Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 416 hír

Szijjártó Péter: Manfred Weber szégyellje magát!

A külügyminiszter szerint jó, hogy végre nem tartoznak olyan frakcióhoz, amit „egy ilyen ember vezet”.

Szijjártó Péter: Manfred Weber szégyellje magát! – lapszemle

Huppa
-
 Ma 06:11Vélemény

Sorry about our foreign minister Jó, hogy végre nem tartozunk olyan frakcióhoz, amit egy ilyen ember vezet. Komoly felfordulást okozhat az Európai Parlamentben a Fidesz kilépése Az ECR-ben vannak olyan kis, egy-két képviselőből álló tagpártok, amelyek kifejezetten tartanak a Fidesz és a PiS dominanciájától és a kilépésre is készek, ha a…

Szijjártó Péter Komáromban dél-szlovákiai fejlesztésekről tárgyalt

Komárom. A déli régió fejlesztési terveiről, a komáromi erődrendszer hasznosításáról és iskolafelújításokról is egyeztetett a magyar külgazdasági és külügyminiszter Komáromban. Szijjártó Péter emellett olyan vitás témákról is tárgyalt, mint a szlovák állampolgársági törvény. A Magyar Közösség Pártjának elnöksége és Gyimesi György…

Van-e még tartalék a szlovák-magyar kapcsolatokban? Szijjártó Péter az állampolgársági törvényről és a V4-ek jövőjéről

ma7.sk
-
 Tegnap 21:05Határtalan

Szijjártó Péter, Magyarország külgazgasági- és külügyminisztere a ma7 politikai háttérműsorának adott exkluzív interjút.

Szijjártó Péter zárt ajtók mögött tárgyalt Komáromban, Magyarország lélegeztetőgépeket küld a szlovákiai magyar kórh…

Keszegh Béla, Komárom város polgármestere a Paraméternek kifejtette, milyen témákat érintettek a miniszterrel. „Egyrészt egy fejlesztéssel kapcsolatos egyeztetés zajlott. Abban érdekelt mindenki, hogy a komáromiak érdekében minél több külső forrást tudjunk mozgósítani – ebben segítséget kapunk. Másrészt szóba került a jelenlegi helyzet…

Szijjártó Péter komáromi látogatása során tárgyalt a Magyar Közösség Pártjával

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter ma Komáromba látogatott. A városházán tett látogatása során többek között találkozott a Magyar Közösség Pártja tagjaival. Forró Krisztiánt, az MKP elnökét kérdeztük a találkozóról.

A népszámláláson való részvételre kérte Szijjártó Péter a szlovákiai magyarokat (videó)

Magyarország számára Szlovákia stratégiai partner, a két ország kapcsolatrendszerében pedig nagyon fontos szerepet tölt be a felvidéki magyarság.

A népszámláláson való részvételre kérte Szijjártó Péter a szlovákiai magyarokat

Kemma
-
 Tegnap 17:42Külföld

Magyarország számára Szlovákia stratégiai partner, a két ország kapcsolatrendszerében pedig nagyon fontos szerepet tölt be a felvidéki magyarság.

Szlovákia újabb lélegeztetőgépeket kap Magyarországtól - Az Mkp elnökségével tárgyalt Szijjártó Péter Révkomáromban

Révkomáromba látogatott Szijjártó Péter, Magyarország külügyminisztere, ahol a Magyar Közösség Pártjának elnökségével is találkozott. A tárcavezetőt és az Mkp elnökségének tagjait Keszegh Béla polgármester fogadta a komáromi városházán. 

Az ingázókról és a járványhelyzetről is tárgyalt Szijjártó Péter Észak-Komáromban

Március 3-án Szijjártó Péter Keszegh Béla polgármesterrel egyeztetett, valamint találkozott a Magyar Közösség Pártja vezetőségével.

Szijjártó Péter a népszámláláson való részvételre kérte a felvidéki magyarokat

Magyarságuk feltüntetésére kérte a felvidéki magyarokat szerdai révkomáromi látogatását követően Szijjártó Péter.

Tovább puhul a szigor az üzleti utazásoknál: újabb 4 kivételt nevezett meg Szijjártó Péter

Eddig 13 EU-n kívüli ország volt a kivételek között, most újabb 4 ország került be azok közé, ahonnan 10 napos karantén nélkül térhetnek vissza a megfáradt üzleti utazók.

Szijjártó Pétert zavarja a lassú szabadkereskedelem

Fel kell gyorsítani a szabadkereskedelmi megállapodásokról folyó uniós tárgyalásokat - hangsúlyozta a külgazdasági és külügyminiszter.

Szijjártó Péter: a magyar gazdaság biztosan támaszkodhat az autóiparra

A magyar autóipar a világjárvány előtt is a magyar gazdaság gerincoszlopa volt.

Újabb autóipari beruházást jelentett be Szijjártó Péter

A Volkswagen Group-nak és a Volvónak is szállít vonóhorgokat az a német központú vállalat, amely most Kecskeméten bővíti a termelő kapacitását