Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 6 hír

Baleset történt a szerda reggeli csúcsforgalomban a Tiszavasvári úti felüljárónál

A szerda reggeli csúcsforgalomban baleset történt a Tiszavasvári úti felüljárónál, a ráfutásos balesetben anyagi kár keletkezett.

Csaknem kétmilliárdos kormányzati támogatásból fejlesztik Tiszavasvárit

A jobbikos városvezetés nemhogy elhanyagolta a hátrányos helyzetű településrészeket és azok lakóit, hanem kimondottan abban volt érdekelt, hogy Tiszavasváriban cigányellenes hangulatot tartson fenn – fejtette ki a Magyar Nemzetnek Szőke Zoltán polgármester, aki a csaknem kétmilliárd forintos, felzárkóztatásra szánt állami…

Csaknem kétmilliárd forintból fejlesztik Tiszavasvárit

Szőke Zoltán polgármester és Ráduly Zsolt alpolgármester szerint az elmúlt időszak jobbikos városvezetése alatt szinte semmilyen érdemi fejlesztés nem történt Tiszavasváriban.

Újabb kérdések a Tiszavasvári úti felüljáró halaszthatatlan felújítása ügyében

Ez a lényeg
-
 21.03.01 13:12Vélemény

Póka Imre, a Kertváros önkormányzati képviselője és a „Szövetségben Nyíregyházáért Frakció” tagja  újabb kérdéseket juttatott el a Magyar Közút Nonprofit Zrt. részére a Tiszavasvári úti felüljáró halaszthatatlan felújítása kapcsán.

Nánáson szomszédol a Tiszavasvári

Szon
-
 21.02.27 08:00Sport

A Nyírbátor a sereghajtó Bőcsöt fogadja Mátészalkán.

A halottlátó megjósolta a tiszavasvári gyilkosságot?

Szon
-
 21.02.27 08:00Baleset-bűnügy

A boldogító „nem”: amikor Nagyvarsány elvált Gyürétől. Felidézzük, miről írt a Kelet-Magyarország évtizedekkel ezelőtt ezen a napon.