Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 12 hír

Hosszú Katinka és Milák Kristóf is remekelt

Akárcsak a pénteki nyitónapon, Hosszú Katinka és Milák Kristóf szombaton is nyert egy-egy aranyérmet az úszók világkupa-sorozatának berlini állomásán.

Aki a paradicsomból poklot varázsolt: Kolumbusz Kristóf

Múlt-kor
-
  19.10.12 11:10 Kultúra

527 éve, 1492. október 12-én érte el Kolumbusz Kristóf San Salvadore szigetét, és ezzel eljutott az addig ismeretlen földrész, Amerika partjaihoz. Kolumbusz nevét mindenki ismeri, regények, filmek főszereplője, a közvélekedés bátor és rettenthetetlen hősként tartja számon. Ugyanakkor az amerikai bennszülöttek képviselői hódítónak, a fehér…

Hosszú Katinka és Milák Kristóf is aranyérmes az úszókupa nyitónapján

Blikk
-
  19.10.11 20:46 Sport

Hosszú Katinka és Milák Kristóf is szerzett egy-egy aranyérmet az úszóvilágkupa-sorozat berlini állomásának pénteki nyitónapján.

Katinka és Kristóf is arannyal kezdett

Hosszú Katinka és Milák Kristóf is begyűjtött egy-egy aranyérmet a pénteki nyitónapon.

Steiner Kristóf: Nem vagyunk szörnyetegek!

„A szüleimnek, a barátaimnak hazudni olyan volt, mintha megtettem volna a homoverők helyett, amire vágytak: börtönbe zártam magam, ahol még a legjobb barátaim és a szüleim sem látogathattak meg soha.”

Így tölti a pihenését a kimerítő világkupaszezon után Rasovszky Kristóf

A hosszú és kimerítő világkupaszezon után a pihenés hetei várnak világbajnok, kétszeres Európa-bajnok nyílt vízi úszónkra, Rasovszky Kristófra (22). Az összetett vk-sorozat élén záró sportoló a családdal, a barátokkal közös programok mellett kutyasétáltatással kapcsolódik ki.

Örömfőzés és lelkizés: Elindult Steiner Kristóf műsora

Cosmopolitan
-
  19.10.10 07:08 Belföld

A Cosmo.hu interjújából megtudhatod, miért másabb a Kristóf’s Kitchen in The Studios a televíziós műsoroknál – és azt is, hogy mi Kristóf kedvenc görög étele.

Papp Kristóf ott van a 2020-as Nhl Draft jelöltek között

Sport365
-
  19.10.08 19:35 Sport

A világ legerősebb jégkorongligájának játékosfigyelő részlege közzétette több mint 300 draftjelöltet tartalmazó listáját, amelyen szerepel a 18 éves magyar hokis neve is.

Így készült Szabó Kristóf Follow my day videója

Joy
-
  19.10.07 10:55 Divat

Less be a színfalak mögé és nézd meg a fogatás werk fotóit!

Úszó-vk: Egy-egyre állunk Szabó Szebasztiánnal, várom a folytatást – Milák Kristóf

NSO
-
  19.10.07 08:30 Sport

Milák Kristóf gyorsúszásban is rajthoz áll a világversenyeken? Világbajnokunk a táv első felében még nem szeretne eredményt hirdetni, a budapesti világkupaverseny is csak egy tesztállomás volt, amelyen 200 gyorson ezüstérmet, 400 gyorson bronzérmet nyert. 100 pillangón nem talált legyőzőre, pedig az olimpiáért folytatott harcban újabb…