Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 26 hír

Újabb befogadó játszóteret nyitott a Szerencsejáték Zrt.

Médiapiac
-
  19.10.11 09:30 GazdaságJátszótér

Új játszótér várja az ép és fogyatékkal élő gyermekeket a XVIII. kerületi Herrich Károly téren. „A játék összeköt!” program Némó-szigetre keresztelt befogadó játszótere a Szerencsejáték Zrt. támogatásával jött létre.

Átadták a Magnus Aircraft Zrt. ötezer négyzetméteres üzemét a pécs-pogányi repülőtéren

A kormány kiemelt ágazatnak tekinti a repülőgépipart, s el szeretné érni, hogy Magyarország ne csak az autóipar, a közútijármű-ipar, hanem a repülőgépipar nyertesévé is váljon - jelentette ki az innovációs és technológiai miniszter hétfőn Pécsen.    Palkovics László a elmondta, a repülőgépipar fejlődése is jelentős a magyar gazdaság egyik…

HÉV-felújítás: mentesítő vonatot indít reggel a MÁV-HÉV Zrt.

Ittlakunk
-
  19.10.07 18:16 Budapest 20. ker

„Kollégáink hajnaltól kinn vannak a H6-os HÉV megállóiban, figyelik az utasforgalmat, gyűjtik a tapasztalatokat. Ahogyan sajnos várható volt, nagy a zsúfoltság, a legrosszabb helyzet jelenleg a 6:59-es HÉV esetében tapasztalható. Ezt kezelendő Dunaharaszti külsőtől 6:50-kor mentesítő HÉV-et indítunk – amennyiben azon már túl sokan vannak,…

Álláslehetőség a DC Dunakom Zrt.-nél

TelePaks
-
  19.10.07 18:48 Megyei

A DC Dunakom Zrt. álláslehetőséget kínál teherautó-sofőr munkakörben. Jelentkezni 2019. október 31-ig lehet...

Megfelelő az MVM NET Zrt. intézkedési terve

ÁSZ
-
  19.10.08 14:01 Gazdaság

Az MVM NET Távközlési Szolgáltató Zártkörűen Működő Részvénytársaság vezérigazgatója által megküldött intézkedési tervet az Állami Számvevőszék megfelelőnek értékelte. Az abban foglaltak összhangban vannak az ellenőrzés megállapításaival és javaslataival.

Szerencsejáték mamutcég jön létre a Flutter és a Stars Group fúziójával

Fortuna Web
-
  19.10.09 08:42 Gazdaság

A világ legnagyobb online szerencsejáték szervező vállalata jön létre a hatmilliárd dollár értékű részvénycsere eredményeként.

Vállalkozói fórumot tartott a Protheus Holding Zrt.

TelePaks
-
  19.10.09 17:51 Belföld

Vállalkozói fórumot tartott a Protheus Holding Zrt. 100%-ban elektromos Renault Kangoo-t vehetnek igénybe paksi vállalkozások. A környezetbarát kocsikat saját termékeik kiszállítására használhatják a cégek a jövőben – erről tartott tájékoztatót a Protheus Holding Zrt. vezérigazgatója. Kiss Péter elmondta – az autók a Francia Postával történő…

Megint botrányba keveredett a Facebook: fiatalkorúaknak reklámoztak alkoholt és szerencsejátékot

Blikk
-
  19.10.09 21:37 Bulvár

Ismételten óriási bakit követett el a Facebook hirdetéskezelő algoritmusa: több százezer fiatalkorúnak kezdett alkoholfogyasztással, valamint szerencsejátékkal kapcsolatos hirdetéseket feldobni a közösségi oldal, miközben az érintettek soha nem kerestek fel hasonló oldalakat sem – írja a The Guardian.

A Dunaferr Zrt. szemrebbenés nélkül mérgezi a környezetet és a dunaújvárosi embereket

Dunaújváros
-
  19.10.10 11:24 Megyei

Döbbenetes adatok, információk birtokába jutott portálunk arról, hogy a Dunaújvárosban működő vasmű évek óta fittyet hány a környezetvédelmi előírásokra és a kiszabott tetemes bírságok ellenére sem tartja be azokat - írja a Pesti Srácok.

Az FGSZ tulajdonába került a Magyar Gáz Tranzit Zrt.

Az FGSZ Földgázszállító Zrt. október 10-én, a részvények ellenértékének megfizetésével a Magyar Gáz Tranzit Zrt. (MGT) 100 százalékos tulajdonosává vált, amivel lezárult az MGT üzletágának és állami tulajdonú részesedésének megvásárlása - közölte az FGSZ csütörtökön az MTI-vel.

A MOL-hoz került a Magyar Gáz Tranzit Zrt.

HVG
-
  19.10.10 19:20 Gazdaság

Az FGSZ Földgázszállító Zrt. csütörtökön, a részvények árának megfizetésével a Magyar Gáz Tranzit Zrt. (MGT) 100 százalékos tulajdonosává vált, amivel lezárult az MGT üzletágának és állami tulajdonú részesedésének megvásárlása.

A MOL-hoz került a Magyar Gáz Tranzit Zrt.

ATV
-
  19.10.10 20:08 BelföldRészvényOlajipar

Az FGSZ Földgázszállító Zrt. október 10-én, a részvények ellenértékének megfizetésével a Magyar Gáz Tranzit Zrt. (MGT) 100 százalékos tulajdonosává vált, amivel lezárult az MGT üzletágának és állami tulajdonú részesedésének megvásárlása - közölte az FGSZ csütörtökön az MTI-vel.

Az FGSZ-é a Magyar Gáz Tranzit Zrt.

A Magyar Gáz Tranzit Zrt.100 százalékos tulajdonossá vált.

Az FGSZ tulajdonába került a Magyar Gáz Tranzit Zrt.

MaHu
-
  19.10.11 03:30 GazdaságRészvényOlajipar

Lezárult az MGT üzletágának és állami tulajdonú részesedésének megvásárlása.

Az Fgsz tulajdonába került a Magyar Gáz Tranzit Zrt.

Az Fgsz Földgázszállító Zrt. október 10-én, a részvények ellenértékének megfizetésével a Magyar Gáz Tranzit Zrt. (MGT) 100 százalékos tulajdonosává vált, amivel lezárult az MGT üzletágának és állami tulajdonú részesedésének megvásárlása - közölte az Fgsz csütörtökön az MTI-vel.