Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 116 hír

Tállai András: Kedvezmények a veszélyhelyzet első hónapjában

Számos kedvezményt vezetett már be a kormány a veszélyhelyzet első hónapjában, jelenleg pedig egy általános, minden gazdasági ágazatot segítő, gazdasági-növekedési akcióterv részletein dolgozik – tájékoztatta az MTI-t Tállai András, a Pénzügyminisztérium parlamenti ügyekért felelős államtitkára.

Tállai András: Különféle kedvezmények a veszélyhelyzet első hónapjában

Számos kedvezményt vezetett már be a kormány a veszélyhelyzet első hónapjában, jelenleg pedig egy általános, minden gazdasági ágazatot segítő, gazdásági-növekedési akcióterv részletein dolgozik - tájékoztatta az Mti-t Tállai András, a Pénzügyminisztérium parlamenti ügyekért felelős államtitkára. The post Tállai András: Különféle…

Tállai András: számos kedvezményt vezetett már be a kormány

A Pénzügyminisztérium számításai szerint az adóügyi könnyítés csaknem 15 ezer vállalkozást érint.

Tállai András: számos kedvezmény a veszélyhelyzet első hónapjában

Számos kedvezményt vezetett már be a kormány a veszélyhelyzet első hónapjában, jelenleg pedig egy általános, minden gazdasági ágazatot segítő, gazdasági-növekedési akcióterv részletein dolgozik – tájékoztatta az Mti-t Tállai András, a Pénzügyminisztérium parlamenti ügyekért felelős államtitkára.

Tállai András szerint a kormány megint (még mindig) gazdaságvédelmi akcióterven dolgozik

A pénzügyminisztérium államtitkára összefoglalta az eddigi lépéseket, és újakat helyezett kilátásba.

Tállai András: kedvezmények a veszélyhelyzet első hónapjában

Számos kedvezményt vezetett már be a kormány a veszélyhelyzet első hónapjában, jelenleg pedig egy általános, minden gazdasági ágazatot segítő, gazdásági-növekedési akcióterv részletein dolgozik - tájékoztatta az MTI-t Tállai András, a Pénzügyminisztérium parlamenti ügyekért felelős államtitkára.

Tállai András: Új gazdásági-növekedési akcióterven dolgozik a kormány

A vendéglátásban és a szabadidős ágazatban működő vállalkozásokat a kormány a munkáltatói adóterhek novemberi megfizetése alól is mentesítette – közölte egyebek mellett a Pénzügyminisztérium parlamenti ügyekért felelős államtitkára.

Tállai András: Kedvezmények a veszélyhelyzet első hónapjában

A gazdaság egésze mellett a családoknak is könnyebbséget jelentenek a kormány a veszélyhelyzet idején tett intézkedései.

Tállai András: kedvezmények a veszélyhelyzet első hónapjában

Számos kedvezményt vezetett már be a kormány a veszélyhelyzet első hónapjában, jelenleg pedig egy általános, minden gazdasági ágazatot segítő, gazdásági-növekedési akcióterv részletein dolgozik – tájékoztatta az MTI-t Tállai András, a Pénzügyminisztérium parlamenti ügyekért felelős államtitkára. A koronavírus-járvány elleni küzdelemben…

Tállai András: kedvezmények a veszélyhelyzet első hónapjában

A koronavírus-járvány elleni küzdelemben az emberek életének és egészségének a védelme mellett fontos az is, hogy a korlátozásokkal leginkább érintett ágazatokat, az ott dolgozókat segítse a kormány - szögezte le Tállai András.     A november 11-e óta hatályba lépő kormányzati intézkedések nemcsak a gazdasági szereplőknek,…

Tállai: A támogatások feltétele, hogy a dolgozókat ne bocsássák el

Számos kedvezményt vezetett már be a kormány a veszélyhelyzet első hónapjában, jelenleg pedig egy általános, minden gazdasági ágazatot segítő, gazdásági-növekedési akcióterv részletein dolgozik – tájékoztatta az MTI-t a Pénzügyminisztérium parlamenti ügyekért felelős államtitkára.

Tállai: Minden ágazatot segítő növekedési terven dolgozik a kormány

Egy minden ágazatot segítő növekedési terven dolgozik a kormány - erről beszélt a Pénzügyminisztérium államtitkára. A részletek azonban egyelőre nem ismertek. A kormány egy általános, minden gazdasági ágazatot segítő, gazdásági-növekedési

Fejezetek Békéscsaba történetéből: Egykori iparosok az Andrássy úton

Behír
-
 20.11.22 15:39Belföld

A Weinberger-féle ékszerészet. Az Andrássy út 6. szám alatti épület legpatinásabb üzletének alapítója a túrkevei Weinberger Mór hithű neológ izraelita, órás és aranyműves volt, aki 1885-ben jegyezte el Weisz Rozáliát és 1887-ben alapította cégét, amely a kezdetektől 1927. augusztus 1-jéig működött ebben a sarki épületben.

25 éve bezárt kórház áll az Andrássy út mellett

24.hu
-
 20.11.22 16:56Kultúra

A palotaként született Benczúr utcai épületnek évről évre fogy az esélye a túlélésre.

Bruck András: Az utcákon esténként kísérteties a csend, legfeljebb a koronavírus puha léptei hallatszanak

Városi Kurír
-
 20.11.22 17:15Vélemény

Az utcákon esténként kísérteties a csend, legfeljebb a koronavírus puha léptei hallatszanak meg talán a lélegeztető gépek halotti kísérőzenéje. Szétesőben