Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 86 hír

Ezek közül a csillagjegyek közül kerül ki a legtöbb milliárdos

Life
-
  Ma 17:15 Életmód

Ezek közül a csillagjegyek közül kerül ki a legtöbb milliárdos

Így hevered ki a szakítást a csillagjegyed szerint

Most kiderült, neked mit dobott a kép – vagyis inkább a csillagok…

Vicze Csilla szerint Péterffy Attila be akarja perelni őt

Egy közleményben azt állítja, hogy a pécsi polgármester be akarja perelni őt a jó hírnevének megsértése miatt. Az ÖPE házi lapja már előre megjósolta, mi lesz a per kimenete.

Ezek a csillagjegyek szuper hétre számíthatnak

Ezeknek a csillagjegyeknek bármi összejöhet ezen a héten. Nagyszerű lehetőségeket jeleznek számukra a bolygók és a horoszkóp, s ők azok, akik a nehézségekből is kimaradnak. Te köztük vagy?

Ikrek: A szellemi utak vándora – a csillagjegyek a kézírás tükrében

Amikor a születési horoszkópban az Ikrek jegy hangsúlyos, akkor az egyén életében elsősorban a kommunikáció és közvetítés kap főszerepet.

Lehengerlő ez a 3 csillagjegy

Ezek a csillagjegyek kétségtelenül nagyon erősen hatnak a többiekre. Nemcsak a kisugárzásukkal nyűgöznek le, de a bennük rejlő energia is egyedi. A horoszkóp szerint fáradhatatlanok, nagyon sikeresek, lehengerlőek. Te köztük vagy?

Végre jön a baba? Gyanús fotót osztott meg Megyeri Csilla

Barátnője, Hódi Pamela névnapi buliján járt Megyeri Csilla, az egykori tévés mű

Nem csillapodnak a kedélyek Amerikában, Trump akár a hadsereget is bevetné

Az Egyesült Államok több nagyvárosában napok óta zajlanak megmozdulások, amelyek kiváltó oka az volt, hogy egy hete egy afroamerikai férfi, George Floyd rendőri erőszak áldozata lett. Donald Trump amerikai elnök rendet ígért, ha szükséges, akár a hadsereg segítségével is.

Nem csillapodnak az indulatok Amerikában: több száz embert tartóztattak le – Ezt közölte a rendőrség

A kijárási tilalom ellenére folytatódtak keddre virradóan New York városban az erőszakos tüntetések és fosztogatások, amelyeket az váltott ki, hogy egy héttel ezelőtt Minneapolisban rendőri erőszak áldozata lett egy afroamerikai férfi, George Floyd.

Tatár Csilla fontos döntést hozott

Másfél hónappal szülés után megpróbál újra formába jönni, és megszabadulni a terhesség alatt felszedett kilóktól, határozta el magát a műsorvezető.

5 visszautasíthatatlan csillagjegy – vonzerejük legyőzhetetlen! Köztük vagy? És a (leendő) párod?

Az alábbi a csillagjegyek szülötteit képtelen leszel visszautasítani. Nekik olyan vonzerejük van, hogy ha akarnál sem tudnál ellenállni nekik. S vajon mitől annyira vonzóak? Mit tudnak, amit a többiek nem? A horoszkópból kiderülnek a részletek. Egyszerűen lehengerlőek Amit akarnak, mindig el is érik. Ha célkeresztjükbe kerültél, akkor ha akarnál se