az ország nagy részén romlott a levegőminőség; egy Borsod-Abaúj-Zemplén megyei településen már veszélyesnek minősítették a levegőt a magas szállópor-tartalom miatt. A Nemzeti Népegészségügyi Központ november 24-i térképe alapján Putnokon veszélyes a levegőminőség. Ugyanebben a térségben Kazincbarcika, Sajószentpéter és…

Az algériai egészségügyet letarolja a Covid: már 120 ápoló halt bele a fertőzésbe

HVG
-
 Ma 11:39Infotech

Hiába a korlátozó intézkedések, Algériában sokan nem akarják megérteni, miért kell most távolságot tartani a másiktól, és csak akkor elmenni otthonról, ha nagyon muszáj.

Az EU segítséget nyújt 29 alacsony jövedelmű ország egészségügyi és gazdasági kiadásaihoz

Az Európai Unió a koronavírus-járvány okozta válságra való tekintettel 183 millió euróval (mintegy 65,8 milliárd forint) járul hozzá 29 alacsony jövedelmű ország szociális, egészségügyi és gazdasági kiadásaihoz – közölte az Európai Bizottság hétfőn.

Már egyenesen egészségtelen a levegő Pécsett

Az ország nagy részén romlott a levegőminőség; egy Borsod-Abaúj-Zemplén megyei településen már veszélyesnek minősítették a levegőt a magas szállópor-tartalom miatt.   A Nemzeti Népegészségügyi Központ keddi térképe alapján Putnokon veszélyes a levegőminőség. Ugyanebben a térségben Kazincbarcika, Sajószentpéter és Miskolc,…

Kávé helyett: 9 egészséges alternatíva, amiből energiát nyerhetünk

Origo
-
 Ma 10:44Recept

Ha csökkenteni szeretné a koffeinbevitelt, vagy változatosabbá tenni a napot.

Egészséges és szép BOWL reggelik (smootie, zabkása és a többiek)

Style
-
 Ma 10:17Életmód

Ahhoz hogy az egész nap energikusak legyünk nagyon fontos a reggelt jól kezdeni. Ennek szerintem három fontos összetevője van. Az egyik, hogy valami gyorsat tudjunk készíteni, mert félálomba vagy a munkába rohanva nincs igazán idő egy több órás procedúrára. Továbbá finomnak kell lennie és az sem baj ha egészséges, ugye? Ohh és…

Lázár: Idén karácsonykor tényleg az lesz a legnagyobb ajándék, ha egészségben együtt tud lenni a család

A térség országgyűlési képviselőjét a Magyar Falu Programról, a vásárhelyi-makói kórház helyzetéről, a fürdő bővítéséről és a szállodaépítésről kérdezte a Makó Híradó.

Vajdaságban már több mint 750 egészségügyi dolgozó fertőződött meg

Zoran Gojković tartományi egészségügyi titkár kijelentette, hogy Vajdaságban a járvány aggasztó méreteket öltött, a kórházakban pedig már alig van hely, és egyre több egészségügyi dolgozó

Megnéztük a margarinok címkéit: így hatnak az egészségre a termék összetevői

Femina
-
 Ma 06:06Egészség

A margarinok csomagolását érdemes áttekinteni a vásárlás előtt, így meggyőződhetsz róla, hogy az adott termék biztonsággal fogyasztható.

Különösen ravasz provokáció és a nem tudatosult telefon

Az orbánizmus mélylélektanát megvilágító történet, amelyben munkatársnőnk ördögi tervet forral, provokálja egy pártrendezvény résztvevőit, és a nála három fejjel magasabb, fél mázsával nehezebb helyettes kabinetfőnök kezébe varázsolja mobiltelefonját.

Nyolcezer forint lesz az egészségügyi szolgáltatási járulék

Jövőre már havi 8000 forintot kell fizetniük azoknak, akiknek nincs egészségbiztosításuk, írja az adóhatóságra hivatkozva a 24.hu.