Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 18 hír

Kilencvenöten tettek érettségi vizsgát az ajkai Szent-Györgyi Albert Technikum diákjai közül

Veol
-
 21.05.10 10:30Megyei

Rendkívüli tanévet zártak az érettségiző diákok. A jelenléti oktatás számukra november 11-én véget ért, akkortól ismét online munkarendben tanultak és készültek eddigi életük legkomolyabb megmérettetésére.

Kitüntették Karikó Katalint – olyan elődök nyomdokaiba lépett, mint Semmelweis Ignác, Heim Pál vagy Szent-Györgyi Al…

Az Emberi méltóságért kitüntetéssel ismerte el Karikó Katalin Széchenyi-díjas magyar kutatóbiológus, biokémikus, az egyik koronavírus elleni, mRns alapú vakcinát kifejlesztő BioNtech cég alelnöke munkásságát pénteken Budapesten az Emberi Méltóság Tanácsa. Kép:Facebook A díjazottat Bajkai István fideszes országgyűlési képviselő méltatta,…

amikor Albert parádés gólt lőtt, és legyőztük az Nszk-t

NSO
-
 21.05.07 08:58Foci

Öt hét múlva rajtol a nyári labdarúgó Európa-bajnokság, június 15-én 18 órától pedig a Puskás Arénában a címvédő Portugália ellen bemutatkozik a tornán a magyar válogatott is, amely záró csoportmérkőzésén  június 23-án Münchenben Németországgal mérkőzik meg. A Nemzeti Sport Online-on is folyamatosan hangolódunk a nagy…

Új vasúti peron épülhet Albertfalván

Index
-
 21.05.07 12:28Belföld

A jelenlegi megálló nem ott van, ahol szükség lenne rá.

Albertfalván is új vasúti megállóhelyet terveznek

Hétfőn vált ismertté, hogy a MÁV-val együttműködésben több helyszínen új megállók tervezését kezdi meg a külső körvasúton a BFK. A tender pénteken jelent meg, és a külső körvasúti megállók mellett kiterjed egy új vasúti megálló tervezésére Albertfalván is – közölte Vitézy Dávid a közösségi oldalán.

BFK: ezért van szükség új megállóra Albertfalván

Magyar Építők
-
 21.05.07 13:30Gazdaság

A megálló akadálymentes lesz, lift és új peron is készül, és a vasút mindkét oldalára kerülnek kerékpártárolók, illetve a kelenvölgyi oldalon P+R parkoló is létesül.

Albertfalvára is kerül új vasúti megálló

A Budapesti Agglomerációs Vasúti Stratégia (BAVS) célja a fővárosban és elővárosaiban a vasúti utasforgalom megduplázása.Ennek érdekében készülne Albertfalvára is új vasúti megálló. Albertfalva már most is létező vasúti megállóhely, hogy ehhez képest mi is változna, Vitézy Dávid magyarázza el. "Az albertfalvi megállóhelyen egymás…

Túllépni Csíkszereda határait – terveiről kérdeztük Veress Albertet, a Csíki Játékszín új igazgatóját

Maszol
-
 21.05.08 17:02Kultúra

Egy ideje tudatosan visszavonult a színpadi szerepléstől, ám azt nem tervezte, hogy a Kányádi Szilárd lemondása után üresen maradt igazgatói székre pályázni fog. Végül sok biztatás és komoly szakmai háttértámogatás hatására hozta meg a döntését. Veress Alberttel, a Csíki Játékszín március végén kinevezett vezetőjével beszélgettünk.

Ma lenne 57 éves Albert Györgyi. Zseniális interjúval emlékezünk

Albert Györgyinek valamiféle égiektől kapott képessége volt arra, hogy pillanatok alatt utat találjon riportalanyai lelkéhez. Ebben a videóban Törőcsik Mari nyílt meg neki őszintén.

„Azt hittem, meg tudom csinálni” – Ma lenne 57 éves Albert Györgyi

Nagy magasságok, hatalmas mélységek, és tragikusan korai vég

Megújult a londoni Victoria and Albert Museum Raffaellónak szentelt terme

Kisalföld
-
 21.05.09 17:07KultúraLondon

A belépés ugyan ingyenes, de a látogatóknak időpontra kell jegyet foglalniuk.

Megújult a londoni Victoria and Albert Museum Raffaellónak szentelt terme

Beol
-
 21.05.09 17:07KultúraLondon

A belépés ugyan ingyenes, de a látogatóknak időpontra kell jegyet foglalniuk.

Ma lenne 57 éves Albert Györgyi

Még csupán az 57. születésnapját ünnepelné Albert Györgyi. A tehetséges tévés 2008. október 3-án tragikusan elhunyt, életművében pedig fantasztikus közvetítések ls beszélgetések maradtak fenn az utókor számára. 

A virtuális művészet hálózata: a digitális műkereskedelem Barabási Albert László szemével.

Digital Hungary
-
 21.05.10 05:05Bulvár

A digitális világban az újdonságok értéke gyorsan növekszik. A digitális műkincsek aukciói arra világítanak rá, hogy egy ilyen új piacon a szűkös kínálat és kereslet miatt alig néhány szereplő tudja a növekedés elején a teljes piac fejlődését és árazását befolyásolni.