Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 6 hír

Jöhet a távhő korszerűsítése

Távfűtéses épületekben lévő lakások fűtésének szabályozására, illetve korszerűsítésére jelent meg hétfőn kiírás az Otthon melege program keretében. Lakásszövetkezetek és társasházak nyújthatnak be pályázatot szeptember 24 és 2020 március 31 között. 

Otthon melege: távhőkorszerűsítési pályázat indul

Távfűtéses épületekben lévő lakások fűtésének szabályozására, illetve korszerűsítésére jelent meg hétfőn kiírás az Otthon melege program keretében.

Távhőokosításba kezd a kormány

Népszava
-
  Tegnap 12:19 Gazdaság

Távhőrendszerek "okosítására" biztosít társasházak-lakásszövetkezetek számára 10-50 százalékos vissza nem térítendő támogatást a kormány. A nyáron családi házak, azután pedig társasházak számára indulhat teljes körű energiafelújítási program.

Távhőkorszerűsítési pályázat indul

A mintegy 2 milliárd forintos támogatási keret a távfűtéssel ellátott társasházak és a lakószövetkezetek számára érhető el.

Költözik a Szova és a távhőszolgáltató

Vaol
-
  19.06.14 11:30 Megyei

Elkezdi értékesíteni a Szova a Sárdi-ér utcai új, közművesített ipari terület telkeit. Ezek bevételéből további projekteket tudnak majd finanszírozni.

Távhővezetéket cserélnek az egyik miskolci utcában

Borsodihír
-
  19.06.11 10:17 Megyei

Parkolókat is le kell zárni.