Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 24 hír

Az MNB Szőke Gábor Miklós szobrát, egy bikával harcoló medvét állíttatja ki Budán

A Magyar Telekom volt, Krisztina körúti székházának aulájában pedig egy 30 méteres, ezüstszínű felhőből 9 óriási aranyszínű oroszlán ugrik majd ki.

Kásler Miklós: A magyarság egészen brutális szellemi választ adott Trianonra

Az emberi erőforrások minisztere nagyon elégedett a koronavírus-járvány magyarországi alakulásával.

Kásler Miklós: Nem lehet azt mondani, hogy bárkit bármiféle hátrány ért volna a járvány idején – videóval

A magyarság minden nehézséget legyőz, így Trianonra is „brutális szellemi választ” adott az ország – mondta a miniszter, aki bizakodva tekint a jövőbe.

Egy terv, egy történet: Sólyom Miklós Bagdadban

<p>A Szombathelyen élő Sólyom Miklós építész 1975-1976 között egy évet dolgozott a bagdadi iparügyi minisztériumban. Ebben az időszakban készült munkáit idézi fel sorozatunkban, néhány szerencsésen kicsempészett rajz segítségével.</p>

Balog Zoltán ismét kiállt a Kásler Miklós által eltávolított főigazgató mellett

A Pünkösd lényege a jézusi üzenet belsővé, meggyőződéssé, hitté válása. Erről Balog Zoltán református lelkész, volt emberierőforrás-miniszter beszélt az ATV Egyenes beszéd című műsorában Pünkösd hétfőn.

Kozák Gyula: Kész a leltár – Vásárhelyi Miklós

Klubrádió
-
  20.05.31 17:28 Vélemény

Vásárhelyi Miklós életút-elbeszélésének részleteit hallgathatják meg Fodor Tamás előadásában.

Versvándor járta Radnóti Miklós útját Bortól Abdáig – videón a negyedik stáció

Kisalföld
-
  20.05.31 10:07 Megyei

Tóth Péter Lóránt kunszentmiklósi versvándor tavaly nyár végén tragikus utat járt. Radnóti Miklós születésének 110. évfordulóján végigment az „erőltetett menet” összes stációján. A 850 kilométeres út Borból, az egykori gyalázatos munkatábortól indult és Abdán végződött.

Szégyentelen manipuláció, hogy a veszélyhelyzet miatt újra megszűnik a demokrácia – Szánthó Miklós a Mandinernek

Aki összemossa a veszélyhelyzet és egészségügyi válsághelyzet fogalmait, az maga is veszélyt jelent Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ igazgatója szerint. Interjúnk.

Miklós Péter: a Csanád név felvételével Csongrád megye nem szűnik meg!

Június 4-től Lázár János javaslatára Csongrád megye neve Csongrád-Csanádra módosul. Miklós Péter, a Tornyai János Múzeum igazgatója pénteken a Rádió 7-ben leszögezte, megyénk ezzel nem megszűnik, hanem épp ellenkezőleg: gazdagodik és kibővül.

Kásler Miklós: „Megérzésből és ösztönből” cselekedett – videóval

A frontvonalban teljesítő egészségügyi dolgozók 500 ezer forintos egyszeri juttatást kapnak július 1-jén. A miniszter megerősítette, hogy hónapokon belül nagy változások várhatók az egészségügyben.

Miklós Péter: Csongrád megye kulturálisan is gazdagodni fog a Csanád névvel

Június 4-én, a trianoni diktátum 100. évfordulóján Csongrád megyét Csongrád-Csanád megyére keresztelik át. Ez az esemény a magyar megyerendszer államszervező erejét és a kulturális sokszínűség együvé tartozását is megmutatja - véli Miklós Péter, a Tornyai János Múzeum igazgatója, aki a Rádió7 Közös nevező című műsorában beszélt a…

Az első európai rangú magyar szobrász volt – 145 éve hunyt el Izsó Miklós

PestBuda
-
  20.05.29 11:00 Kultúra

A magyar nemzeti szobrászatot európai szintre emelő Izsó Miklós művészetét és munkásságát ugyan elismerték és méltatták már életében is, de igazán nagyszabású megbízást nem kapott. Karrierje éppen felívelésnek indult, elkészítette a debreceni Csokonai-emlékművet, a Mintarajztanodában szobrászatot tanított, elkezdte a szegedi…

Pogrányi Lovas Miklós: Jobboldali törzsszövetség

Mandiner
-
  20.05.29 10:18 Vélemény

A jobboldalnak a jövőben kettős ellenséggel kell szembenéznie: a politikai iszlámmal és szálláscsinálójával, a neomarxizmussal.

Erre jutottak magyar tudósok a koronavírussal kapcsolatban – Kásler Miklós bemutatta az eredményeket

A Kásler Miklós által életre hívott orvostudományi kutatási konzorcium csütörtökön mutatta be az eddig elért eredményeket a kórházak főigazgatóinak tartott szakmai videókonferencián.