Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 8 hír

Jakabos Zsuzsanna: Végre újra versenyezhettünk

Tavasz óta először mérethette meg magát az úszónő az ISL-versenysorozatban.

Jakabos Zsuzsanna: végre történt valami

Győztesként akkor lehet kikerülni a mostani helyzetből, ha sikerül alkalmazkodni - mondta az úszó az ISL-versenyek után.

Különleges tárgyhoz kezdett el kötődni Jakabos Zsuzsanna – fotók, videó

A koronavírus-járvány a sportolók és a sportesemények helyzetét is nagyban megnehezíti. A Duna Arénában megrendezett Nemzetközi Úszóliga (ISL) miatt a versenyzőknek 1,5 hónapig buborékban kellett élniük, nem csoda, hogy egyesek el kezdtek kötődni egy-egy tárgyhoz.

Jakabos Zsuzsanna egy székhez kezdett el kötődni a buborékban

Szerencsére azért nem kezdett el beszélni hozzá.

“Folyton a hétvégéket vártam a bonbonok meg a sütireceptek miatt” – Nagy váltás vezette Ötvös Zsuzsannát a könyv…

Nőiváltó
-
 20.11.26 17:55Életmód

Ötvös Zsuzsanna szenvedéllyel reformálja meg anyukája régi süteményreceptes könyvét, és virtuóz módon variálja a színeket és az ízeket gyerekkorunk édességeiben. Oláh Andrea könyvajánlója.

Jönnek az online koncertek: interjú Döme Zsuzsanna alpolgármesterrel

Ittlakunk
-
 20.11.26 14:13Budapest 09. ker

Döme Zsuzsanna alpolgármesterrel készített riportot a 9.tv. A témák között szerepel a járvány, az önkéntesség és a segítségkérő vonal, a felajánlott számítógépek, a hivatal nemrég indult új közösségi Facebook-oldala, a KÖZKÉZ IX vagy a tervezett online karanténkoncertek is. Íme a riport:

„Össze lehet egyeztetni a mosogatást az erotikával” – Interjú Bede Zsuzsanna szexuálpszichológussal

WMN
-
 20.11.25 19:00Könyv

Miért szexelünk? Mit várnak a szextől a nők, és mit a férfiak? Miért önkielégítünk a párkapcsolatban? Hogyan lehet fenntartani a lángot? És hogyan lehet a gyerekeinkkel a szexről beszélni? – Radojka többek közt erről kérdezte Bede Zsuzsanna klinikai szakpszichológust, szexuálpszichológust, aki lányával, Standovár Júlia fotográfussal készített…

Testvérével való bensőséges kapcsolatáról mesélt Benyó Zsuzsanna

iFaktor
-
 20.11.25 13:00Bulvár

@bluevelvet_zsu nemrég egy fotózáson járt testvérével, Anikóval, és megosztott velünk néhány ott készült képet. A lányok nemcsak, hogy nagyon hasonlítanak egymásra, de nagyon szoros kapcsolatot is ápolnak.Ha nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a Facebook-oldalunkat!