Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 13 hír

Elektronikus tananyagot fejlesztett a Sefag Zrt.

A három nyelven elérhető virtuális tananyagok célja, hogy a természet iránt érdeklődők közelebb kerüljenek az erdei élővilághoz és a természeti értékeinkhez. A témákhoz továbbá kvízkérdések és klasszikus játékok is párosulnak.

Eladná pélyi vágóhídját a Hajdú Gabona Zrt.

A cég a továbbiakban már csak a malomipari tevékenységére kíván koncentrálni.

Jó hír a természet szerelmeseinek: elektronikus tananyagot fejlesztett a Sefag Zrt.

Agrárszektor
-
  20.02.14 15:30 Mezőgazdaság

Elektronikus tananyagot fejlesztett a Erdészeti és Faipari Zrt., amely Somogy megye állami tulajdonú erdőterületeit kezeli. A három nyelven is elérhető virtuális tananyagok célja, hogy a természet iránt érdeklődők közelebb kerüljenek az erdei élővilághoz és a természeti értékeinkhez. A témákhoz kvízkérdések és klasszikus játékok is tartoznak, tudha

EGERERDŐ Zrt.: szakmai partner az erdőtelepítésben és fásításban

Magyarország Kormánya, az Agrárminisztérium koordinálásával jelentős terveket fogalmazott meg hazánk fával borított területeinek növelése érdekében, azzal a céllal, hogy hatékony választ tudjunk adni a klímaváltozás által jelentett kihívásokra.

Észrevételt tehet az ÁKK Zrt. és a Pénzügyminisztérium

ÁSZ
-
  20.02.14 09:00 Gazdaság

Az Állami Számvevőszék megküldte észrevételezésre az államháztartás központi alrendszerének adósságát kezelő rendszer utóellenőrzéséről készült számvevőszéki jelentéstervezetet az ellenőrzött szervezetek részére, akik az átvételt követő 15 napon belül észrevételt tehetnek az ellenőrzés megállapításaira.

A Hamzsabégi útról szóló cikkünket pontosította a Nif Zrt.

PestBuda
-
  20.02.13 17:06 Kultúra

A Hamzsabégi útról szóló cikkünkben közöltek pontosítását, korrigálását kérte a beruházó NIF Zrt. Tájékoztatásuk szerint nem lesz szélesebb a töltés. Csak az építkezés idejére lesz keskenyebb a park.

Marad a Psn Zrt. sportolója Burján

Bama
-
  20.02.13 14:10 Sport

Beismerte, hogy hibázott, az egy éves eltiltásáról szóló fegyelmi döntést elfogadta, innentől kezdve viszont csak a visszatérésére koncentrál Burján Csaba, a Psn Zrt. olimpiai bajnok gyorskorcsolyázója.

Péterffy rendet tesz a Zsolnay Zrt.-ben

Ez a lényeg
-
  20.02.13 12:54 Belföld

Amíg nincs a Zsolnay Porcelánmanufaktúra Zrt. igazgatóságában a várost képviselő tag, addig nem engedi Péterffy Attila, hogy fontos döntéseket hozzanak a cégben.

Az E.ON Hungária Zrt. vételi jogot gyakorol az Elmű Nyrt. és az Émász Nyrt. részvényeire vonatkozóan

Az E.ON Hungária Zrt., a tőkepiaci szabályok adta lehetőséggel élve úgy döntött, hogy vételi jogot gyakorol az Elmű Nyrt. és az Émász Nyrt. részvényeire vonatkozóan. A vételi jog gyakorlásának szándékát az E.ON Hungária Zrt. 2020. február 12. napján bejelentette a Magyar Nemzeti Banknak.

Az E.ON Hungária Zrt. vételi jogot gyakorol az Elmű Nyrt. és az Émász Nyrt. részvényeire vonatkozóan

Az E.ON Hungária Zrt., a tőkepiaci szabályok adta lehetőséggel élve úgy döntött, hogy vételi jogot gyakorol az Elmű Nyrt. és az Émász Nyrt. részvényeire vonatkozóan. A vételi jog gyakorlásának szándékát az E.ON Hungária Zrt. 2020. február 12. napján bejelentette a Magyar Nemzeti Banknak.   Az E.ON Hungária Zrt. a Elmű Nyrt. és az Émász Nyrt. ...

Így vásároljunk biztonságosan az online áruházakból!

Blikk
-
  20.02.12 16:46 Bulvár

Manapság virágkorát éli az online vásárlás, sorra rendeljük a ruhákat, kiegészítőket külföldről, de például a koncert- és a mozijegyeket is a netről szerezzük be. Honnan tudhatjuk, hogy nyugodt szívvel megbízhatunk az oldalban, amikor a bankkártyánk adatait kéri, és nem leszünk csalás áldozatai? Simon Róbert Richárd, az OTP…

„Tudásbarát szervezet” díjas az MVM Paksi Atomerőmű Zrt.

TelePaks
-
  20.02.11 10:36 GazdaságPaksKKV

Első helyezést ért el az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. két kategóriában is a Seed Alapítvány és a TTKA Alapítvány által kiírt „Tudásbarát szervezet 2019” pályázaton a nagyvállalatok között…