Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 8 hír

A titkosszolgálatot is érdekli, honnan került ki a hanganyag Karácsny Gergelyről

A titkosszolgálat nyomoz a kampányban kiszivárgott hangfelvétel miatt ügyében, amelyet a Párbeszéd elnökségi ülésein rögzíthettek. Szabó Tímea az Indexnek adott október 2-i interjújában mondta el, hogy feljelentést tettek a szeptember végén nyilvánosságra került hangfelvétellel kapcsolatban. "A Fővárosi Főügyészséghez fordultunk az általam…

Tordai Bence: "a titkosszolgálati eszközök bevetése visszaütött a Fidesznek"

Nyomasztja a győzelemmel járó felelősség - ezt Tordai Bence, a Párbeszéd országgyűlési képviselője mondta a Startban, értékelve a választás eredményét.

A náci titkosszolgálat elitbordélyban hallgatta le a külföldi diplomatákat

Index
-
  Tegnap 06:21 Tudomány

Na meg jó pár nácit is. Mussolini veje, Heydrich és Göbbels is megfordult a szalonban, amit a németek mellett a britek is bepoloskáztak.

Titkosszolgálati provokáció volt 2015-ben Röszkén?

FüHü
-
  Tegnap 00:06 Vélemény

Egy magát leszerelt rendőrnek nevező blogíró a TEK előre eltervezett provokációjának írja le a röszkei határon 2015. szeptemberében lezajlott eseménysort és az ezt megelőző történteket a Keleti pályaudvartól a határig. Minden kommentár nélkül. Röszkei ostrom és titkosszolgálati manipuláció címmel írta meg – állítása szerint – saját helyszíni…

Elképesztő helyen járt két magyar fiatal, a titkosszolgálat is lecsapott

Ripost
-
  19.10.12 14:10 Belföld

Még sosem járt magyar ember azon a helyen, ahova a két fiatal eljutott, de nekik sem volt egyszerű.

Az orosz titkosszolgálat megakadályozott egy terrortámadást

A Krím félszigeten tervezett robbantásos merénylet megakadályozásáról számolt be csütörtökön az orosz Szövetségi Biztonsági Szolgálat (FSZB).

Az orosz titkosszolgálat robbantást akadályozott meg a Krímen

A Krím félszigeten tervezett robbantásos merénylet megakadályozásáról számolt be csütörtökön

Hallei gyilkosságok: a „kisebb halak” átsiklanak a titkosszolgálatokon

ATV
-
  19.10.10 13:01 Külföld

Az új-zélandi gyilkost másolhatta az a fiatalember, aki két embert halálát okozta Halléban – erről beszélt a biztonságpolitikai szakértő az ATV Start című műsorban. Tarjányi Péter azt is elmondta, hogy a titkosszolgálatok erőforrásai is végesek, így a „kisebb halak” tulajdonképpen kicsúszhatnak a kezeik közül.