Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 25 hír

Szita Károly hetedszer is

A hetedik polgármesteri ciklusát kezdheti meg Szita Károly, aki az önkormányzati választásokon a  voksok 56,61 százalékát szerezte meg Kaposváron 43,54 százalékos részvétel mellett.

Szinte egy időben szavazott Szita Károly és kihívója

Sonline
-
  19.10.13 11:20 Belföld

Szinte egy időben szavazott Szita Károly, Kaposvár polgármestere, Gelencsér Attila, országgyűlési képviselő és Horváth Ákos, Kaposvár független polgármester- jelöltje.

Vig Károly a magyarországi rovartani kutatások történetéről

Vaol
-
  19.10.13 07:00 Megyei

Hiánypótló kiadványt mutattak be csütörtökön a Savaria Múzeumban. Dr. Vig Károly egy több mint hétszáz oldalas könyvben foglalta össze a magyar rovartani kutatás történetét.

Hári, Fodor, Károlyi meg a Jácintok: „Kanizsa halott város, romokban van!” Nagykanizsa: „Megbuktál fiam, egyes, leülh…

Kanizsa Újság
-
  19.10.13 09:30 Megyei

Hári, Fodor, Károlyi meg a Jácint(ok) – azaz, a kanizsai „ellenzék” – váltig azt állítják, hogy Dél-Zala központja, Murafölde fővárosa romokban hever. Nem értem ezeket: most vagy nem Nagykanizsán laknak, vagy a látásukkal lehet valami gond…

Baleset történt a Róbert Károly körúton

A Lehel utcai kereszteződésnél ütközött két autó. Összeütközött két gépkocsi a XIII. kerületben, a Róbert Károly körút és a Lehel utca kereszteződésében. A fővárosi hivatásos tűzoltók áramtalanítják a forgalmi akadályt okozó járműveket.

Baleset történt a Róbert Károly körúton

A Lehel utcai kereszteződésnél ütközött két autó. Összeütközött két gépkocsi a XIII. kerületben, a Róbert Károly körút és a Lehel utca kereszteződésében. A fővárosi hivatásos tűzoltók áramtalanítják a forgalmi akadályt okozó járműveket.

Rékasi Károly, Klausmann Viktor, Puzsér Róbert, Pikó András, Berki Krisztián, Dömsödi Gábor: Így szerepeltek a méd…

Media1
-
  19.10.14 01:26 Média

A Media1 összeszedte, milyen eredményeket értek el az ismert médiaszemélyiségek a vasárnapi önkormányzati választásokon. Úgy tűnik, a médiás ismertség nem mindig váltható át tisztséget érő politikai tőkévé, bár volt, akinek ez sikerült.

Bán Károly: Tényigazságok

Karácsony Gergely úgy lehet Budapest főpolgármestere, hogy arra zuglói polgármesterként nyújtott teljesítményével egyáltalán nem szolgált rá.

Eperjes Károly színművész előadása a nyíregyházi Magyarok Nagyasszonya-társszékesegyházban

Eperjes Károly Kossuth- és Jászai Mari-díjas magyar színművész tart előadást az Eukarisztiáról — készülve a 2020-as budapesti Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszusra — október 16-án, szerdán este 7 órától a nyíregyházi Magyarok Nagyasszonya-társszékesegyházban.

Újabb fényes érmet szerzett a fekvenyomó Szuder Károly

infoVáros
-
  19.10.16 09:13 Megyei

Horvátországban zajlott le a fekvenyomó WUAP Balkan Cup nemzetközi verseny, melyen Szuder Károly, az Esztergomi Rúdhajlítók Powerlifting Club tagja 3. helyen végzett.

Lezárják a belvárosi Károlyi utcát építkezés miatt október 19-én, szombaton

BKK
-
  19.10.16 11:31 Autó-motor

2019. október 19-én lezárják az V. kerületi Károlyi utcát 7 és 17 óra között daruzás miatt. A 15-ös és a 115-ös autóbusz, illetve a CITY-troli módosított útvonalon jár, a Lehel tér felé nem érinti a Ferenciek terét és a Szervita teret. A 15-ös és 115-ös autóbusz, illetve a CITY-troli a Kálvin térnél a 9-es autóbusz megállóhelyén

Gerendai Károly ráncba szedné a kerületeket Karácsony Gergely helyében

A Sziget Fesztivál alapítója nyilatkozott a csütörtökön megjelenő "népszabis" Fedél Nélkülnek és elmondta, mit tenne, ha ő lenne a főnök a fővárosban.

Gerendai Károly így tenne Karácsony helyében

A Fedél Nélkül népszabis különszámában mondta el véleményét.