Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 28 hír

Liszkay Gábor távozik a Mediaworks Hungary Zrt. éléről

Utódomról a Közép-Európai Sajtó és Média Alapítvány Kuratóriuma dönt majd – írta Liszkay Gábor.

Így lesznek nyitva a boltok és az áruházak a húsvéti hosszú hétvégén

A járvány miatt eleve erősebb vásárlási igényekhez a héten hozzácsapódik, hogy a húsvét miatt négynapos hétvége lesz. Ez azt jelenti, hogy pénteken, vasárnap és hétfőn a legtöbb élelmiszerüzlet zárva lesz. A hosszú hétvégéből egyedül a szombat az, amikor nyitva lesznek a legnagyobb bolthálózatok egységei. A részleteket a napi.hu…

Hátborzongató videó: így terjed a koronavírus egyetlen köhögéssel az áruházakban

Sokkoló videón ábrázolták finn kutatók, milyen könnyedén terjed átlagos körülm�

Így lesznek nyitva a nagyobb áruházak húsvétkor

Hosszú hétvége előtt állunk, változik az üzletek nyitvatartása a húsvéti ünnepnapok miatt. Pénteken, vasárnap és hétfőn nem tartanak nyitva az üzletek. Szombaton így lesznek nyitva a nagyáruházak:Az Auchan áruházak szombaton reggel 6:00-kor vagy 7:00-kor nyitnak és este 9:00-kor vagy 10:00-kor zárnak. Az online áruházat is érinti a hosszú…

A KITE Zrt. munkafolyamatai jól alkalmazkodtak a kialakult helyzethez

Agrotrend
-
  Ma 09:27 Gazdaság

A KITE Zrt. marketingigazgatójával, Balogh Viktorral beszélgettünk a vírusvédelmi helyzetről és partnereik zökkenőmentes kiszolgálásáról.

Az online áruházak is megszenvedik a járványt Németországban

Növekedés
-
  Ma 05:27 Gazdaság

Bár Németországban március közepe óta zárva vannak az áruházak – csak az élelmiszerboltok és a drogériák tarthatnak nyitva -, és a koronavírus terjedését gátló intézkedések miatt az emberek otthon vannak, mégsem nőtt a webáruházak forgalma, sőt.

Korlátozás a Tesco áruházakban, várakozniuk kell majd a vásárlóknak

Nosalty
-
  Tegnap 22:01 Életmód

Csütörtöktől korlátozza a Tesco az áruházakba beengedhető vásárlók számát. A limit áruházanként változó, de sorban állás várható az üzletek előtt. 

Jól vizsgázott a Paks II. Zrt. új informatikai rendszere

TelePaks
-
  Tegnap 17:22 Gazdaság

Robusztus, hibatűrő, redundáns, képes a jelenlegi és középtávú igények maradéktalan kiszolgálására – így jellemezte a Paks II. Zrt. új, saját informatikai szolgáltatás- és eszközrendszerét Szentgyörgyi Zsolt, a kiépítést végző infokommunikációs osztály vezetője...

Lépett a Tesco: holnaptól létszámkorlát lesz a magyar áruházakban

Portfolio
-
  Tegnap 14:05 Gazdaság

Újabb intézkedéseket léptet életbe Magyarországon a Tesco a vevők és a dolgozói védelmében a koronavírus-járvány közepette: csütörtöktől az áruházakban egy időben csak előre meghatározott számú vásárló tartózkodhat. Ha ennél többen érkeznek, az épületen kívül kell várakozniuk azoknak, akik "nem férnek be".

Rendőrök ellenőriznek a fehérvári áruházaknál

fmc
-
  20.04.07 18:01 Megyei

A rendőrök kiemelt figyelemmel ellenőrzik a boltok, forgalmas áruházak környékét 9 és 12 óra között. A járőrök egész nap ügyelnek a város rendjére, de most fokozottan figyelnek az idősávok helyes betartására.

Nem panaszkodhatnak az online áruházak: szárnyal a netes vásárlás

Pénzcentrum
-
  20.04.07 17:01 Belföld

Bár március közepén kevesebben rendeltek online, a hónap végére szárnyalni kezdett a netes rendelések piaca és egyre szívesebben végzik a magyarok webshopon keresztül a napi bevásárlást. A higiéniai árucikkek megrendeléseinek száma...

Kisebb tömeg reggelente az áruházakban, 9 után elcsendesedik a piac

Kisalföld
-
  20.04.07 11:39 Megyei

Bő egy héttel ezelőtt jelentette be a miniszterelnök, hogy a kormány kijárási korlátozást vezet be. Annak jártunk utána, hogy mik a vásárlók és az árusok tapasztalatai.

A munkahelyek megőrzése a Debreceni Vagyonkezelő Zrt. célja

Dehir
-
  20.04.07 11:21 Megyei

Debrecen - Elsődleges szempont, hogy a likviditásunk mellett a munkavállalókat meg tudjuk tartani – nyilatkozta Kocsik-Marossy Virág vezérigazgató.

Szigorított a gyártási folyamatokon a Pick Szeged Zrt.

SzegedMa
-
  20.04.06 14:27 Egészség

És még számos egyéb megelőző intézkedést hoztak a munkavállalók érdekében.