Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 15 hír

A Fővárosi Ítélőtábla harmadszor is megállapította, hogy jogszerű az Szfe sztrájkja

A Fővárosi Ítélőtábla legújabb végzése szerint is jogszerű a Színház- és Filmművészeti Egyetem dolgozóinak sztrájkja – közölte a sztrájkbizottság csütörtökön. A Fővárosi Ítélőtábla legújabb végzése már harmadszor állapítja meg, hogy minden sztrájkkövetelésük és így a sztrájkjuk is jogszerű. A magyar jog szerint akkor érvényes egy…

SZFE – A Fővárosi Ítélőtábla legújabb végzése szerint is jogszerű a sztrájk

A Fővárosi Ítélőtábla legújabb végzése szerint is jogszerű a Színház- és Filmművészeti Egyetem dolgozóinak sztrájkja.

Jogszerű az SZFE dolgozóinak sztrájkja - A Fővárosi Ítélőtábla harmadszorra is jogszerűnek találta a sztrájkot

Hatvannégy nap telt el úgy, hogy tárgyalások helyett jogi úton próbálta megtámadni a sztrájkot az SZFE új vezetése. Az ítélőtábla végzése ellen fellebbezésnek helye nincs.

Harmadszorra is megállapították, hogy jogszerű a sztrájk az Szfe-n

Az Szfe Sztrájkbizottsága közölte, hogy a Fővárosi Ítélőtábla újabb végzése állapította meg sztrájkjuk jogosságát. Felszólítják a munkáltatót a tárgyalások megkezdésére.

Újra kimondták, hogy jogszerű az SZFE dolgozóinak sztrájkja

Minden sztrájkkövetelésük és így a sztrájk maga is jogszerű - mondta ki a Fővárosi Ítélőtábla harmadszor is az egyetem sztrájkbizottsága szerint.

Harmadszorra is megállapítást nyert, hogy jogszerű az SZFE dolgozóinak sztrájkja

Az alábbiakban az SZFE sztrájkbizottságának közleménye olvasható: „Hatvannégy napja léptünk sztrájkba az egyetemi autonómia visszaállításáért. Hatvannégy napja sztrájkolunk úgy, hogy közben kínosan ügyelünk az oktatás és a hallgatók jogainak sérthetetlenségére. Hatvannégy napja készülünk rá, hogy a sztrájktárgyalások végre…

SZFE: A Fővárosi Ítélőtábla legújabb végzése szerint is jogszerű a sztrájk

Az SZFE-sek szerint a Fővárosi Ítélőtábla legújabb végzése már harmadszor állapítja meg, hogy minden sztrájkkövetelésük, és így a sztrájkjuk is, jogszerű.

A Fővárosi Ítélőtába szerint is jogszerű a z SZFE sztrájkja

Az eddigi hatvannégy sztrájknapból hatvanegy érdemi tárgyalások helyett jogi csatározással telt. A Fővárosi Ítélőtábla legújabb végzése szerint is jogszerű a Színház- és Filmművészeti Egyetem dolgozóinak sztrájkja – közölte a sztrájkbizottság. Közleményükben kiemelik, hogy a Fővárosi Ítélőtábla legújabb végzése már harmadszor állapítja…

Harmadszorra is megállapították, jogszerű a sztrájk az SZFE-n

Az alábbiakban az SZFE sztrájkbizottságának közleményét olvashatják.

SZFE-s sztrájkbizottság: 64 napja nem ül le velünk senki tárgyalni

HVG
-
 20.12.03 22:01BelföldSZFESztrájk

Az egyetem sztrájkbizottsága szerint a Fővárosi Ítélőtábla harmadszor mondta ki: minden sztrájkkövetelésük és így a sztrájk maga is jogszerű.

Sztrájk okoz gondot a szójabab piacán

Agrofórum
-
 20.12.03 06:12Mezőgazdaság

Argentína egyes, a mezőgazdasági export szempontjából fontos kikötőiben sztrájkba léptek a dolgozók. A világ egyik vezető élelmiszer-exportőr országában a szerintük alacsony bérek miatt léptek sztrájkba két munkásszervezet tagjai. A munkabeszüntetés miatt a teherautók nem érkeznek meg a terminálokhoz.

Sztrájktévé: az SZFE online tartalomkínálata

Eduline
-
 20.11.30 15:42Karrier

Az elmúlt hónapok nem csak a koronavírusról szóltak, hanem az SZFE diákjairól, az egyetem jövőjéről is. Tüntetések sorozata jellemzi az utóbbi heteket, melyekről mindennap olvashattunk, de mi is az a Sztrájktévé, ami szintén az egyetemhez tartozik?