Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 137 hír

Itt a videó a Törőcsik Mari Emlékestről

Szeptember 21-én, a napokban zajló Mitem fesztivál keretében megemlékezést tartottak az idén elhunyt Törőcsik Mariról pályatársai, tisztelői részvételével a Nemzeti Színházban. Az eseményről készült összefoglaló videót a színház tette közzé.

Bodrogi Gyula: Életemben először beleszerettem egy színésznőbe – Szívszorító produkciókkal búcsúztak Törőcsik M…

Hosszú perceken át tartó, mindent átható csenddel tisztelegtek a Nemzeti Színház nézőterén állók szeptember 21-én, a Törőcsik Mari emlékére megrendezett nagyszabású „Senkié és mindenkié” gála után a nemzet egyik legnagyobb színésze előtt.

Törőcsik Mari vonzásában

Az áprilisban elhunyt Törőcsik Marira emlékeztek pályatársai, hozzá közel állók a Nemzeti Színházban. Az estet Udvaros Dorottya és Stohl András moderálta.

Emlékesttel búcsúztak Törőcsik Maritól

Nagyszabású emlékestet tartottak Törőcsik Mari tiszteletére a Nemzeti Színházban szeptember 21-én 19 órakor.

Törőcsik Mari összehozta egy estére Alföldi Róbertet és Vidnyánszky Attilát

HVG
-
 Tegnap 14:30Színpad

Törőcsik Mari máig velünk él, kedden például összehozta a Nemzeti Színház korábbi és mostani igazgatóját is egy estére. A közönség több percig állva, némán tisztelgett a Nemzet Színésze előtt.

Törőcsik Maritól búcsúztak a Nemzeti Színházban

A Törőcsik-emlékestet a pandémia miatt mostanáig halasztották.

Aki tudott szeretni – Törőcsik Mari visszatért a Nemzetibe

Szeptember 21-én nagyszabású gála keretében helyezték el az emlékezés sárga rózsáit egy ikonikus fotel mellé Törőcsik Mari pályatársai és barátai a Nemzeti Színházban. A nézőtéren meghatott csend, a színpad elé kifeszített kivetítőn egy mondat – „Tudni kell szeretni” – és egy távolba révedő arc… Marié.

Máris eltűnt a Pesti TV segélykiáltó nyílt levele

A tegnapi linkre kattintva egy rövid, köszönetet kifejező cikk jelenik meg.

Ismét HOME melléklet a Marie Claire-ben

2021-ben már másodszor jelentkezünk Home melléklettel. Érdekes írásokkal nézünk az ősz elé, és bámulatos fotókkal búcsúztatjuk a nyarat.

Ismét HOME melléklet a Marie Claire-ben

2021-ben már másodszor jelentkezünk Home melléklettel. Érdekes írásokkal nézünk az ősz elé, és bámulatos fotókkal búcsúztatjuk a nyarat.

Cristiano Ronaldo és családja máris szedte a sátorfáját Manchesterből

A United portugál világsztárja ugyan kevesebb, mint egy hónappal ezelőtt költözött Angliába, máris költözésre kényszerült.

Nem fogod kitalálni, mit gyűjt máris Mihalik Enikő kislánya

A gyönyörű modell nem várt sokáig, két hónappal a szülés után máris utazásra szánta el magát.

„Nem hittem, hogy bárkit is érdekelhet egy negyvenéves lúzer története” – Beszélgetés Rebecca Maria Salentin német …

kultura.hu
-
 21.09.17 12:00Könyv

Rebecca Maria Salentin Nyugat-Németországban nőtt fel, Lipcsében talált otthonra. Később végigjárta az egykori szocialista blokkon átívelő, 2700 kilométeres Barátság nemzetközi hegyi túrát Eisenachtól Budapestig. Legutóbbi kötete, a Klub Drushba erről az útról szól. Rebecca Salentin a szeptember 17–26. között zajló PesText világirodalmi…

Moduláris megoldások méretre – interjú Veréb Máriával, a LIKO-S magyarországi alapítójával

Az üveg térelválasztókat, mobil falakat, akusztikai paneleket és még sok mást gyártó LIKO-S már több, mint 20 éve jelen van Magyarországon. A cég alapításáról, a legnépszerűbb termékekről, és a jelen kor kihívásairól az ügyvezető igazgatót, Veréb Máriát kérdeztük.

Szép csendben 101 éves lett a Jászai Mari-díjas színésznő

Femcafe
-
 21.09.17 13:00Bulvár

Farkas Anny több mint egy évszázadot megélt.