Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 4 hír

Nem lesz kamatmentes törlesztés Szentegyházán

Székelyhon
-
  Ma 12:12 Határtalan

Felháborodásukat fejezték ki a közösségi médiában a szentegyházi RMDSZ-es önkormányzati képviselők, amiért a városatyák többsége nem adott zöld utat az adók be nem fizetése miatt felhalmozódott kamatok eltörlésére. A másik fél szerint ez nem lett volna tisztességes.

Tolódhat a törlesztés végső határideje

Teol
-
  19.11.18 20:00 Megyei

Az Országgyűlés Gazdasági bizottsága ma esti ülésén meghallgatta Süli Jánost, a Paksi Atomerőmű bővítéséért felelős tárca nélküli minisztert.

Időt nyerhet a magyar állam a Paks 2-re felvett hitel törlesztésében

Hamarosan az Országgyűlés elé kerülhet a Paks 2 projekt finanszírozási szerződésének módosítása, mellyel egyidejűleg a beruházás befejezésének határideje is módosul - mondta a Paksi Atomerőmű két új blokkjának tervezéséért, megépítéséért és üzembe helyezéséért felelős tárca nélküli miniszter hétfőn Budapesten, az Országgyűlés…

A pénzhez jutás gyors módja heti törlesztéssel

Prim Online
-
  19.11.18 02:16 Infotech

A heti törlesztésű kölcsön mellett szóló legfontosabb érvek közül a kiszámíthatóságot, a gyorsaságot és az egyszerű ügyintézést érdemes kiemelni. Ez a fajta konstrukció tehát hatékony megoldást kínálhat az olyan élethelyzetekre, amikor rövid időn belül kell pénzhez jutnunk.