Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 304 hír

A szentendrei és a gödöllői HÉV is tovább jár decembertől

Lokál
-
  Ma 17:00 Belföld  Metró

A metrókhoz igazítva a MÁV-HÉV decembertől meghosszabbítja péntek és szombat este a szentendrei (5-ös) és a gödöllői (8-as) HÉV üzemidejét.

Baleset a 11-esen Szentendrén

Hírpress
-
  Ma 16:57 Baleset-bűnügy 

Egy sávon halad a forgalom Budapest felé. Két gépkocsi ütközött össze Szentendrén, a 11-es főút Dózsa György úti és Kalászi úti kereszteződésében. A szentendrei hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket, valamint az egyik utas fájdalmai miatt a mentőket kérték a helyszínre. A forgalom Budapest felé egy sávon halad.

A szentendrei és a gödöllői HÉV is tovább jár decembertől

Origo
-
  Ma 16:45 Belföld  Metró

A hétvégéket érinti a változás.

Tovább jár a HÉV is pénteken és szombaton

A metrókhoz igazítva a MÁV-HÉV decembertől meghosszabbítja a szentendrei (5-ös) és a gödöllői (8-as) HÉV üzemidejét.

A HÉV-vel utazók is örülhetnek

Portfolio
-
  Ma 16:39 Gazdaság  Metró

A metrókhoz igazítva a MÁV-HÉV decembertől meghosszabbítja péntek és szombat este a szentendrei (5-ös) és a gödöllői (8-as) HÉV üzemidejét. A közlekedési társaság pénteken közölte honlapján, hogy az 5-ös vonalon Szentendréről...

Tovább jár decembertől péntek-szombaton a szentendrei és a gödöllői HÉV is

Híradó
-
  Ma 16:37 Belföld  Metró

A metrókhoz igazítva a MÁV-HÉV decembertől meghosszabbítja péntek és szombat este a szentendrei (5-ös) és a gödöllői (8-as) HÉV üzemidejét.

Hosszabb lesz két HÉV-vonal üzemideje is

IHO
-
  Ma 16:06 Belföld  Metró

A metróhoz igazodva december 1-jétől a szentendrei és a gödöllői HÉV is tovább jár pénteken és szombaton éjszakánként.

Pomázon rabolt az esztergomi férfi

A Szentendrei Rendőrkapitányságon indult eljárás rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy 20 éves esztergomi férfi ellen.

Szabadítsátok ki Gordont!

Police
-
  Tegnap 08:57 Baleset-bűnügy 

Szabadítsátok ki Gordont! Pest Megyei Rendőr-főkapitányság 2017. 11. 23., cs - 09:57 A szentendrei rendőrök tartottak bűnmegelőzési előadást általános iskolás gyerekeknek.

Pályaorientációs nap Szentendrén

Police
-
  Tegnap 08:49 Baleset-bűnügy 

Pályaorientációs nap Szentendrén Pest Megyei Rendőr-főkapitányság 2017. 11. 23., cs - 09:49 A szentendrei rendőrök színes programokkal várták az általános iskolás tanulókat.

Tűz egy dunabogdányi házban

Hírpress
-
  17.11.22 11:47 Baleset-bűnügy 

Az Erzsébet királyné úton lévő épület garázsából indultak a lángok. Tűz ütött ki Dunabogdányban, egy Erzsébet királyné úti házban. A lángok a garázsból indultak és átterjedtek a lépcsőházra is. A tűzhöz Szentendréről és Budapestről hivatásos, Visegrádról és Leányfaluról pedig önkéntes tűzoltók vonultak. A rajok légzésvédelem mellett oltják a tüzet.

Szombat este nem lesz HÉV a Batthyány tér és a Margit híd között

Ittlakunk
-
  17.11.22 07:32 Budapest 01. ker  Pest Szentendre

A H5-ös HÉV 2017. november 25-én, szombaton a késő esti időszakban csak Szentendre, illetve Békásmegyer és a Margit híd, budai hídfő megállóhely között közlekedik, mert monitoring méréseket végeznek. A lezárás ideje alatt pótlóbuszjárat nem közlekedik. A HÉV helyett a 109-es autóbusszal, illetve a 19-es és 41-es villamossal lehet utazni a…

Szombat este rövidebb útvonalon jár a H5-ös HÉV, pótlóbusz sem lesz!

Ittlakunk
-
  17.11.22 07:18 Budapest 01. ker  Pest Szentendre

A H5-ös HÉV november 25-én (szombaton) a késő esti időszakban Szentendre, illetve Békásmegyer és a Margit híd, budai hídfő megállóhely között jár csak, mert monitoring méréseket végeznek. A lezárás ideje alatt pótlóbuszjárat nem közlekedik. A HÉV helyett a 109-es autóbusszal, illetve a 19-es és 41-es villamossal lehet utazni a Batthyány tér…

Életet mentettek a katonák Budapesten

Sztárklikk
-
  17.11.22 01:13 Baleset-bűnügy 

November 14-én Csonka Dániel főtörzsőrmester, az MH Hadkiegészítő, Felkészítő és Kiképző Parancsnokság szentendrei előkészítő részlegének altisztje Szentendréről tartott hazafelé, amikor a főváros XXI. kerületében, egy ház előtt, egy eszméletlen férfire lett figyelmes - írja a honvedelem.hu.Mivel a főtörzsőrmester kiképzett harctéri életmentő…

Akár nyolc évet is kaphat a Szentendrei úti gázoló

Híradó
-
  17.11.21 16:12 Baleset-bűnügy 

Lezárult a nyomozás a Szentendrei úti halálos baleset ügyében.