Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 6 hír

Biztonságos privát termálfürdőzés Cserkeszőlőn

Termal Online
-
  20.05.23 13:12 Utazás

Önnek is hiányzik a termálvizes fürdőzés? A cserkeszőlői Solaris Apartman & Resortban másoktól távol élvezheti a gyógyvíz kedvező hatását.

Gondban a felvidéki termálfürdők

Termal Online
-
  20.05.22 15:35 Utazás

Kezdi idegesíteni a felvidéki fürdőket, hogy egyelőre sem a nyitásról, sem a nyitást követő részletszabályokról nincs semmi információjuk. Úgy érzik, hogy a szlovák kormány megfeledkezett a fürdőkről.

Padlóra kerülnek a termálfürdők? 15 szlovákiai fürdő szövetséget hoz létre

ma7.sk
-
  20.05.22 12:59 Határtalan

Dunaszerdahelyen találkozott 15 szlovákiai termálfürdő és aquapark képviselője, akik arról egyeztettek, hogy a koronavírus-járvány után milyen feltételekkel tudnak újranyitni. Tárgyaltak a lehetséges kormányzati támogatások igénybevételéről, valamint arról is, hogyan tudnak felkészülni a járvány lehetséges második hullámára.

Az egyik dunántúli termálfürdő idén már nem nyit ki

Termal Online
-
  20.05.21 13:32 Utazás

A Flóra Termálfürdő idei megnyitása csak a pénzt vinné, ezért inkább zárva tartják és a felújításra koncentrálnak. Március közepe óta tart zárva a kapuvári fürdő.

Júniusban nyit a Csornai Termálfürdő

Itt a jó idő, hamarosan elkezdődik a strandszezon. A csornai termálfürdő év közben zárva tart, így a jó idő beköszönte után hamarosan újra várja a környékbelieket és az ide látogató fürdőzőket. Idén a koronavírus-járvány miatt kialakult veszélyhelyzet sokáig bizonytalanságban tartott mindenkit a fürdő kinyitását illetően is, de a kormány a kijárási