Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 429 hír

Megrohanták a magyarok a boltokat: káosz, tömegnyomor az IKEA-ban is

Rengeteg magyar kerekedett fel az újabb 2 hetes lezárások miatt hétvégén megvennie még azt a valamit, amit úgy gondolt, talán soha nem lesz már újra lehetősége... Tömegnyomor, káosz, órás várakozás, ez lett sokak jussa, akik ilyesféle

Senki ne menjen az IKEA-ba, annyian vannak, hogy már nem engedik be az vásárlókat – de máshol is tömeg van

A koronavírus-járvány harmadik hulláma miatt újabb korlátozó intézkedéseket jelentett be csütörtökön a kormány. Hétfőtől egészen március 22-ig zárva lesznek az élelmiszerüzletek, a patikák, drogériák és az IKEA is. Megrohamozták az üzletet A korlátozó intézkedések sokaknak kellemetlenséget okoznak, így azoknak is, akik most…

Tömegesen oltanak ma is, pedig tegnap lemondták!

Elmarad a tömeges oltás a hétvégén! A hétvégére tervezett AstraZeneca-oltásokat elhalasztották, erről SMS-ben értesítik az érintetteket. A kórházi oltópontokban mintegy 70 ezer 18-59 éves krónikus beteg kapta volna meg a vakcinát - közölték kormányzati források tegnap, majd később törölték ezt a hírt a kormányzati híroldalról. Ma mégis arról…

Döbbenetes felvételek, óriási tömeg ünnepelné a Rangers bajnoki címét a stadionnál

Origo
-
 Ma 13:53Foci

Hiába a koronavírus-járvány, a szurkolók máris több százan a helyszínen vannak.

A tömeges oltást lemondták, sokan mégis megkapták az AstraZeneca vakcinát

Egyre többen számolnak be arról, hogy elmentek a kijelölt oltóhelyre és megkapták az oltást. Úgy tűnik érdemes megpróbálniuk azoknak, akik korábban behívó sms-t kaptak.

Ökölvívás: Roy Jones MMA-legendával bokszolna újra

NSO
-
 Ma 13:36Boksz

Az 52 éves amerikai bokszoló, Roy Jones Jr. számára a jelek szerint nincs megállás – a tavaly novemberi gálameccsét követően az MMA-ban legendának számító brazil harcossal, a korábbi középsúlyú világbajnok Anderson Silvával is megmérkőzne.

Zajlik az oltás Dunaszerdahelyen, kisebb tömeg alakult ki az épület előtt a reggeli órákban

Pénteken az 56 és 70 év közötti pedagógusok és iskolai alkalmazottak előtt nyílt meg a lehetőség a jelentkezésre. Berényi József megyei alelnök pénteken közölte, azt az ígéretet kapták, hogy ha nem jelentkeznek elegen a régióbeli pedagógusok közül, akkor megnyitják az oltás lehetőségét más csoportok előtt is, ez azonban az egészségügyi…

Március első hétvégéjén vette kezdetét a tömeges oltás Dunaszerdahelyen

A Nagyszombat Megyei Önkormányzat kezdeményezésére március 6-án nagy kapacitású oltóközpont nyílt Dunaszerdahelyen a Vidékfejlesztési Szakközépiskola tornatermében. Az első alkalommal 56 és 70 év közötti pedagógiai alkalmazottak jelentkezhettek az AstraZeneca típusú védőoltásra.

Lemondták a hétvégi tömeges oltást, sokan mégis megkapták a vakcinát

Olvasóink a káosz ellenére elmentek az oltóközpontba, és sikerrel jártak.

Bár a kormány lemondta a tömeges oltást, mégis oltanak (A DK közleménye)

Már a tömeges oltás lemondása is gondot okozott a kormánynak - Most akkor menjen oltatni, aki sms-t kapott vagy sem?

Tömegekre számítanak a Balatonnál

Óvatosságra intette a Balatonhoz érkezőket Lombár Gábor.

Czeglédy Kunhalmit is tömte pénzzel, az MSZP mélyen hallgat

Czeglédyék összesen 6,3 milliárd forintot tüntettek el.

Halasztották a hétvégi sms-behívós tömegoltást, de lehet, hogy mégis beoltják, aki elmegy

Bár elmarad hétvégén a tervezett tömeges oltás az AstraZeneca vakcinájával az sms-alapú behívás technikai problémái miatt (pontosabban a jövő hét második felére halasztódik), azonban előfordulhat, hogy aki elmegy az oltópontra, azt beoltják – írja a 444.hu.

Czeglédy Kunhalmit is tömte pénzzel. Mélyen hallgat az MSZP

Egyetlen szóval sem válaszoltak a szocialisták a megdöbbentő állításokra, miszerint nekik is jutott a Czeglédy-féle piszkos pénzekből.