Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 20 hír

Szentkirályi Alexandra: Az endometriózis fontos téma

Telex
-
 Ma 13:00Belföld

Ők támogatnak is mindenkit. De Korózs Lajos neve is előkerült a témában.

Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő látogatása a TulipGarden Balaton kertjében

SzaM
-
 Tegnap 08:41Otthon

A kormányszóvivő a szőlősgyöröki kertlátogatás során a tulajdonosok által befektetett munka méltatása mellett a tavasz és a szabadság üzenetét emelte ki a virágzó tulipánmezőn. Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő látogatása a TulipGarden Balaton kertjében from Agrotrend Média Kft. on Vimeo. A videó hasonló érdekességek mellett…

Szentkirályi Alexandra: Az Eu-nál előrébb járunk a védettségi igazolvány kérdésében

Pénteken járt Székesfehérvár polgármesterénél Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő. A látogatás során lapunk néhány kérdésére is válaszolt.

Szentkirályi Alexandra: Az Eu-nál előrébb járunk a védettségi igazolvány kérdésében

Pénteken járt Székesfehérvár polgármesterénél Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő. A látogatás során lapunk néhány kérdésére is válaszolt.

Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő látogatása a TulipGarden Balaton kertjében

A kormányszóvivő a szőlősgyöröki kertlátogatás során a tulajdonosok által befektetett munka méltatása mellett a tavasz és a szabadság üzenetét emelte ki a virágzó tulipánmezőn.

A Smartbin projekt kezdeményezőivel találkozott Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő

Feol
-
 21.05.01 09:11Megyei

Pénteken délelőtt Székesfehérvár polgármesterével találkozott Szentkirályi Alexandra. A kormányszóvivő Cser-Palkovics Andrással a most zajló beruházásokról egyeztetett.

Hihetetlen formában van Béres Alexandra 44 évesen - Megmutatta kockás hasát

A fitneszedző alakja a mai napig kifogástalan. Béres Alexandra ugyanolyan bomba formában van, mint 20 évesen!

Érdemi egyeztetés nélkül adták el a Szentkirályi utcai roma kulturális központ épületét

Magyar Nemzet
-
 21.04.30 07:45Belföld

A baloldali összefogás pártjai közül a Momentum állt elő romapolitikával, ami ellentmondani látszik a párt „Csak velük, semmit nélkülük!” szlogenjének.

Szentkirályi-vezér: nem is olyan egyszerű betétdíjassá tenni a PET-palackokat

Több jelentkező is megpróbálta átvágni az RTL Cápáit, de mindig átláttak a szitán a befektetők - erről is mesélt Balogh Levente a Pénzcentrumnak a Cápák között harmadik évada után. A Szentkirályi Magyarország Kft. elnök-tulajdonosa úgy látta, sokan még mindig azt hiszik, hogy ha egy Cápa beszáll a vállalkozásukba, akkor meg van oldva az…

Borbély Alexandrával érkezik a Spirál a hazai mozikba

A mozinyitást követően, május 13-tól kerül országosan a magyar mozikba a Spirál. Felméri Cecília filmjének világpremierje ősszel az ‘A’ kategóriás 36. Varsói Nemzetközi Filmfesztiválon volt, ahol az első- és második filmesek versenyprogramjában különdíjban részesült. Az Európai Filmdíjas Borbély Alexandra, Bogdan Dumitrache, és Kiss…

Spirál – Májusban érkezik a mozikba Borbély Alexandra és Kiss Diána Magdolna főszereplésével

A mozinyitást követően, május 13-től kerül országosan a magyar mozikba a Spirál. Felméri Cecília filmjének világpremierje ősszel az ‘A’ kategóriás 36. Varsói Nemzetközi Filmfesztiválon volt, ahol az első- és második filmesek versenyprogramjában különdíjban részesült.

Bochkor Gábor szakított eltitkolt kedvesével, Alexandrával: „Letagadott mindenki előtt, de szerettem”

Lelepleztük a titkát: bár Várkonyi Andreával való, három évvel ezelőtti szakítása óta minden interjújában azt állította, szingli, Bochkor Gábor mégsem volt magányos! A rádiós több mint két éven át folytatott kapcsolatot a Survivor döntőjéből és A Konyhafőnök VIP-ból ismert dr. Demeter Alexandrával.

„Sosem lepleztem le, hiába szenvedtem„ – Bochkor Gábor évekig titkos kapcsolatban élt, most szakított Alexandrával

Kiderült, hogy Bochkor Gábor nem volt magányos: több mint két éven át folytatott kapcsolatot eltitkolt szerelmével.

Kiborult a bili: Bochkor Gábor két évig titkolta szerelmét – most szakított Alexandrával

Bochkor Gábor három éve szakított Várkonyi Andreával, és minden interjújában azt állította, hogy szingli, most azonban kiderült, hogy több mint két éven át folytatott kapcsolatot dr. Demeter Alexandrával. A nézőknek a Survivor döntőjéből és A Konyhafőnök VIP-ból ismerős lehet Alexandra, aki most elárulta, hogy szerelmes volt a nála 25 évvel idősebb