Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 7 hír

Ez a kézműves tornádólámpa tökéletes dekorelem egy gémerbarlangba

Player
-
  Ma 02:30 Infotech

Grant Thompson csapata ezúttal úgy döntött, hogy összedob egy otthoni minitornádót, amelyet Usb-csatlakozón tudunk ki- és bekapcsolni. Menő.

Orkán erejű szél lehet az erdélyi hegyvidékeken

Maszol
-
  Tegnap 09:36 Határtalan

Másodfokú (narancssárga jelzésű) szélriadót adott ki szerda reggel az Országos Meteorológiai Szolgálat (ANM) több erdélyi hegyvidékre, amely délig érvényes.

Erős szélre figyelmeztetnek szerte az országban. A Tátrában orkán ereje is lehet

Poprad környékén a legmagasabb, hármas erősségű szélriasztást adtak ki. A déli területeken, Gömörben, a Rimaszombati, Nagyrőcei, ROznyói, Kassa-környéki járásban is erős szélre kell számítani.   A riasztást a legtöbb helyen kedd délután 13.00 órától adták ki.     A Magas-Tátra csúcsain akár 160-180 kilométer/órás széllökések is…

A legerősebb tájfun tombolt a Csendes-óceánon

Cafeblog
-
  19.11.09 10:00 Blog

A meteorológusok figyelme az elmúlt napokban 2019 november 5 7 a Csendes óceán nyugati részének nyílt vizeire fókuszált ugyanis megérkezett

A Toyotának a tájfun sem ártott meg

VG
-
  19.11.08 05:00 Gazdaság

A japán autóeladások októberben éves alapon 25 százalékot zuhantak, a cégek sorra adják ki profitfigyelmeztetéseiket. Egyedül a Toyota állja a sarat.

Dr. Simán László tornádó nyomát fotózta

Zaol
-
  19.11.07 15:00 Megyei

Kedden hirdették ki a fővárosban Az év természetfotósa 2019 pályázat eredményeit, zalai sikernek is örülhetünk. Dr. Simán László söjtöri háziorvos Tornádó a Dolomitokban című felvétele ugyanis 2. díjat kapott a Kezünkben a Föld kategória mezőnyében.