Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 5 hír

Gazdasági összeomlásba taszíthatja a világot Amerika egy újabb háborúval

Portfolio
-
  19.09.18 05:45 Gazdaság

Az amerikai-iráni feszültségek éleződésével ismét nőtt annak esélye, hogy akár fegyveres konfliktussá fajul a helyzet a két ország között. Egyelőre nem ez a legvalószínűbb forgatókönyv, ha viszont megvalósul, akkor akár 150 dolláros olajár és globális recesszió is jöhet – vélik a Danske Bank szakemberei.

TASZ: Jogsértő, hogy a kormány Tarlós mellett kampányol

A TASZ szerint a kormány jogsértő kampányt folytat Tarlós István főpolgármester mellett; a múlt heti kormányinfón elhangzottakra hivatkozva kifogást nyújtottak be.

TASZ: Gulyás miniszter törvénytelenül kampányol Tarlós mellett

Jogellenesen kampányol a kormány a Társaság a Szabadságjogokért szerint. A szervezet Gulyás Gergely miniszter nyilatkozatát kifogásolta, aki a kormányinfón azt mondta, aki alkalmas főpolgármesternek, az együttműködést keres a kormánnyal, aki alkalmatlan, mint Karácsony Gergely, az pedig elutasítja az együttműködés…

TASZ: Súlyosan jogsértő a kormány Tarlós melletti kampánya

HVG
-
  19.09.16 16:17 Belföld

A Társaság a Szabadságjogokért szerint a kormány nem kötelezheti el magát egyik polgármester-jelölt mellett sem.

A Tasz feljelentette Gulyás Gergelyt, mert Tarlósnak kampányolt

Mivel Gulyás Gergely a kormány hivatalos álláspontját közvetítő Kormányinfón Tarlós István mellett kampányolt, A Társaság a Szabadságjogokért (Tasz) választási kifogást készített Karácsony Gergely beadásával. A kifogásban a jogsértés megállapítását, attól való eltiltást és bírság kiszabását is kérik.