Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 317 hír

Tarlós István humbuknak nevezte az ellenzék összeomlott elméletét

A harmadik ciklusára készülő kormánypárti főpolgármester az egyetlen ellenzékijelölt-elméletet a közmédiában humbugnak nevezte.

Ceglédi Zoltán: "Thürmer Gyula és Berki Krisztián valójában Tarlós István szövetségesei"

Sem Thürmer Gyulát, sem Berki Krisztiánt nem lehet ellenzéki főpolgármester-jelöltként kezelni, ők valójában Tarlós István szövetségesei – ezt állítja Ceglédi Zoltán. A politikai elemző szerint: Thürmer és Berki indulása a szavazók megzavarását szolgálja. Kiszelly Zoltán viszont úgy látja, a több jelölt a demokrácia virágzására utal, hiszen így töb

Az Emmi reméli, Éger István nem a médián keresztül akar üzengetni

Hírklikk
-
  19.08.14 18:58 Belföld

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) eddig is tárgyalt és ezután is kész a párbeszédre a Magyar Orvosi Kamarával (MOK) - közölte a szaktárca szerdán.

Grezsa István kampánynyitó: Elég. Legyen béke Vásárhelyen!

A polgármesterjelölt szerdán este mutatta be kampányplakátját és szlogenjét – ezúttal is elmondta, nem ragad fegyvert, békés, nyugodt, előremutatót kampányt hirdetett.

Grezsa István: minden hódmezővásárhelyi polgármestere szeretnék lenni!

„A vásárhelyiek sokkal okosabbak a politikusaiknál, és nagyon szeretném, ha október 13. után a politikusok felnőnének a választókhoz” – jelentette ki Grezsa István a ma esti kampánypiknikén, amelyen azt az óriásplakátot is bemutatta, amit csütörtöktől a város több pontján elhelyeznek majd. A polgármesterjelölt hozzátette: olyat programot hirdet,…

Grezsa István: A béke elemi feltétele Hódmezővásárhely fejlődésének

A polgármesterjelölt a kampánya megnyitása alkalmából hangsúlyozta: elég volt a várost megosztó békétlenségből, mindenki polgármestere kíván lenni, azoké is, akik most a leghangosabban kritizálják.

Szent István-napi ünnepség a Petőfiben

Az újvidéki Petőfi Sándor Magyar Művelődési Központban augusztus 18-án, vasárnap 18 órai kezdettel Szent István-napi ünnepséget tartanak.

Nagy István: elengedhetetlen a talaj szervesanyag-utánpótlása

A fenntartható és hosszú távú gazdálkodáshoz elengedhetetlen a talaj szervesanyag-utánpótlásának biztosítása - jelentette ki az agrárminiszter a baromfitenyésztéssel foglalkozó Baromfi-Coop Kft. 2,6 milliárd forintból felépített új szervesanyag-kezelő központjának átadásán szerdán a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Nyírjákóban.

Tarlós és Palkovics hazudott! Szó sincs éjszakai repülési tilalomról!

OLKT
-
  19.08.15 09:07 Gazdaság

A korábban beharangozott éjszakai repülési tilalom helyett zajvédelmi bírsággal bírnák rá a légitársaságokat arra, hogy éjfél után már ne a főváros feletti légifolyosót használják a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér megközelítéséhez vagy elhagyásához – derült ki Tarlós István főpolgármester, valamint Palkovics László innovációs és technológiai…

Szent István-napi kenyérszentelő

Magyar Szó
-
  19.08.15 09:11 Határtalan

Augusztus 18-án Zomborban tartják a Dunatáj Egyesülés főszervezésében és a nyugat-bácskai települések együttműködésével a Szent István-napi kenyérszentelő ünnepséget.

Bart István regényében sötétedésig tartanak a meccsek

KönyvesBlog
-
  19.08.15 09:15 Könyv

Június végén hunyt el Bart István író-műfordító, akinek az idei Könyvhétre jelent meg az Elemér utca három című regényének bővített kiadása. Bart István: Elemér utca három - Erzsébetvárosi történetek Európa Könyvkiadó, 2019, 216 oldal, 3299 Huf   Bart István erzsébetvárosi regénytöredékei tükörcserepek a…

Magyar Békekör Egyesület: Szent István erénye ma bűntény Magyarországon

Mandiner
-
  19.08.15 09:23 Vélemény

Orbán Viktor kormánya a törvény erejével sújt le azokra, akik követik Szent István intelmeit.

Mindenkit várnak az ópusztaszeri Szent István-napra – a honvédelmi miniszter mond majd ünnepi beszédet

Augusztus 20-án egész napos, ingyenes rendezvénnyel várják látogatóikat az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékparkban. A Csongrád megyei Szent István-napi ünnepségen beszédet mond: Dr. Benkő Tibor, Magyarország honvédelmi minisztere.

Szent István napi ünnepség Pakson

Szent István napi ünnepség Pakson Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság2019. 08. 15., cs - 09:33 Az augusztus 20-ai ünnepi rendezvényekhez kapcsolódóan ideiglenes forgalomkorlátozásra kell számítani.