Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 334 hír

Emlékeztek az üzemi konyhákra? Ezeket az ételeket ette régen a munkásosztály

Nosalty
-
  Ma 20:00 Recept

A szocializmus egyik legnagyobb vívmányának számított az üzemi étkeztetés megteremtése. Emlékeztek még, milyen ételek közül lehetett választani?

Ózdon bezárják az Abb gyárát, ami 1000 munkahelyet érint

A piaci kereslet csökkenése miatt az Abb bezárja az ózdi gyárát, ami 2018-ban került a cég tulajdonába, a Ge Industrial Solutions felvásárlásának részeként – közölte a cég. Az ózdi gyár főleg elektromos kismegszakítókat, áram-védőkapcsolókat és túláramvédelmi megszakítókat gyárt. A bezárás kb. 1000 munkahelyet érint. Azt írták, az ózdi gyár…

Orbán: ha munka van, minden van

2020-ban és utána is erőinket a munkahelyek megőrzésére kell fordítanunk, a munkahelyeket egyszerre kell megőrizni és korszerűsíteni, mert ha munka van, minden van – mondta Orbán Viktor miniszterelnök évértékelő beszédében, vasárnap, Budapesten.

Zoë Kravitz beszámolt arról, milyen érzés Macskanő szerepébe bújni, illetve milyen a közös munka Robert Pattinsonnal

IGN
-
  Ma 15:30 Film

Így áll hozzá a szerephez A színésznő elmondta, hogyan áll hozzá a szerepéhez, és mit gondol a Batmant megformáló Robert Pattinsonról.

A kormány segíti a munkanélkülivé lett ózdiak elhelyezkedését

A kormány segíti a munkanélkülivé váló ózdiak elhelyezkedését - közölte pénteken az innovációs és technológiai miniszter a városban, miután Riz Gábor fideszes képviselő társaságában önkormányzati vezetőkkel és az ABB cég vezetőivel egyeztetett.

A jövő munkaeszközeit ismertették az eMűhelyben

Hiros
-
  Ma 13:45 Karrier

Szakmai workshopon nyerhettek bepillantást a jövő munkaeszközeinek használatába a kecskeméti Nyitok eMűhelybe érkező vállalkozások, önkormányzatok és nonprofit civil szervezetek képviselői. 

Kiderült, melyik a 8 legstresszesebb munkahely

Bien
-
  Ma 12:02 Karrier

Teljesen mindegy, hogy mit dolgozol, biztos, hogy akadnak olyan napok a munkahelyeden, amikor te is nagyon stresszes feladatot fogsz ki. Ez természetes...

Munkába állt az első kocsmáros robot Japánban

Magyar Szó
-
  Ma 11:48 Külföld

Megkezdte a próbaidejét Japán első robotkocsmárosa egy tokiói vendéglátóhelyen.

Magas színvonalú munkára törekszik Karcag új rendőrfőkapitánya

Dr. Urbán Zoltán rendőr dandártábornok február elsejei hatállyal dr. Karsai Lajos rendőr alezredest nevezte ki a Karcagi Rendőrkapitányság élére.

Pert nyert az ausztrál fogorvos, a Google-nek el kell árulnia, ki írt rossz értékelést a munkájáról

Az álneves kommentelő nagyon lehúzta a rendelő értékelését, a fogorvos ezután lendült ellentámadásba.

Van, ahol dolgoznak és haladnak, máshol egyáltalán nincsenek munkagépek

Székelyhon
-
  Ma 11:15 Határtalan

Az enyhe télnek is köszönhetően jól haladnak a kivitelezők a munkálatokkal – látható a Pro Infrastruktúra Egyesület szakértői által, az épülő A3-as autópálya Maros megyei szakaszán készített drónfelvételeken. Azonban nem mindenhol ilyen látványos a „fejlődés”.

Meglepő eredmény: ők a legmotiváltabb magyar munkavállalók

Pénzcentrum
-
  Ma 10:03 Gazdaság

Sokan aggódnak amiatt, hogy a napjainkban munkaerőpiacra lépő fiatalok nem lesznek olyan motiváltak, mint az előző generációk tagjai. A CorporationZ Z-generációs portál vezetője, Trunk Tamás generációs előadó és író elmondása szerint...

Dupla elvárás várja az anyákat a munka világában

Alon
-
  Ma 08:50 Megyei

Az anyaság és a munka kapcsolatának megítélése ellentmondásos Magyarországon.