Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 80 hír

M44: október 2-án helyezik forgalomba a Tiszakürt-Kondoros közötti szakaszt

Október másodikán történik meg az M44-es gyorsforgalmi út Tiszakürt-Kondoros közötti szakaszának forgalomba helyezése – jelentette be Herczeg Tamás, a mai békéscsabai közgyűlésen. Ez azt jelenti, hogy október másodikán délután, vagy a kora esti órákban már használhatják az autósok az új utat. Herczeg Tamás arról is beszámolt, hogy az…

M44: október 2-án helyezik forgalomba a Tiszakürt-Kondoros közötti szakaszt

Október másodikán történik meg az M44-es gyorsforgalmi út Tiszakürt-Kondoros közötti szakaszának forgalomba helyezése – jelentette be Herczeg Tamás a sokak által várt hírt képviselői kérdésre, a csütörtöki békéscsabai közgyűlésen.

A kerékpáros turizmus fellegvára lesz a Tisza-tó (fotókkal)

Látványos munkafolyamat részesei lehettek kedden a sajtó munkatársai: két daruval beemelték a Tisza-tó körüli kerékpárút utolsó hídelemét.

Új piaccsarnok épül Tiszafüreden

A nemzet teljesítménye a helyi közösségek teljesítményéből áll össze, a magyar gazdaság, Magyarország megerősödésében a vidéki városok és közösségek egyre nagyobb szerepet játszottak az elmúlt években – közölte a külgazdasági és külügyminiszter szerdán Tiszafüreden, a 186 millió forintból épülő új piaccsarnok ünnepélyes…

Tavaly a romák szavazataival nyert a Fidesz, és most is a telepen dől el a választás Tiszavasváriban

444
-
  Ma 06:24 Belföld

Tiszavasvári évekig a Jobbik fellegvára volt, de 2018-ban a Fidesz nyerte az előre hozott választást. Retróbuli, 25 milliós romos ház és szeméthalmok tartják lázban a város lakóit az idei kampányban.

Felmentette a bíróság a lopott árammal gyermekük halálát okozó tiszavasvári szülőket

Jogerősen felmentette a Nyíregyházi Törvényszék azt a tiszavasvári férfit és nőt, akiknek hároméves fia 2015-ben halálos áramütést szenvedett a lakásukban lévő, lopott árammal működtetett hűtőszekrény miatt. Resán Dalma, a törvényszék sajtószóvivője az MTI-hez szerdán eljuttatott közleményében azt írta, a bíróság még július 2-án mentette…

A tiszafürediek is hozzájárultak az ország sikeréhez

A nemzet teljesítménye a helyi közösségek teljesítményéből áll össze – mondta Szijjártó Péter.

Először ült össze a Tisza-tavi Turisztikai Kerekasztal

Szoljon
-
  Tegnap 19:00 Belföld

Első munkaülését tartotta szeptember 17-én az Alföld Szíve Térségi Turisztikai Egyesület által létrehozott Tisza-tavi Turisztikai Kerekasztal.

Rekord alacsony vízállások tapasztalhatók a Tisza mellékfolyóin

Kiderül
-
  Tegnap 15:46 Időjárás

Az elmúlt hetek száraz időjárását követően a Tisza több mellékfolyóján is rekord alacsony szintet mutatnak a vízmércék.

Jótékonysági borárverés Tiszaburáért

Nagy sikerrel zárult a Budapest Borfesztivál és a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Jótékonysági Borárverése, a tételekből befolyt több mint 6 millió forintot a tiszaburai varrodának ajánlották.

Ilyen is lesz, biciklis híd a Tiszán át

Újabb látványos szakaszához ért a Poroszló és Tiszafüred közötti kerékpárút építése: beemelték a bicikliút Tisza-hídjának egyik utolsó nagy elemét kedden a végleges helyére.

Felmentették a lopott árammal gyerekük halálát okozó tiszavasvári szülőket

Jogerősen felmentette a Nyíregyházi Törvényszék azt a tiszavasvári férfit és nőt, akiknek hároméves fia 2015-ben halálos áramütést szenvedett a lakásukban lévő, lopott árammal működtetett hűtőszekrény miatt.

Lopott árammal ment a hűtőszekrény, halálos áramütést szenvedett a tiszavasvári szülők gyermeke

A bíróság felmentette a lopott árammal gyermekük halálát okozó tiszavasvári szülőket. Jogerősen felmentette a Nyíregyházi Törvényszék azt a tiszavasvári férfit és nőt, akiknek hároméves fia 2015-ben halálos áramütést szenvedett a lakásukban lévő, lopott árammal működtetett hűtőszekrény miatt. Resán Dalma, a törvényszék sajtószóvivője az…