Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 164 hír

Megint tömegesen hullanak a ragadozómadarak

A Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület az Agrárminisztériumhoz fordul, mert az elmúlt években újra megemelkedett a gondatlanul kezelt rágcsálóirtó mérgek miatti ragadozómadár-pusztulások száma Magyarországon.

Tömegszerencsétlenség történt az éjszaka Borsodban

Tízen megsérültek, amikor egy ukrán busz az útról letérve fának ütközött a Pácin és Nagyrozvágy közötti úton szombat hajnalban - közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján.

Tömegszerencsétlenség Borsodban: 10 ember megsérült

Út mellett lévő fának ütközött egy busz Pácin és Nagyrozvágy között, melynek következtében tíz utas sérült meg.

Tömegszerencsétlenség Pácinnál: busz szenvedett borzalmas balesetet

Fának hajtott egy ukrán rendszámú busz Pácin és Nagyrozvágy között, a 381-es számú úton.

Tömegszerencsétlenség történt Pácinnál

Fának hajtott egy ukrán busz, mindenkit kórházba kellett vinni.

Tömegszerencsétlenség a 381-es számú úton

Tömegszerencsétlenség a 381-es számú útonBorsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság2019. 10. 19., szo - 07:11 Út mellett lévő fának ütközött egy busz Pácin és Nagyrozvágy között, melynek következtében tíz utas sérült meg.

Drágult a tömegközlekedés, tüntetés Chilében

A város tömegközlekedése összeomlott. Az államfő kihirdette a rendkívüli állapotot.

Zavartalanul tombol tovább a vénasszonyok nyara

Origo
-
  Ma 06:27 Belföld

Hétvégén a csúcsértékek elérhetik a 20-25 Celsius-fokot.

A tömegsír, amit Földközi-tengernek hívunk

444
-
  Tegnap 22:17 Külföld

Kísérteties vízalatti felvételeket készítettek búvárok az elsüllyedt hajóról és az áldozatokról. Idén ezer ember halt meg úton Európa felé.

Ingyenessé teszi a tömegközlekedést Magyarország egyik legnépszerűbb ellenzéki polgármestere

Vajon lesznek-e követői? Fotó: Pixabay Betartja választási ígéretét Márki-Zay Péter, Hódmezővásárhely újraválasztott polgármestere: városában ingyenes lesz a tömegközlekedés. Márki-Zay a G7-nek azt mondta, a Volánbusz által üzemeltetett rendszer költsége évi 110 millió forint, azonban ennek kevesebb mint tizede…

Ingyenes lesz a tömegközlekedés Hódmezővásárhelyen

Választási ígéretének megfelelően ingyenessé teszi városában a tömegközlekedést Márki-Zay Péter, Hódmezővásárhely ellenzéki polgármestere. Márki-Zay a G7-nek azt nyilatkozta, a Volánbusz által üzemeltetett rendszer költsége évi 110 millió forint, azonban ennek kevesebb mint tizede származik jegyeladásokból. Úgy véli, a tízmillió forintos…

Ingyenessé teszi a tömegközlekedést Hódmezővásárhelyen Márki-Zay Péter

A polgármester elmondta, azt még nem tudja, az új rendszer mikor állna fel, de abban biztos, a reform nem okozna nagy bevételkiesést az önkormányzatnak.

Márki-Zay Péter: ingyenes lesz a tömegközlekedés Hódmezővásárhelyen

Az ötletet egy Facebook-os komment adta a hódmezővásárhelyi polgármesternek.

Márki-Zay ingyenes tömegközlekedést és múzeumokat ígér Hódmezővásárhelynek

Az ingyenessé váló közszolgáltatásoknak jellemzően fix költségei vannak, így a fenntartásuk nem kerülne többe, ráadásul a jegybevételek is elenyészőek a polgármester szerint.

Rendkívüli: Itt lehet ingyenes a tömegközlekedés Magyarországon!

Az újraválasztott Márki-Zay Péter azt ígérte, hogy első intézkedése az ingyenes tömegközlekedés bevezetése lesz. Mivel a választás után már nem kormánypárti többségű közgyűléssel kell dolgoznia, ezért erre lesz is lehetősége. A 43 ezer fős megyei jogú város az egyik legnagyobb területű az országban, ahol 9 vonalon járnak a buszon. A...