Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 103 hír

Jön a Mezőkövesd, de Tállai András mutogatós klubvezetője otthon marad

Szombaton este megyei rangadót játszanak az újrainduló, nézőknek is engedélyezett NB1-ben. Miskolcon két borsodi csapat találkozik: azt a Mezőkövesdet fogadja a DVTK, amelyik néhány napja jutott a Magyar Kupa döntőjébe és a bajnoki tabella harmadik helyén áll. Nehéz dolga lesz a piros-fehéreknek, de legalább az a Bocsi Anna nem lép…

Tállai András: 2000 milliárd forint marad a lakosságnál és a vállalatoknál

A hiteltörlesztési moratóriumnak köszönhetően 2020-ban kétezer milliárd forint többletforrás marad a lakosságnál és a vállalatoknál - mondta a Pénzügyminisztérium parlamenti államtitkára a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs hétfői online sajtótájékoztatóján.

Tállai András: az intézkedések közül az egyik legfontosabb a hiteltörlesztési moratórium volt

Idén mintegy kétezer milliárd többletforrás marad a lakosságnál és a vállalatoknál.

Operatív törzs - Tállai András: A lakossági ügyfelek 40 százaléka törleszt továbbra is

Magyarország a koronavírus ellen folytatott első csatát megnyerte, amely a gazdaságvédelmi döntéseknek, köztük az egyedülálló hitelmoratóriumnak is köszönhető – mondta Tállai András a Pénzügyminisztérium államtitkára az operatív törzs hétfői sajtótájékoztatójának kezdetén. 

Tállai András: Az egyik legeredményesebben védekező ország vagyunk

A Pénzügyminisztérium miniszterhelyettese, Tállai András adott tájékoztatást Magyarország gazdasági helyzetét illetően.

A legszebb nők mind odavoltak Kern András magánnyomozójáért

24.hu
-
  20.05.24 13:56 Film

Kern András és Szurdi Miklós kiléptek az árnyékból, és megcsinálták a rendszerváltás utáni első magyar krimisorozatot. A Privát kopó a régi rendőrfilmjeink receptjét alkalmazta. Elég volt ez a 90-es években?

Virtuális barangolás a betléri Andrássy-kastélyban

Felvidék.ma
-
  20.05.25 00:39 Határtalan

A betléri Andrássy-kastélyban egy különleges és egyedi világ bontakozik ki. A vadászkastély Szlovákiában az egyetlen olyan kastély, amelynek 1945 után is megmaradt a berendezése. Ennek köszönheti azt a történelmi miliőt és atmoszférát, mely magával repíti a látogatót a 19. század nemesi világába.

MVM-ügy: nincs börtönben Szász András

Népszava
-
  20.05.25 08:00 Gazdaság

A Kocsis-perben fél éve jogerősen rá kiszabott letöltendő ellenére máig nem kezdte meg büntetését a kalandos múltú Szász András. Az okok ködösek, a rendőrség nem lépett.

Mi lett volna, ha...? – Sorsfordító történetekről beszélget Balázsy Panna és Csonka András

Fidelio
-
  20.05.25 09:55 Könyv

Ki lehet nőni a Disney-meséket? Ki írta már át a kedvenc történeteit a saját fantáziája szerint? És vajon kik kerültek be a Sorsfordító történetek novellapályázat legjobbjai közé? Ez is kiderül május 25-én 16 órakor a Líra Könyv Facebook oldalán!

Benk András: csak a limonádémban látok jeget

BorsOnline
-
  20.05.25 10:30 Sport

Megnyugodhatnak az újpesti hokiszurkolók, ugyanis a szóbeszédek ellenére jégkorongcs

Tállai: Európában is egyedülálló a hiteltörlesztési moratórium

Mandiner
-
  20.05.25 11:44 Gazdaság

A magyar háztartásokat jó helyzetben találta a mostani helyzet, a hazai megtakarítási ráta az egyik legmagasabb volt az unióban – fogalmazott az államtitkár.

Tállai: kétezer milliárd forint marad a lakosságnál és a cégeknél

A hiteltörlesztési moratóriumnak köszönhetően 2020-ban kétezer milliárd forint többletforrás marad a lakosságnál és a vállalatoknál - mondta a Pénzügyminisztérium parlamenti államtitkára a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs hétfői online sajtótájékoztatóján.

Tállai: kétezer milliárd forint marad a lakosságnál és a vállalatoknál

Tállai András hozzátette: a kormány gazdaságvédelmi intézkedései között a hiteltörlesztési moratórium érdemi segítséget jelentett. A jelenlegi adatok szerint a lakosság 40 százaléka döntött úgy, hogy tovább törleszti hiteleit, tehát több mint fele élt a moratórium lehetőségével. A nagyvállalatok 70 százaléka, a kis- és középvállalatok 40 százaléka