Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 22 hír

Szentesi Zöldi László: Schiffer András fejet ráz

Mandiner
-
  Tegnap 14:17 Vélemény

A 444.hu kétségtelenül úgy tálal egy esetet, mintha Stefka elmélete valamiféle kezdődő elmebaj lenne, mintha üldözési mániában szenvedne.

Visszatérhet az autósport szentélye az F1-be

Player
-
  Tegnap 13:34 Autó-motor

A világ legnagyobb stadionja adhat ismét otthont a száguldó cirkusznak.

Nem jár a szentendrei Hév

Blikk
-
  Tegnap 08:57 Belföld

Nem jár a szentendrei HÉV, információink szerint felsővezeték-szakadás miatt.

Kitárta kapuit a szentendrei Altiszti Akadémia

Dunakanyari Napok
-
  20.01.27 14:26 Belföld

Nyílt napot tartottak előző hét csütörtökön Szentendrén, a Magyar Honvédség Altiszti Akadémián. Nagy Sándor, az akadémia törzsfőnöke az MTI-nek elmondta, …

Az országban egyedülálló kiképzőközpont épülhet Szentegyházán

Székelyhon
-
  20.01.27 12:18 Határtalan

Egyelőre csak néhány autóroncsot és régi tartályt sikerült beszerezni a Szentegyháza határába tervezett, önkéntes tűzoltókat kiképző központ kialakításához, de jelentős anyagi forrásokra is kapott ígéretet a Hargita Megyei Önkéntes Tűzoltók Szakmai Egyesülete. Tavasszal már gyakorolhatnak a helyszínen.

Rejtett kincsek Szentendrén

A magyar kultúra napján mutatták be az Új Művésztelep kiállításhoz készült katalógust a szentendrei Ferenczy Múzeumban. Rappai Zsuzsa, a kiállítás kurátora szerint a kiadványt lapozva úgy érezhetjük, mintha újra végigjárnánk a tárlatot.  

A szentendrei Új Művésztelep

2019-ben ünnepelte fennállásának ötvenedik évfordulóját Szentendre művészeti életének fontos helyszíne, a Kálvária úti Új Művésztelep. Ebből az alkalomból novemberben nagyszabású kiállítás nyílt a Ferenczy Múzeumi Centrum rendezésében – mostanra pedig könyv alakban is elkészült a kiállítás katalógusa.

Száraz a Duna medre Szentendrénél, olyan alacsony a vízállás

A hét elején több csapadék várható, akkor talán javulhat a helyzet.

Szente Vajk rendezésében tavasszal a József Attila Színházba is megérkezik a 9-től 5-ig című musical

SzínházOrg
-
  20.01.26 11:24 Színpad

A Broadway és a West End után márciusban a József Attila Színházban is látható a 9-től 5-ig című musical. A zenés előadás Szinetár Dóra, Korponay Zsófi és Polyák Lilla főszereplésével kel életre. Fejtsd meg a dolgozó nőt! – zenés időbeosztás Patricia Resnick és Dolly Parton igazán megmondja a véleményét a férfiakról. Franklin Hart, azaz…

Lakossági fórumot tartottak a szentendrei kerékpáros hídról

1 héten belül eldől, Szentendre gyarapodik-e kerékpáros híddal vagy sem. A lakossági fórumon bejárták az egyik lehetséges helyszín környékét.

Szárazon van a Duna medre Szentendrénél

24
-
  20.01.25 19:33 Időjárás

A hideg miatt ugyan senkinek nem hiányzik az eső, de a folyó vízállásán már látszik, hogy rég hullott csapadék.

Dönteni kellene, különben elúszhat a szentendrei kerékpáros híd

A város új vezetésének nem igen tetszik a híd elhelyezésének terve, de gondolkodni már nem nagyon van idő. Ha nem tartják be a határidőket, a beruházásra szánt uniós forrás is veszélybe kerülhet.

Meghiúsulhat a szentendrei kerékpáros híd

Fenntartások vannak a belvárosba tervezett híddal szemben, a szentendreiek inkább kijjebb szeretnék látni. Ott viszont a vízbázis védelme miatt nem lehet. Kevés az idő, elúszhat a beruházás.

Örömteli pillanat szomorú szentekkel, avagy miért fekszik az újszülött Jézus a hideg földön?

Múlt-kor
-
  20.01.24 08:37 Kultúra

Nagy jelentőségű művészeti esemény bolygatta fel 1483. május 28-án a firenzei polgárok életét. Flandriából a tengeren keresztül megérkezett Hugo van der Goes Jézus születését ábrázoló impozáns méretű szárnyas oltára. Szicíliát is érintve az Arno folyón jutott fel Firenzébe. Itt tizenhat férfi szállította a Santa Maria Nuova kórház Sant’ Egidio…

Íme a Szentendre – Kultúrpart ötletpályázat eredménye

A szentendrei Duna-korzón álló művelődési ház régi épületét és környezetét újraálmodó ötletpályázaton a bírálóbizottság három díjat és négy elismerést adott át.